推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

最近小弟試過%仔...聽講新過場無耐..之前話荃灣附近轉嚟...
樣貌因為暗唔太仔細睇到...不過都唔太老餅...約30左右..ok 啦..(7/10)
part 1 都幾好...位置都中...不過可以要求大力 d d....(7/10)
part 2 RPP...較溫柔力水..不過無指甲...但是手指摸槍頭超班...讚!!!
         p.s. 推介位係抹槍時...會非常肉緊吸取你點 點 (. .)(9/10)
         番啅指數(8/10)

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 原創內容 2008-2-27 22:14
  • 白貓兒 威望 +20 原創內容 2008-2-27 22:14

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-28 15:34 發表
轉貼
話說我尋日睇左咁多 ching 鼣孎i, 預先book定89, 17:45上到9樓, 沖完涼飲左杯野再等左陣 18:00 入房. 見到呀89號果陣真係滴汗... 可能大家嚗f美眼光相差實在太太太太遠喇... 老實講... 我覺得 ...
o甘大穫!??

Hi all brother , today make a phone call want to try ^@ , but she off . so bad . because saw her last time at the out door mid girl but like my cop of tea wor. it look 5"5 may be more , white skin a litter bit fat not so .
hope can mark next time !

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-28 07:34 發表
轉貼
話說我尋日睇左咁多 ching 嘅報告, 預先book定89, 17:45上到9樓, 沖完涼飲左杯野再等左陣 18:00 入房. 見到呀89號果陣真係滴汗... 可能大家嘅審美眼光相差實在太太太太遠喇... 老實講... 我覺得 ...
田由兄

嗰位師兄講說話有時又唔可以咁講話人地過佢一幢喎 !!  .......

. 因每個人的年齡唔同觀點與角度又唔同,每個人都係寫佢對囡囡的感覺啫 !! 佢唔

可以話人地講大話喎,而且囡囡對每個唔同的客人,都有著唔同的服務,所以

得出來的結果又會唔同, 放扯人地寫完報份,冇渣住支槍要佢一定要去喎 !!!

上得嚟討論區寫報告,都係想分享自己的開心或者唔係咁好的意見啫,志於佢

話這三個號碼都要考慮一吓去唔去好,依 D 係佢個人問題,與其他兄弟寫咩報

告完全冇咩關係。

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 我很贊同 2008-2-28 22:45
  • 白貓兒 威望 +60 我很贊同 2008-2-28 22:45

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-28 13:00 發表

當然而且呢個玩意是雙向的, 
人人有不同反應、遭遇。
冇錯呀 !!! 但都唔可以話人地過佢一幢嫁嗎 !!!!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-28 09:45 發表

身材如何?
身材一般...不過你享受過程..未必有時間在乎身材...

引用:
原帖由 joe456 於 2008-2-27 20:59 發表
最近小弟試過%仔...聽講新過場無耐..之前話荃灣附近轉嚟...
樣貌因為暗唔太仔細睇到...不過都唔太老餅...約30左右..ok 啦..(7/10)
part 1 都幾好...位置都中...不過可以要求大力 d d....(7/10)
part 2 R ...
唔係馬,佢係度起碼幾年,依家收埋山抄股過日啦!

回復 #1 陳永仁 的帖子

very good 無限多謝

引用:
原帖由 王志淫 於 2008-2-28 23:17 發表

唔係馬,佢係度起碼幾年,依家收埋山抄股過日啦!
你有無兩個月或以上無光顧過呀...!?!?

回復 #1288 joe456 的帖子

%係海南妹,細細粒,但把聲就沙d
我兩日前至去完,係佢d姊妹話我知
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-2-29 22:28
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-2-29 22:28

gdsgdgdg

人心肉做呀!

俾個$4xx 又揼,又要送 ,老馮咩!
將心比己,唔幫你吹又係$4xx,吹又係收你$4xx,你想点呀!
成日話自己靚仔,係呀~好靚仔呀!咪又係要俾錢!
如何如何 - 大樹菠籮
咁靚仔,出去揾多啲FOC 囉!唔好上9/F受氣喇!

引用:
原帖由 nini_cf4 於 2008-3-1 20:51 發表
俾個$4xx 又揼,又要送 吹 ,老馮咩!
將心比己,唔幫你吹又係$4xx,吹又係收你$4xx,你想点呀!
如何如何 - 大樹菠籮
咁靚仔,出去揾多啲FOC 囉 ...
哈哈 ............. 有時唔止要吹咁簡單 ,重要比人抄到天翻地覆
,唔比可能會被問候早宗十八代。

引用:
原帖由 nini_cf4 於 2008-3-1 20:51 發表
俾個$4xx 又K,又要送 吹 ,老馮咩!
將心比己,唔幫你吹又係$4xx,吹又係收你$4xx,你想穨r!
如何如何 - 大樹菠籮
咁靚仔,出去M多躘OC 囉 ...
有感而發?

(轉貼) 早場既話...想要大波就87, 小家碧玉就99啦...

87尼到有巴打提過,99就唔知ching 有無更多資料?

睇左呢條thread好耐,又向各師兄問過一d囡囡資料,始終都沒拎起心肝試下.係昨天無所事事,都唔知去邊情況下,決定到9樓見識一下. 大堂裝修,沖身都覺得唔錯,干干淨淨,企企理理.入到大廳剛剛3點半,數數人頭都有5-6個.

之後有個四眼哥哥經理走埋黎問:先生有沒相熟的,
我說: (@,(!有沒返工,
四眼經理說: 她們是返9點半哦
我說: 哦,是這樣啊
四眼經理說:我介紹個給妳啦..
我說: 咁!@呢
四眼經理說: 做緊野噃
我說: 咁要等幾耐
四眼經理說: 啱啱上鐘噃,有排等,我介紹個俾妳啦
我說: 咁樣啊..要個子小小的,不要肥哦..
四眼經理說: 得啦..你咁講知你要d咩...

係呢段對答內容,唔知係咪我係生客,覺得佢回應得好行貨,唯有睇下佢安排個咩囡囡俾我..5分鐘後阿姐便叫我入房了...

房間光暗尚算可以接受,至少適應左後都睇到.囡囡一睇便完全知道唔係我杯茶..心裡咒罵個四眼經理隨便隨便安排..既然入到房便爬上床..毛巾全都是熱熱,感覺唔錯..不過到囡囡外出取小毛巾時,就只有輕微溫暖..一d熱感覺都沒有..

囡囡: @
身型: 個子不高,圓圓的,有肉地
年齡: 應該30中之後
骨技: 尚算可以,有心機
BM : 技算定要改進,推一兩下便成個人壓落黎,一d舒服感覺都沒
HJ : 技術一般

以埋單409都算便宜了..去7樓唱歌仔2個鐘都唔止咁既價錢..不過可能四眼經理安掛關係,印象分大減...這個是我9樓初次報告,請各大C兄多多指教..

相關搜索目錄: 裝修
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 原創內容 2008-3-3 12:36
  • 白貓兒 威望 +60 原創內容 2008-3-3 12:36

引用:
原帖由 RescueDiver 於 2008-3-3 03:58 發表
睇左呢條thread好耐,又向各師兄問過一d囡囡資料,始終都沒拎起心肝試下.係昨天無所事事,都唔知去邊情況下,決定到9樓見識一下. 大堂裝修,沖身都覺得唔錯,干干淨淨,企企理理.入到大廳剛剛3點半,數數人頭都有5-6個.
...
謝謝你的報告 !! ........ 但你話睇咗條 thread 好耐,而且又問哂咁多

師兄 D 料,點解重要個四眼哥仔介紹呢 ??? 唔通你做嗰 D 功課全部都係

夜更 ?????

相關搜索目錄: 裝修 功課

引用:
原帖由 RescueDiver 於 2008-3-3 03:58 發表
...
你呢果報告好好喎,下次試下幾他ching介紹d no.囉,但不可盡信,因每人嘅感覺和要求都唔一樣嘛。

相關搜索目錄: 裝修

COPY 條THREAD黎呢度先∼∼∼

29-2-2008.身輕角

話說前一次搵老相好之時見到有一個曲髮細粒.然而身型曼妙既背影.不過果一次怕羞冇飛過去問NUMBER.   

於是果晚上去之後就問左LOCKER乜野囡囡大約係咁既外形.原來係!)*.MARK實左要等粒幾鐘.冇問題.

入房之後再等多一陣.見到一個薄施脂粉既囡囡入黎.第一次見面.就唔多說話.上床等DUP   

樣貌:6/10.中等水平.不過此女甚懂化妝.呢條女咁多位一定食得過

身材:7/10.其實冇認真望過.冇乜吸引人既地方.波仔唔大.條腰唔粗.大腿少肥.不過都冇乜缺點   

PART 1:8.5/10.力度甚好.位置拿捏得都好準.

PART 2:7.5/10.撚雀用左頗多時間.好似好鐘意.唔想停手咁.而且唔會趕住出火.樂於RPP既人一定會合皮   

後事:完事之後囡囡就同我按頭按面.反而先係最拿手既地方.而且又識得FING手LOCK手指呢招.上黎咁耐第一次見到有囡囡識.令我諗起4年前三沙一水既光景   (佢自己話)佢已經落左黎幾年.係大陸都有做過BG.黎左香港就做過灣仔正場浪淘沙.同係中環做過美容.係呢度就只係做左半年唔夠.即係同(@差唔多.原來已經有此正場經驗.難怪PART 1咁有力而唔太精於PART 2既樣子.不過佢RPP真係好鐘意用食指撚雀頭.我比佢捽左幾分鐘.真係唔知點解.   

返兜:7.5/10.有正場經驗.手勢之好係9樓難覓其右.鐘意正骨水準及按頭按面既師兄一定要試

相關搜索目錄: 美容 化妝

我做左一個  &*  以前佢都係用呢個冧爸
而家反咗嚟
唔知大家以前有無做過佢呢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。