推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

祝大家端午節快樂

食過五月粽  寒衣可入籠  游過龍舟水  百毒也不侵

I like oral sex, I like cunnilingus!!!

尋晚試左25,ok。
$408真係好抵!

小弟都是新興閣常客,希望各位大哥多d射著,大家交流下report. 大家食小d豬排,唔駛浪費子彈.thks

請問有冇兄弟試過 ^),因早前行街見到個朋友,吹

開水,問佢去邊佢話上新興閣,因我有要事唔得閒

同佢一起上去,之後打電話同佢吹開水咪問嗰次上

新興閣點環境,佢咪話嗰次一條友上去,個經理介

紹試咗過 ^) ,佢話OK喎 !!!細細粒但按D位準不特止

重夠力,而且D服務又好,佢最(弟)死重話佢重著住條

T 仔嚟同佢推油添,聽到這些話真的攪到我心思思想去

試吓,所以想問吓各兄弟有冇試過,是否真有其事呀 ????

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 pqzm88 於 2007-6-17 11:42 發表
Try ^* big boob, and service OK
Totally agree wi u, service is OK

借問^)是否北記呀?唔該…

^)應該是陀北, 很久以前試過,服務very good, but 波 is small.

我想試下早班%%和(仔, 有無兄弟試, 有無command.

打錯字,是 comment意見

引用:
原帖由 自由雞 於 2007-6-20 08:12 發表
^)應該是陀北, 很久以前試過,服務very good, but 波 is small.
多謝哂 !!!! 咁真係要去試吓喎 !!!!咁請問知唔知佢係

返咩更呢 ??? 同需唔需要打電話book定嫁 ?????

^)返早更,
你唔想miss左就一定要電book

Been there. All nos mentioned here were either not available or not on duty yet. So gave the manager some requirements and ended up ... Next time if I go again, I will DEFINITELY call to book first.

引用:
原帖由 lomi 於 2007-6-20 14:38 發表
^)返早更,
你唔想miss左就一定要電book
多謝哂 !!!!試咗一定寫份報告比大家。

^#定^)好?
有乜分別?

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-6-20 23:50 發表

多謝哂 !!!!試咗一定寫份報告比大家。

記得詳細D,玩得開心D啦 ^^

最近夜班有新女, 分別係 !)) , !)! , !)*
!)) 最新, o岩o岩學滿師, 所以未敢試!
!)! 就幾後生女 feel, 但偏瘦, 冇乜波路! 招呼都幾好!
!)* 都係後生, 身型就矮D, 好波路(但搓落似假波), 招呼都好!
以上兩個都可以 "摩西" o既!

I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-6-21 08:22 發表
!)! 就幾後生女 feel, 但偏瘦, 冇乜波路! 招呼都幾好!
!)* 都係後生, 身型就矮D, 好波路(但搓落似假波), 招呼都好!
以上兩個都 ...
大大,魔西時你會伸手指探一探嗎?

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-6-21 16:22 發表
以上兩個都 ...
請問邊個靚D?邊個酮XD ?

引用:
原帖由 中女崇拜 於 2007-6-21 04:45 發表
^#定^)好?
有乜分別?
喺呀 !!!我都想知邊個服務同樣貌會好D呀 ????

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-21 13:23 發表

請問邊個靚D?邊個酮XD ?
!)!  樣貌似鄰家瘦女孩, 樣同性格都純D!
而 !)* 就矮細有肉地北妹 feel, R patpat幾好, 跟手除剩 under 爬o係你背脊錫你..... 都幾野性吓!
兩個都唔算特別好! 都可以啦!  但未必係貓兄杯茶!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 中女崇拜 於 2007-6-21 11:08 發表

大大,魔西時你會伸手指探一探嗎?
我個人又唔係咁贊成D人咁,因我好多時都聽D囡

係咁炸哂型,嘩之前個客好似有錢大能哂咁喺咁

好似翻箱倒篋咁係杪,諗深一層又係喎 !!!! 機場

嚟啫杪嚟做乜喎 ???

唔通駁攪到條囡有高潮送個免費餐你食 。

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-6-21 14:20 發表

我個人又唔係咁贊成D人咁,因我好多時都聽D囡

係咁炸哂型,嘩之前個客好似有錢大能哂咁喺咁

好似翻箱倒篋咁係杪,諗深一層又係喎 !!!! 機場

嚟啫杪嚟做乜喎 ?? ...
完全認同西兄o既見解,
之但係我並非翻箱倒籠係咁炒, 真係輕摩西門....
主要係睇吓佢o既投入情度與反應!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-6-21 22:18 發表

!)!  樣貌似鄰家瘦女孩, 樣同性格都純D!
而 !)* 就矮細有肉地北妹 feel, R patpat幾好, 跟手除剩 under 爬o係你背脊錫你..... 都幾野性!
兩個都唔算特別好! 都可以啦!  但未必係貓兄杯茶!      
Thank you very much.

相關搜索目錄:

前幾日去完.....造左唔知 係咪*!,記錯NO. 師兄唔好見怪,中女細波,有BJ可以摸...不過有D  COOL,後來走時佢又收工,一齊搭笠,又幾有隔離屋C9 FEEL喎!!!!!!!!!!!享街行完全唔似造BG喎!!

THX SHARING~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。