推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 peterkim 於 2011-10-4 10:10 發表
昨天第ー次去, OK.   足鐘, 全程有做野。  足鐘要看BG,某些BG足鐘, 工作認真,有些懶惰。  但管理是非常重要的。   我建議Ching提供BG的名字,其他可避免找她。  但Ada昨天有問我服務什樣, 我想她也認真把店搞 ...
Ada 工作really認真, I do appreciate her arrangement.

引用:
原帖由 peterkim 於 2011-10-4 10:10 發表 昨天第ー次去, OK.   足鐘, 全程有做野。  足鐘要看BG,某些BG足鐘, 工作認真,有些懶惰。  但管理是非常重要的。   我建議Ching提供BG的名字,其他可避免找她。  但Ada昨天有問我服務什樣, 我想她也認真把店搞 ..相比之前去過 xx灣等等好多了。.
請問 c-hing 指x灣或是x灣

回復 699# 的帖子

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2011-10-4 16:24 發表
昨天試左Yoyo,又係另一推介。
有新女仔??
Ada 最近冇update 囡囡~~

引用:
原帖由 yyc388 於 2011-10-4 18:01 發表

有新女仔??
Ada 最近冇update 囡囡~~
有幾個新人。

引用:
原帖由 peterkim 於 2011-10-4 10:10 發表
昨天第ー次去, OK.   足鐘, 全程有做野。  足鐘要看BG,某些BG足鐘, 工作認真,有些懶惰。  但管理是非常重要的。   我建議Ching提供BG的名字,其他可避免找她。  但Ada昨天有問我服務什樣, 我想她也認真把店搞 ...
好多管理都是BG出身, 做BG時本身都試過佢不足鐘...

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2011-10-5 16:31 發表

謝謝你!我現在肩膀鬆了很多!
你愛上我呢個森林喇?

明天有個新人返,Koey、maggie、yuki、Kary、QQ、yy、kobe、Daisy、初戀

Lisa、money、已會幹中返來。

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-10-5 18:22 發表

你愛上我呢個森林喇?

明天有個新人返。
Seems that this is a ncie place.

幾間中番來呀?

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-10-6 17:22 發表

幾間中番來呀?
Lisa 依家做梗Booking,money有Booking已會返。

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-10-5 17:22 發表

你愛上我呢個森林喇?

明天有個新人返,Koey、maggie、yuki、Kary、QQ、yy、kobe、Daisy、初戀

yy放完假?

引用:
原帖由 BMG28 於 2011-10-7 07:33 發表

yy放完假?
未, 下星期先返

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-10-7 08:42 發表

未, 下星期先返
有咩推介......aero應知我喜好

引用:
原帖由 BMG28 於 2011-10-7 09:19 發表

有咩推介......aero應知我喜好
初戀, Daisy 應該啱你

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-10-7 12:27 發表

初戀, Daisy 應該啱你
初戀, Daisy 都好正, 唔知做邊個好~~~
哈哈~~~
Ada, 今日仲有邊個係度ar~~

引用:
原帖由 yyc388 於 2011-10-7 12:32 發表

哈哈~~~
Daisy 仲放緊假, 下星期一先返工

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-10-7 12:34 發表 Daisy 仲放緊假, 下星期一先返工
you are there everyday ?

引用:
原帖由 yyc388 於 2011-10-7 12:32 發表

哈哈~~~
今日有Cary、Koey、QQ、maggie、yuki、kobe、初戀

引用:
原帖由 Oldman 於 2011-10-7 13:07 發表

you are there everyday ?
唔係, 我同d技師熟啫

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-10-7 14:09 發表 唔係, 我同d技師熟啫
without visiting the bgs for more than 5 times , can never be so familiar with them like you .

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-10-8 10:35 發表 你既場, 個個都甘靚女, 有排試呀, 個個都甘有性格, 我怕我會沉落水之恋這條船, 我個個都oK, 個個都好靚女, 有熱情 試也要兩個星期 還是安排試Daisy, 揾YY, QQ, maggie, kary 先:lovelin ...
點解冇初 戀??

回復 749# 的帖子

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。