推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 留港消費: 再試悅x樂

引用:
原帖由 @man 於 2011-1-28 16:56 發表

係亞, 行雲油尖旺, 喱個價錢, 禁鴾熁, 好難得, 師兄試左未
呢排身體不適, 閒時多在家休息, 小弟暫時未試.   

引用:
原帖由 2081 於 2011-1-29 08:11 發表

呠呠老師祖吾去細場架,
佢去開"大場",有錢佬黎架!
師兄, 你攪錯!    可能你能化我.  
我只係一個低下層小市民,  又係新手,
大中細場都會試, 尤其是d平靚正鼤茬.   
可惜現時身體仲未康服, 時好時壞,
時冷時熱, 時硬時M, 有心無力.     
請見諒!   

引用:
原帖由 2081 於 2011-1-29 08:35 發表

係呀,每個技師手骨、手势都不同,要試下先知,
我見有一位技師,眼大大,面貌有d混血兒的味道,
King麰p,原來識打泰拳的中泰混血,
技師性格開郎,同佢King左陳計都好開心,
可惜佢今日回鄉道歲,要初四、 ...
睇2081師兄都伙個度係熟客黎, 喱個技師應該叫coco, 以前同朋友攪過足舖,
同係d高級場做過紅牌, 高手黎嫁. 推油技術高超, 我有幸試過, 不過唔敢出報告喇,
驚比人話係寫手, 如有師兄去試, 打電話睇下約唔約到啦

相關搜索目錄: 泰拳

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-29 11:02 發表

呢排身體不適, 閒時多在家休息, 小弟暫時未試.   
禁boot 兄, 保重身體, 不過去K下骨可能快d好

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-29 11:13 發表

師兄, 你攪錯!    可能你能化我.  
大中細場都會試, 尤其是d平靚正鼤茬.   
時冷時熱, 時硬時M, 有心無力 ...
睇boot兄個病精, 似骨火發作, 去K個骨應該無事

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-1-29 11:29 發表

Looks good, if i have spare time, i love to try her.
thanks.
i especially like push oil master. feeling so good.
師兄有機會試完返黎寫d交流, 多謝

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-29 11:13 發表

師兄, 你攪錯鮍!    可能你能化我.  
大中細場都會試, 尤其是d平靚正鮋細場.   
時冷時熱, 時硬時骜, 有心無力 ...
妖,你個呠呠元老,又能九化我依個真新手喇,
依,你去左鞭度囡遊呀?攪到病左?
又時冷時熱, 時硬時軟, 有心無力
洗吾洗新手介紹個
流行感冒病医生比你呀?
祝元老你早日康復、再出戰骨場!

引用:
原帖由 @man 於 2011-1-29 11:27 發表

睇2081師兄都伙個度係熟客黎, 喱個技師應該叫coco, 以前同朋友攪過足舖,
同係d高級場做過紅牌, 高手黎嫁. 推油技術高超, 我有幸試過, 不過唔敢出報告喇,
驚比人話係寫手, 如有師兄去試, 打 ...

熟極都吾夠你大哥熟,你連名,出處,技術,都知得一清二楚,仲話吾熟!
你咪係依個帖度出報告羅

我寫得咁差,都有人話我寫膳告做寫手喇,
你覺得自己d中文吾好,咪搵個中文老師,
補下習,改進下d寫作技巧羅

引用:
原帖由 2081 於 2011-1-29 13:40 發表

熟極都吾夠你大哥熟,你連名,出處,技術,都知得一清二楚,仲話吾熟!
你咪係依個帖度出報告羅
我寫得咁差,都有人話我寫膳告做寫手喇,
你覺得自己d中文吾好,咪搵個中文老師,
補下習,改進下d寫作技巧羅: ...
2081師兄, 我新手都係跟你報告去試喱個場, 你更熟過我啦
我而家個報告寫得好得仔, 要唸辨法寫差d, 你有好老師就介紹比我啦

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-1-29 14:14 發表

For sure..

i love to sharing my experience in this forum

i'm always regular writer

not CD-ROM people

and i also love to try all kind of BG in diff field

such as big, small sauna, fo ...
hi brother, are you chinese, if you have try already, pls share your experince in here, thx

引用:
原帖由 @man 於 2011-1-29 11:29 發表

禁boot 兄, 保重身體, 不過去K下骨可能快d好
文兄, 多謝關心!   
為免傳染它人, 都係等好返先至去K骨!   

引用:
原帖由 2081 於 2011-1-29 13:15 發表

妖,你個呠呠元老,又能九化我依個真新手喇,
依,你去左鞭度囡遊呀?攪到病左?
又時冷時熱, 時硬時軟, 有心無力
洗吾洗新手介紹個流行性感冒病W生比你呀?
祝元老你早日康復、再出 ...
多謝2081師兄關心!  
唔駛, 我都唔需要一般性錦狼, 不如你睇翵銗忖H有冇興趣!  

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-30 11:13 發表

文兄, 多謝關心!   
為免傳染它人, 都係等好返先至去K骨!   
禁你快d好番, 約埋一齊上去

回復 13# 的帖子

回復 7# 的帖子

引用:
原帖由 @man 於 2011-1-30 16:37 發表

禁你快d好番, 約埋一齊上去
man兄,
好! 好!      你真是有品有德之仕.   
多謝提繩s手.  

引用:
原帖由 f.s1228 於 2011-1-31 22:33 發表
2081兄我M你,尋日上去試完亞琳同lily飛,K骨就冇得彈,試過的師兄就會明白,不必再評价了。如有醉翁之意的師兄就不必上去了。覺得累要K既話就极力推介 :verygoo ...
師兄試到亞琳同lilyK骨,感受自知, 多謝支持正骨技師

引用:
原帖由 f.s1228 於 2011-1-31 22:33 發表
2081兄我撑你,尋日上去試完亞琳同lily双飛,揼骨就冇得彈,試過的師兄就會明白,不必再評价了。如有醉翁之意的師兄就不必上去了。覺得累要揼既話就极力推介 :verygoo ...
請教ching何謂双飛,是否倆位技師同時帮你揼骨,所以要收双倍價錢,跟單一技師揼骨有何分別,感受和過程如何,小第無知,願聞其詳.ching 可願意賜教.

回復 45# 的帖子

回復 44# 的帖子

回復 46# 的帖子

多謝ching賜教, 小弟有机会也会試試. 祝ching在新一年財源廣進,心想事成,身体健康.

引用:
原帖由 f.s1228 於 2011-2-2 23:35 發表
雙飛即係兩個技師一齊幫你做,A技師帮你做上半身B技師就同時幫你做下半身,令你有上下兼顧既感覺,當中既感覺就要你自己試下就知道了。可能每個人既感受都吾一樣,個人認為都幾享受呀!
多謝師兄分享經驗, 我自問揼骨多年, 都未試過, 有機會都要試下先

不過我都問過技師, 原來最高紀錄係同時間5個技師一齊做, 聽到都幾頂引

引用:
原帖由 @man 於 2011-2-5 22:04 發表

多謝師兄分享經驗, 我自問K骨多年, 都未試過, 有機會都要試下先

不過我都問過技師, 原來最高紀錄係同時間5個技師一齊做, 聽到都幾頂引
10手!      犀利!  
唔知感覺如何?   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。