推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

XO球彩台,即時啟動!

引用:
原帖由 Sax. 於 2006-12-21 04:56 AM 發表

先入一粒  3:2
睇個勢拜神有機會贏埋潻  
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 Mazda 9 於 21/12/06 04:45 發表
係呀sax兄,都話皇馬唔對路,世界足球先生送大禮輸埋添

唔同雲佬同朗拿度唔可以一齊出!

皇馬一次中龍門一次都無!補番多少維爾瓦@2.6 0-2@13
維爾瓦贏緊 0-2

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-12-21 05:12 AM 發表

維爾瓦贏緊 0-2
笑卵死街坊  

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-12-21 05:12 AM 發表

維爾瓦贏緊 0-2
有冇買到?

引用:

維爾瓦贏緊 0-2
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 cationic 於 21/12/06 05:16 發表

有冇買到?
皇馬一次中龍門一次都無!補番多少維爾瓦@2.6 0-2@13

杜奧巴入波,車仔1-0................................

引用:
原帖由 Sax. 於 21/12/06 04:58 發表

4-2 完場,sax兄有無買到

引用:
原帖由 Sax. 於 2006-12-21 05:22 AM 發表

咁我估個結局會係

車仔入一粒小勝

我倆全軍盡   

早抖  
又係好麰躝F醜幮F

杜奧金巴  1:0

收皮,訓覺   

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-12-21 05:26 AM 發表

4-2 完場,sax兄有無買到

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-12-21 05:24 AM 發表

使唔使補多條 客其他   

訓先  

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-12-20 17:15 發表

「盤神」剛剛出左貼士,皇馬贏 3:0  OR  3:1  
「中」呀,連對家波膽(125倍)都照中。。。
所以話呢,入黎XO球彩台,d錢嬴到要搵人抬!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-12-21 04:29 AM 發表
早晨呀cat兄,拉素打多個有的諗,況且國米近幾次都贏唔到拉素,有爣J舍命味
所以有人同我講,佢今次咪sure win,我先買國米

誰能代替哥哥地位

今晚直播賽事:

05:00 巴塞隆拿 對 馬德里體育會

沒有了你。。。
明天還要繼續,曼聯仍是會嬴!!!

引用:
原帖由 筆突 於 2006-12-21 05:41 PM 發表
今晚直播賽事:

05:00 巴塞隆拿 對 馬德里體育會

0500  呢個通告唔簡單   

引用:
原帖由 Sax. 於 2006-12-21 17:49 發表

0500  呢個通告唔簡單   
睇完波都唔駛訓咯。

引用:
原帖由 Butt 於 21/12/06 18:09 發表

睇完波都唔駛訓咯。
聽朝番早,睇完上半場出門口啱哂

引用:
原帖由 Butt 於 2006-12-21 06:09 PM 發表

睇完波都唔駛訓咯。
呢場唔訓覺都要睇

又到格價時間:(as at 2:00am)

巴塞隆拿 對 馬德里體育會

亞洲讓球盤

馬會  -   -
澳彩  [-1] 1.98   [+1]1.88

主客和

馬會  1.48   4.05   5.00
澳彩  1.45   3.8     6.4

讓球主客和

馬會 [-1]2.40   3.40   [+1]2.40
澳彩 -   -  

入球大細

馬會  2.5(球數) 1.85  1.85
澳彩  2.5(球數) 1.85  1.85

澳彩亞洲讓球盤賠率走勢:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

買馬體會下盤!

////////////////////////////

回復 #221 colin 的帖子

巴塞回飛(因為東蘋兩報均貼馬體會?),加上入球大細平水,入球大唔看好,
買巴塞呢個亞淵洲盤是有少少窄,更何況是讓球主客和?

個人認為巴塞會嬴一球多,一於用一半注碼買主客和,到開波時若巴塞表現對辦
,再随賠率上升加注(如果起到身的話)。

引用:
原帖由 Butt 於 2006-12-22 02:08 AM 發表
又到格價時間:(as at 2:00am)

巴塞隆拿 對 馬德里體育會

亞洲讓球盤

馬會  -   -
澳彩   1.98   1.88

主客和

馬會  1.48   4.05   5.00
澳彩  1.45   3.8     6.4  

讓球主客和

...
今朝場波可以真正考驗一下地頭蟲馬會班盤佬d眼光,因為全世界大部份標準客勝賠率都超過6倍,唯獨馬會將佢壓到5倍!

回復 #223 cationic 的帖子

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

盤神,where are you?

引用:
原帖由 Butt 於 2006-12-22 03:01 AM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****

盤神,where are you?
祝你錢分兩得!
可能歇冬過聖誕,盤神呢期懶o左好多

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。