推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

XO球彩台,即時啟動!

個個都唔知醒.

引用:
原帖由 cationic 於 2006-12-21 03:38 AM 發表
仲乜今朝冇晒人?唔通
埥竷炕A不過未清醒      

睇緊阿嬸對拜神  
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

我睇緊車仔,幾悶  

早晨呀咁多位,睇緊皇馬嗰場,唔係好對路!

國米贏緊0-1不過有個紅牌

羅馬0-1

奧沙辛拿1-0

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-12-21 04:04 AM 發表

埥竷炕A不過未清醒      

睇緊阿嬸對拜神  
阿嬸唔聲唔聲贏拜神贏到3:0!邊個估得到?

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-12-21 04:19 AM 發表
早晨呀咁多位,睇緊皇馬嗰場,唔係好對路!

國米贏緊0-1不過有個紅牌

羅馬0-1

奧沙辛拿1-0
早晨萬事兄

伊巴領o左紅,下半場拉素有機追和,甚至反先!而家走地和@3.15,贏@5.50!有冇得諗?

早晨呀cat兄,拉素打多個有的諗,況且國米近幾次都贏唔到拉素,有啲宿舍命味

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-12-21 04:29 AM 發表
早晨呀cat兄,拉素打多個有的諗,況且國米近幾次都贏唔到拉素,有啲宿舍命味
之前3x1有買和@3.10。而家補o左2舊水拉素贏@5.50!

車仔半場完  0-0

賀 c 中收錢

維爾瓦 1:0

難怪唔取消  

引用:
原帖由 Sax. 於 2006-12-21 04:37 AM 發表
維爾瓦 1:0

難怪唔取消  
洗拿馬  入波

係咪利記o個個???

引用:
原帖由 Sax. 於 2006-12-21 04:36 AM 發表
車仔半場完  0-0

賀 c 中收錢
多謝 sax 兄,收番 498.2      
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-12-21 04:39 AM 發表

馬仔易執 D    

引用:
原帖由 Sax. 於 2006-12-21 04:38 AM 發表

洗拿馬  入波

係咪利記o個個???
咪係佢囉,借出去一年。

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-12-21 04:39 AM 發表

恭喜恭喜!

係呀sax兄,都話皇馬唔對路,世界足球先生送大禮輸埋添

唔同雲佬同朗拿度唔可以一齊出!

皇馬一次中龍門一次都無!補番多少維爾瓦@2.6 0-2@13

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-12-21 04:45 AM 發表
係呀sax兄,都話皇馬唔對路,世界足球先生送大禮輸埋添

唔同雲佬同朗拿度唔可以一齊出!

皇馬一次中龍門一次都無!補番多少維爾瓦@2.6 0-2@13
仲有 2.6

我又買  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 cationic 於 2006-12-21 04:26 AM 發表
伊巴領o左紅,下半場拉素有機追和,甚至反先!而家走地和@3.15,贏@5.50!有冇得諗?
而家重好分  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

64 分鐘

領先 3:1

亞琛仲有 1.25

制唔制?!?

引用:
原帖由 Sax. 於 2006-12-21 04:52 AM 發表
64 分鐘

亞琛仲有 1.25

制唔制?!?
而家 3 : 2 喇  

亞琛有 1.6 倍

引用:
原帖由 Sax. 於 2006-12-21 04:52 AM 發表
64 分鐘

亞琛仲有 1.25

制唔制?!?
咪制呀,最驚拜神癲起上黎連入兩球追和咋

引用:
原帖由 cationic 於 2006-12-21 04:55 AM 發表

咪制呀,最驚拜神癲起上黎連入兩球追和咋
先入一粒  3:2

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-12-21 04:55 AM 發表

而家 3 : 2 喇  

亞琛有 1.6 倍

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。