推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 sksk 於 2007-7-10 22:30 發表
請問揶棻花粒粒是否會不斷馨多?
在陰囊半年至一年左右生左一肉粒,間中會紅同大粒d,請問有機會係揶棻花嗎?
如果你從來冇生過息肉、又有玩既經驗,係有機會的
因為我都是在這位置
如果睇,最好check埋肛門

引用:
原帖由 ISaidNeverAgain 於 2007-7-10 23:05 發表
各位好!

我係YAHOO找到這裡的!

幸好有這個地方,

大家才可以有地方去討論!

而且也能讓大家知道這病一點都不可怕!

我也要努力!
朋友、你病況如何? 可以講多一點嘛?
其實呢個病既大前題是有足夠休息同即時醫
唔好亂查藥物、醫生都話遲一兩個星期睇都未必大獲、最大獲是查到散開晒。另一面是所有長期病既共通點唔操勞得,有咩進修/ 拍拖最好stop晒等好翻先

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-7-10 23:22 發表

朋友、你病況如何? 可以講多一點嘛?
其實呢個病既大前題是有足夠休息同即時醫
唔好亂查藥物、醫生都話遲一兩個星期睇都未必大獲、最大獲是查到散開晒。另一面是所有長期病既共通點唔操勞得,有咩進修/ 拍拖最 ...
本人剛剛冠狀溝炎...

現在才好了一點點...

可是復原的那裡皮膚比較光滑...

之前有分泌物...

可是報告話no virus no bacteria...

現在等驗血報告...

有冇聽過關懷愛滋既免費驗aida同梅毒
係即時知結果的
任何人都唔好問我電話地址、網上找到的

睇左private dr 證實得到hpv, 一年前在衛生科看同一位置, dr 說是脂肪粒, 唔使理佢, 好無奈.
現可以真正戒去玩, 之前想戒好耐, 但工作壓力下及不如意的心魔下, 都會走去減壓.

1. 請問現有一粒, 會不會擴散至附近的?
2. 有去開gym, 公共毛巾會否傳染?
3. 被迫應酬去sauna, (因唔想俾人知), HJ 會唔會加重病情? ML 一定不會.

相關搜索目錄: Gym

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-7-10 23:38 發表
有冇聽過關懷愛滋既免費驗aida同梅毒
係即時知結果的
任何人都唔好問我電話地址、網上找到的
可是要等10~14日... ^^"

引用:
原帖由 777day 於 2007-7-11 00:00 發表
睇左private dr 證實得到hpv, 一年前在衛生科看同一位置, dr 說是脂肪粒, 唔使理佢, 好無奈.
現可以真正戒去玩, 之前想戒好耐, 但工作壓力下及不如意的心魔下, 都會走去減壓.

1. 請問現有一粒, 會不會擴散至附 ...
視乎你抵抗力....最好信醫生...唔好懷疑是否掠水 (有起野係要千幾至幾千)
用人勿疑疑人勿用
超過3個月唔0岩就要轉
衣物傳染機會低 (唔計大陸有d場唔洗巾摺好照放出嚟.....)

如果真係有一年、check埋肛門、同埋睇多個醫生 confirm lo......
呢個病我唸是要駛好多錢的,有長期作戰的打算 (至少1、2萬)
不過通常都是可以斷尾的 (講明、不包意外責任架)
唔好再玩、生活規律、早見早醫是預防這病的要點

引用:
原帖由 ISaidNeverAgain 於 2007-7-11 00:06 發表

可是要等10~14日... ^^"
我都有去做過、即知的
不過個時間是平日下午...一定要請假去的
p.s.人地一次驗既成本都要成千(佢話)、又有人輔導你、記得捐番d俾人地個組織

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-7-11 00:19 發表

我都有去做過、即知的
不過個時間是平日下午...一定要請假去的
p.s.人地一次驗既成本都要成千(佢話)、又有人輔導你、記得捐番d俾人地個組織
因為我在網頁看到要3個星期... ^__^"

現在自己已經變成半個和尚了...

對性沒興趣~

小肥t , 我去年已想再睇私家dr, 一路拖到現在頂唔順, 但唔想睇衛生科,因為服務好差, 一年前第一次去睇ya ma tei 衛生科,登記時個阿叔已超大聲問我係唔係懷疑自己有性病,當時即刻 x 佢, 問佢使唔使咁大聲, 一路再x 佢, 心諗又唔係冇錢, 只是唔知邊度有私家睇, 走時再問候個阿叔!
當時衛生科dr. 話係脂肪粒唔使理, 我都以為是, 不了了之, 但愈來愈唔妥咁, 成年都冇變走,至最近再狂找資料,的起心肝睇私家, 很後悔咁遲先睇。
冇必要真係唔好睇衛生科, 好認同一定要使錢,金錢與健康, 相比下錢其實不多。

引用:
原帖由 ISaidNeverAgain 於 2007-7-11 00:25 發表

因為我在網頁看到要3個星期... ^__^"

現在自己已經變成半個和尚了...

對性沒興趣~
我都係
除左打飛機、已經唔想再同女人做....好驚再中招同惹人
親身試過是即時的...6月先做完

引用:
原帖由 777day 於 2007-7-11 00:44 發表
小肥t , 我去年已想再睇私家dr, 一路拖到現在頂唔順, 但唔想睇衛生科,因為服務好差, 一年前第一次去睇ya ma tei 衛生科,登記時個阿叔已超大聲問我係唔係懷疑自己有性病,當時即刻 x 佢, 問佢使唔使咁大聲, 一 ...
咁你cut走晒未?
其實等傷口埋口再用疣定寧查患處是可以減低翻發
不過一定一定要問左醫生先
同埋唔想打擊你
但如果真是疣,有機會在其他地方再出的、通常3個月 (我一個月後再出、唉!!)
同埋皮脂粒、毛囊、疣是好難分的
有唔肯定即去睇、錢是唔可以慳的

現在還有很多人支持衛生科的.
私家收錢服務自然好一點.
防不到.試過有兄弟全程用dom,還有.又有兄弟全程不用,也沒有.不去就多數沒有.

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-7-11 01:11 發表

咁你cut走晒未?
同埋唔想打擊你
但如果真是疣,有機會在其他地方再出的、通常3個月 (我一個月後再出、唉!!)
同埋皮脂粒、毛囊、疣 ...
仲有一樣叫腺體的粒粒,同疣好難分.有時醫生都要搽藥水測試.
其實從前啲兄弟唔再report可能係唔想挫其他兄弟的戰意.以我為例,由第一次做冷凍開始,8個月內做了拾幾次.開頭復發的時間約3-6星期,之後就8-10星期.之後3個月都冇復發,以為可以重見天日.點知3個半月後會在最初出疣的位置復發.早2-3星期又係呢個位置復發.到現在都醫咗年幾囉,重唔知會唔會復發.
醫生話抵抗力差的人較為容易復發.

都有好消息的.伙記兄是例子.

引用:
原帖由 mochilo 於 2007-7-11 09:09 發表

其實從前啲兄弟唔再report可能係唔想挫其他兄弟的戰意.以我為例,由第一次做冷凍開始,8個月內做了拾幾次.開頭復發的時間約3-6星期,之後就8-1 ...
唔好咁講,咁人都要面對現實既
係呢?
有冇試過食中藥? 調理身體既野中藥會好d

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-7-11 09:23 發表
都有好消息的.伙記兄是例子.
不過都唸,醫唔醫番好都一樣
就係對做愛有顧慮,驚再中招同惹人

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-7-11 09:56 發表

不過都唸,醫唔醫番好都一樣
就係對做愛有顧慮,驚再中招同惹人
對呀
現在我連打飛機的意欲也沒有...

今日再去做激光......買埋靈芝包子來食,希望會有幫助......而家我都唔敢再掂女人,都係打下飛機算.

引用:
原帖由 mochilo 於 2007-7-11 09:09 發表

其實從前啲兄弟唔再report可能係唔想挫其他兄弟的戰意.以我為例,由第一次做冷凍開始,8個月內做了拾幾次.開頭復發的時間約3-6星期,之後就8-1 ...
腺體應好易分,是在皮下的,手touch有凹凸感,眼看有少少在皮下凸出白白地黃黃地,我全條jj都係,dr.ho話的,同疣應好易分

引用:

咁你cut走晒未?
同埋唔想打擊你
dr.ho話疣好少白色的亦不會光滑的,摸下會好粗鞋同硬的

引用:
原帖由 777day 於 2007-7-11 00:00 發表

1. 請問現有一粒, 會不會擴散至附 ...
可以講睇那個dr ma,tony好似話有個dr千奇不要看,你有冇切下去化驗

之前去dr.chan到做顯微鏡化驗話係,後來又去dr.ho到割附近第二處去做顯微鏡化驗都話係,但將同一樣本拿去瑪麗做HPV分型化驗証實冇HPV病毒,所以做顯微鏡化驗未心可以100%話你知係定唔係,但5月尾發現左陰狼近陰莖根部有粒同陰狼膚色一樣的肉粒我自己覺得係疣,但去dr.ho話係肉粒(skin tags)可以不理,話如驚可冷凍,之後冷凍左,但果時自己又懷疑dr.ho,但而家我己同自己同自己講一路都冇生疣,因化驗冇一定準的,同上次去dr.chan到切2粒做顯微鏡化驗話2粒都係,但之前有粒問過dr ho幾次都話過唔似係,咁後來我拿dr chan的report比dr ho see佢都話如果之前佢睇左幾次話唔係同粒野如是得一粒同光滑的就冇理由係,你地可自己去seach>(skin tags)d相see see又可以,我而家see 緊精神科食緊d藥ok冇亂諗野,因之前日日在jj左找右找,一有非非非非非非常小的点点就諗死啦死啦死啦死啦又有又即找dr.ho但次次都話唔係,早星期又找dr.ho check 佢話唔好諗咁多,佢由第一次到而家都唔覺我有生椰仔

不知道大家用左幾多錢係個病度呢?

仲有切野化驗個陣係點?

引用:

咁你cut走晒未?
同埋唔想打擊你
未呀, 睇左唔夠1week, 現正觀察中.
疣的初期是否很細粒? 同皮脂粒等沒分別?
大粒d就分到, 因為表面是諧的, 手感是椰菜花那樣.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。