推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-2 12:25 發表

未呀, 仲有係度做.
" 都係一個美麗回憶

好難再平這種美人恩紀錄了。 "

我重估你講這句話意思係話佢已經冇做,

所以感慨都好難再找到有這種美人恩。

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-2 12:24 發表

凱旋門據說早更72,9, 98較年輕,
而66仲有做
銀泉休息室裝修好了,
我認為個feel正過凱旋門.
水池區也全新
蒸房落地玻璃
有幾間骨房ぉ袨X正, 如M3, K 房
整體環境兼生意都好了
咁請問貓兄銀泉有甚麼靚號碼推介呀 ???

同如果係第一次去是否全部都係會食齋嫁 ???

定還是佢已經全面改革了唔係以前這種方式運

作,想問吓佢現在係咩價錢 ??? 同有冇時段優惠

相關搜索目錄: 裝修

我答左係我銀泉條thread度.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-2 14:18 發表
我答左係我銀泉條thread度.

謝謝貓兄。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-2 11:30 發表
一西兄, 我在新興閣做過一位bg 十次
由第一次到第十次佢都俾足200%VAS俾我
都係一個美麗回憶
好難再平這種美人恩紀錄了.
貓兄o個個咪就係...
不過唔係我杯茶!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-2 11:10 發表

喺時候出動都要過咗8號先可以喎 !!!!! 期待睇你份

精彩報告 .....................啪啪 ....好嘢 !!!!!!!

: ...
好!試完一定出"包膠"!

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-7-2 18:33 發表

好!試完一定出"包膠"!
希望你會收到bg比你一份美好報告,然後

我地就可欣賞到你的讀後感想。

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-1 07:35 發表

咁後尾點呀 ???? 真的mark11點,定係明天請早呀 ????

當然冇等啦,經介紹后mark了^仔,細細粒,身形ok啦,手骨唔錯。

如果新興閣開返,麻煩通傳一聲,thx ^^

引用:
原帖由 hihihi168 於 2007-7-4 17:15 發表
都唔明裝修咗都係一年左右, 仲好新淨舒服吖, 駛唔駛又裝修呀??       

I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-7-5 02:16 發表

都唔明裝修鰴ㄚY一年左右, 仲好新淨舒服, 駛唔駛又裝修呀??       
所以就有另一說法咯.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-4 22:18 發表

所以就有另一說法咯.
What?
Thanks!

Let us wait for July 8, I will go there at night time.
SamSam

引用:
原帖由 Juventus 於 2007-7-5 11:45 發表

What?
Thanks!
上面有人提過, 請search 下.

引用:
原帖由 hihihi168 於 2007-7-5 01:15 發表
7月8日............

^)走勢越寫越紅。唔知遲D會唔會加排隊費呢?都係趁早佈署好勒o:sleepinp:

引用:
原帖由 makmakboy 於 2007-7-7 09:49 發表
^)走勢越寫越紅。唔知遲D會唔會加排隊費呢?都係趁早佈署好勒o:sleepinp:
除非係一定要佢做,如果唔係點都會比D經理或主任,

叫都叫到轉第二個嗱 !!!! 又可來要排隊呀 ????

而且佢地都唔想做死某一條女嗱 !!!!

係呀仁哥做乜唔係街上偷拍,轉移陣地去骨場搵料。

引用:
原帖由 小佳佳 於 2007-7-7 18:27 發表
可能佢想分散投資卦 ............. 哈哈。

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 小佳佳 於 2007-7-7 18:27 發表
一個咸濕佬唔可以單靠偷拍而解決性需要架 C兄!
咁一定要有解決生理需要o既途徑架嘛!

I like oral sex, I like cunnilingus!!!

Hi Brother makmakboy or WhiteCat,

Can you please pm me the BG number you are talking about, I would like to try her.

Thanks

引用:
原帖由 小佳佳 於 2007-7-8 02:27 發表
仁哥而家online,等佢親自答你

引用:
原帖由 petpetlover 於 2007-7-8 18:01 發表
Hi Brother makmakboy or WhiteCat,

Can you please pm me the BG number you are talking about, I would like to try her.

Thanks
佢o地講緊o既係^)呀!

回復 #571 petpetlover 的帖子

新興閣local bg??? no??

Brothers,

why call PM he BG number to me if it is not ok to type here.

Thanks - petpetlover

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。