推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

中秋將至 溫馨送上幾位妹妹名字,cary、初戀、kobe、QQ、maggie、珊珊、Daisy、mi mi

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-9-11 23:49 發表 中秋將至 溫馨送上幾位妹妹名字,cary、初戀、HIDY、QQ、maggie、珊珊、Daisy、mi mi
噫! Bobo , CC , Lisa , Yuki , Gigi , Money 已经走左 la!

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-9-11 23:49 發表
中秋將至 溫馨送上幾位妹妹名字,cary、初戀、HIDY、QQ、maggie、珊珊、Daisy、mi mi
YY都會在今日回歸水之戀

引用:
原帖由 Oldman 於 2011-9-12 12:02 發表

噫! Bobo , CC , Lisa , Yuki , Gigi , Money 已经走左 la!
Yuki 放假中,money 有Booking會返。。

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-9-15 10:08 發表
昨天路經此地

真是一幅八美圖片

正~!

Ada(老板娘), YY, Maggie, Daisy, 珊珊, Cary, 初戀, HIDY

如果逐个試, 都需要一個星期了
仲有QQ、mimi

回復 656# 的帖子

Hi Ada,

我想明天上來做Spa, 如要斯文嬌小及細力, 請介紹妹妹

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 pboy1234 於 2011-9-15 15:38 發表
Hi Ada,

我想明天上來做Spa, 如要斯文嬌小及細力, 請介紹妹妹

Kobe、QQ、初戀,嬌小二十頭。。

Thanks

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-9-7 16:47 發表

明天試吓Daisy先
Sorry, how was Daisy(if compare with Cxxy )?
height, fat or not and the skills ?  
pls, 3q much !!

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-9-15 19:33 發表

講到好似好鬼正~!

小弟一定會出錢出力試 ~!
looks very strong,  

did any C Hing try Daisy may share here or PM ?

THANKS !!

引用:
原帖由 bdfjoli 於 2011-9-16 13:46 發表 Sorry, how was Daisy(if compare with Cxxy )? height, fat or not and the skills ?   pls, 3q much !!
Daisy is a pretty, young and slim bg, about the same height as Cary. Her massage skill is quite soft and gentle.

星期六有乜好介紹。

引用:
原帖由 boscofung 於 2011-9-16 23:36 發表
星期六有乜好介紹。
Kobe、Cary、初戀、QQ、maggie、珊珊

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-9-17 00:50 發表

Kobe、Cary、初戀、QQ、maggie、珊珊
Ada, 唔知我見過Kobe和QQ未呢?

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-9-17 10:01 發表

Kobe 十八歲、QQ新入行 你當然未做過。。

期待遨遊女仔「心思」的你!!

你喺一個100%好老公! 200%天地男兒!

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-9-17 12:08 發表 Kobe 十八歲、QQ新入行 你當然未做過。。期待遨遊女仔「心思」的你!!
咁下次要試吓佢哋囉

請問會開到幾點GE呢??

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-9-17 12:08 發表 Kobe 十八歲、QQ新入行 你當然未做過。。期待遨遊女仔「心思」的你!!你喺一個100%好老公! 200%天地男兒!
你都係一個300%好老闆娘

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-9-17 10:01 發表

Aero Hing, Kobe你一定試過佢咪係巴里島的希希囉,至於QQ是一名半陀地來。

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-9-17 20:05 發表

而小弟係Ada心目中唔知值幾多分???

肯定係 -100%既老公 -200%既男朋友 -300%既CHEAP男人
Sorry!楊兄 你太幽默喇!你 哈哈哈...
不過做為老友,我知你識 處理依家不必要的煩事。。
請好好珍惜 你應珍惜的人!!

相關搜索目錄: 幽默

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-9-17 17:00 發表

你都係一個300%好老闆娘
Thank you  情 聖!
你真是羨殺旁人喇!!

good good good good

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。