推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

早兩晚的報告...

轉試新口味... 由場發板... 介紹 #^
新轉場過黎... 北妹... 約26左右吧!
相頭普通... 身材偏胖...
因為實淨... 可以用有D肉地, 少脂去形容...
但相信佢唔係輕磅之類...
我不喜歡她很做作的討好客問長問短... 問三問四... 很八婆感覺!!

PART 1 - dup就真係不錯... 夠力, 位置都OK! 腳都有推足油... 不爛...
             不過條女本性有D懶... 勁要我踏背...
             我都話我唔受力... 唔踏! 都仲要講多2~3分鐘見我無反應才收口!!
             況且佢都有番咁上下... 我都唔想受罪!

PART 2 - 扮怕醜... 唉! 唔好玩啦... 條女係佐敦都跑過3間場.. 有咩未見過!!
             肯除曬... 無大茶飯... 有D波路...
             都可以玩下MM... 不過很乾... 無FEEL又無引!!
             要求BJ爆... OK! 但跟手慘啦...
             條女D BJ SKILL係負分!!
             可以用牙整到你痛叫停!!!!
             可以吸到當你唔係肉棒又痛到叫停!!!!
             最後我叫佢唔好攪... 含住好啦...
             自己勤力D... 我自己出入插爆口出算數!!

最唔好... 整到人痛仲話係呀係呀... 我要DIU爆你... 當係講笑!
知係講真... 又大陸式說話"多謝你既寶貴意見... 我一定會改善架!" 唉... 都唔知好笑定好嬲!!
我話你想DIU我... 大佢話黎啦... 一齊開大啦!! 佢又縮沙話你同鐘房講DIU我先啦... 玩野!!
"聽到D咁既女句句話DIU來DIU去... 難聽當風趣... 真係幾難頂!!, 個人不喜囡講粗口... 太不入格!!"

此囡我不合心水... 佢仲話下次再找佢啦... 找咩? 找條毛啦...
去得呢D場PART 2 都有D要求吧!!
我出門都唔駛佢送!! 佢係要送去一段... 唉!! 煩!!
頭也不回... 無下次!!

9/F都係兄弟報告為參考行先好D... 多次即場介紹都唔合心水!!
同埋D囡質素真係唔夠龍記平均... 好睇彩數!!
PS: 某職員之貼士有時仲好D!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-2-25 03:09 發表
早兩晚的報告...

轉試新口味... 由場發板... 介紹 #^
新轉場過黎... 北妹... 約26左右吧!
相頭普通... 身材偏胖...
因為實淨... 可以用有D肉地, 少脂去形容...
但相信佢唔係輕磅之類...
我不喜歡她很做作 ...
小馬, 囡囡都同你TEO及bj了,
你何必計較她的做作呢?
有時女女待人及溝通經驗不足.

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-2-25 03:09 發表
早兩晚的報告...

PS: 某職員之貼士有時仲好D!!
哪位呢?

引用:
原帖由 ggg2004 於 2008-2-24 11:43 發表

識唔識tum人就唔知,一入房就不停問我野,乜水介紹我呀?有冇老婆女友呀?你mark我定經理介紹呀?九唔搭八,...審犯咁審,佢相頭又唔係我杯茶,冇晒mood;草草了事,原來要搵一個有GF feel鵂磝黚u係可遇不可求的..講開*),有感而發吧∼
如你真是指*),
那麼她上次就單刀直入話叫我同佢同居好唔好,雖似戲言,亦見佢擺明車馬溝客搏唔駛做.
希望佢M到願者.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-25 11:21 發表

HAHA~ 佢咁問你呀!
好x野
以佢樣貌在新x9/f, A-F算咩grade?
B+   

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-25 04:01 發表

小馬, 囡囡都同你TEO及bg了,
你何必計較她的做作呢?
有時女女待人及溝通經驗不足.
貓兄... 我不是計較... 只是講出事實...
有兄弟喜歡... 有人不喜歡...
老實... 我寧願佢唔多出聲...
但同樣亦有兄弟唔鐘意囡囡唔出聲好似啞左咁...

呢個係個人喜好問題... 無得計較... 亦無得比較!!
但事實就係事實... 出得report... 就俾兄弟知真像!!
雖知每份report都會有個人主觀角度...
所以可以的話我都會盡寫得details去讓兄弟多D資料自己去判斷!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-2-25 11:25 發表

貓兄... 我不是計較... 只是講出事實...
有兄弟喜歡... 有人不喜歡...
老實... 我寧願佢唔多出聲...
但同樣亦有兄弟唔鐘意囡囡唔出聲好似啞左咁...

呢個係個人喜好問題... 無得計較... 亦無得比較!!
但 ...
我的做法, 若不是態度問題,是溝通技巧問題,我會臨走時提一提佢將來改善,就算我唔翻麥佢.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-25 11:28 發表

我的做法, 若不是態度問題,是溝通技巧問題,我會臨走時提一提佢將來改善,就算我唔翻麥佢.
哈... 我都盡曬人事教佢BJ技巧!! 算係咁啦...
換轉第二個整到痛曬... 早就黑面走人啦!!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-25 11:30 發表

thank you or your reply
咁邊個可以取得A級?
我都唔知.

以前121睇落都有B+, A- 既~~

old bg *) is gone,not young bg but the feeling is good...had  any brother know where she gone
rraayy

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-26 05:12 發表

HAHA~ 連你都唔知?
咁*)算係新x頂級靚女?
如果沒有記錯, 佢自己都係咁吹噓~~~
咁西利咁咪係新興之花 .................... 哈哈 !!!!

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

我都做過*)

簡評如下:
樣: 6.5/10 (未至於新x之花下話!?!?!?, my opinion)
身材: 眼望9/10, but手模7/10 (果日做佢時佢剛剛m到,對波好硬下,手感麻麻,不過佢對自己身材真係自信十足)
part i skill: 5/10 (冇力水,不過都啱位,絕對唔會整痛你,而且可feel到比心機)
part ii skill: 6.5/10 (rpp 一般,冇bj,bm不俗,手法一般)
p.s. 我個人覺得太多野講,講野又唔經大腦,而且第1次見面就honey前honey後,我反而唔慣)
反啅指數: 5/10
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-2-26 18:42
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-2-26 18:42

引用:
原帖由 kensir 於 2008-2-26 10:19 發表
我都做過*)

簡評如下:
樣: 6.5/10 (未至於新x之花下話!?!?!?, my opinion)
身材: 眼望9/10, but手模7/10 (果日做佢時佢剛剛m到,對波好硬下,手感麻麻,不過佢對自己身材真係自信十足)
part i skill: 5/10  ...
依依 ................. 咁 kensir 你個人認為邊幾個有

機會入選新興之花呢 ??? ........................... 哈哈 !!!

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-2-8 18:23 發表
(轉貼)分享另一掃背囡囡  

早幾晚洗邋遢諗住應儭`洗白白,重估會好多人點知,
又唔係勁多人喎 !!! 初時諗位找紅牌點知話剛剛上魕苤A
咁咪話 &! ,因這位囡 ...
這個就是單吊兄你做開的新興閣/金多寶&!:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-27 10:04 發表

單吊哥轉貼 ga jar wor.
單吊係轉貼自己報告.

佢post #1248亦再二次報告.

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-2-26 22:57 發表

依依 ................. 咁 kensir 你個人認為邊幾個有

機會入選新興之花呢 ??? ........................... 哈哈 !!!
我都唔係試過好多個,但有時在走廊見倒d囡囡,臉蛋都比*)為佳......

單論『眼望』身材,*)是我見過的最好,不過果日手感認真麻麻.......

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-27 02:10 發表

單吊係轉貼自己報告.

佢post #1248亦再二次報告.
謝謝貓兄 .............. 哈哈 .... 我唔係轉貼而係寫自己的報告咋 !!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。