推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-10-8 11:32 發表 你肯定Likes初戀妹妹啦,我揾過佢差不多三次了,
初戀妹妹係人都鐘意喇!

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-10-5 17:22 發表

你愛上我呢個森林喇?

明天有個新人返,Koey、maggie、yuki、Kary、QQ、yy、kobe、Daisy、初戀

Lisa、money、已會幹中返來。
請問有邊個收HKD100 tips無問題? 包佢多booking!

相信會冇 , 入場問定 ,

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-10-9 21:02 發表

請問有邊個收HKD100 tips無問題? 包佢多booking!
Sorry 唔係收HKD100我就會找佢做, 岩心水HKD200或以上我冇問題, 出黎玩最緊要開心. Ada常常令我好開心so I won't car whether the BG charged me 100, 200 or over

引用:
原帖由 bb3808 於 2011-10-9 22:16 發表

Sorry 唔係收HKD100我就會找佢做, 岩心水HKD200或以上我冇問題, 出黎玩最緊要開心. Ada常常令我好開心so I won't car whether the BG charged me 100, 200 or over
咁你有冇做過 Ada ? 

因好少去樓上骨,都唔知咩價錢 + 小費。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-10-9 23:31 發表

咁你有冇做過 Ada ? 

因好少去樓上骨,都唔知咩價錢 + 小費。 
Ada 係老闆點會同我做呢, 你上去試下咪知囉, 一定比你去開那些平。

引用:
原帖由 bb3808 於 2011-10-10 05:53 發表

Ada 係老闆點會同我做呢, 你上去試下咪知囉, 一定比你去開那些平。
我都想Ada同我做
上星期試了QQ, 斯文靚女一名, 服務態度又好, 好傾, 推油舒服, 下次一定返mark

若  Ada 得的話,必報名 。。。

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-10-10 09:39 發表

我都想Ada同我做
上星期試了QQ, 斯文靚女一名, 服務態度又好, 好傾, 推油舒服, 下次一定返mark
師兄,  你講真定講假呀?  問心嗰句喎.   

引用:
原帖由 ray10000 於 2011-10-10 13:43 發表

師兄,  你講真定講假呀?  問心嗰句喎.   
I must stressed that what services and feeling you got from BGs mainly based on your demanding and the respectful behavior towards the BGs. In my opinion 169 Ching is a trustworthy and well behaved customer so what he got from BGs may be better than we guys.  I fully support and agree with his comments.

引用:
原帖由 bb3808 於 2011-10-10 16:25 發表

I must stressed that what services and feeling you got from BGs mainly based on your demanding and the respectful behavior towards the BGs. In my opinion 169 Ching is a trustworthy and well behave ...
Thank you for your compliments.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-10-10 01:39 發表

我都想Ada同我做
I agreed that QQ is a professional massageur, it seems she had worked in big sauna before or being trained in big sauna

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-10-10 09:39 發表

我都想Ada同我做
我地不如聯名上書要求Ada客串.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-10-10 16:53 發表

Thank you for your compliments.
我問aero師兄想做ada係咪問心嗰句?
點解逃避唔答我?

引用:
原帖由 bb3808 於 2011-10-10 23:59 發表

我地不如聯名上書要求Ada客串.
支持但老板娘, 未有回覆

引用:
原帖由 ray10000 於 2011-10-11 03:06 發表

我問aero師兄想做ada係咪問心嗰句?
點解逃避唔答我?

我以為你問我對QQ的comment係咪真添
Ada咁靚女, 身材又好, 我當然希望她幫我按摩喇

樓上幾位師兄太高抬我喇,靚女(實)愧不敢當。

我的妹妹cary、Daisy、maggie、koey、QQ、kobe、yuki、yy、初戀 就當之無愧喇。

在此深深多謝你們一直支持

回復 769# 的帖子

ada, pls take your time to reconsider our request...

Daisy已返港 明天正式返工。

回復 772# 的帖子

I met Ada only once, but already got attracted by her elegant and sweet attitude

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-10-12 13:54 發表 樓上幾位師兄太高抬我喇,靚女(實)愧不敢當。我的妹妹cary、Daisy、maggie、koey、QQ、kobe、yuki、yy、初戀 就當之無愧喇。在此深深多謝你們一直支持
我好想妳幫我做,係既話我今晚上來。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。