推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-22 00:20 發表

講真, 我非常常去樓上spa,

你可問專家aero169169師兄.
我當然稱不上為USB專家, 我只不過是常去啫, 都不及貓兄你非常常去

引用:
原帖由 MarcoT 於 2011-3-22 00:27 發表

今日上去都見倒Candy喺倒,請問師兄知唔知水之戀重開後有乜新技師,因為今日做完之後都好快走,冇機會問ada!!
Ada 都有上來睇帖,不如上來介紹下d新技師,如果吾方便,貓兄幫下佢羅!

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-3-22 04:08 發表
我都好想試下希文,今日一見,佢幾吸引
有物野吸引?介紹下喇,師兄

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-22 09:15 發表

我當然稱不上為USB專家, 我只不過是常去啫, 都不及貓兄你非常常去
cat兄非常常去,只是好似番屋企一樣,日日番

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-22 09:50 發表

cat兄非常常去,只是好似番屋企一樣,日日番
去可以:
1. 識一D 真正大哥;
2. 見返不少老朋友;
3. 食下hea下;
3. 上上落落, 亦睇住D人上上落落 ;
4.  識D 好玩得的新朋友, 男男女女
5.  ............

不過又唔係日日去.
有時都要去尼度拜訪, 今日就要過海,
弟日去弟度回禮.

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-22 09:47 發表

有物野吸引?介紹下喇,師兄
第怕ching 佢係見到希文dup完出來讦濕工衣吧.

回復 83# 的帖子

so... irritating wordings.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-22 10:05 發表

3. 上上落落, 亦睇住D人上上落落 ;
哈哈哈 ...你等緊人咩

引用:
原帖由 HMT 於 2011-3-22 12:46 發表
係好日唔見人..............過哂期既禮貌性拜訪.

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-3-22 14:36 發表

你今日做的琴,
fitman兄都識.

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-3-22 14:36 發表

有靚女睇喎.

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-3-22 04:08 發表
我都好想試下希文,今日一見,佢幾吸引
今日佢既friend Kathy 加入, 係後生o靚妹,
起孖吧.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-22 14:58 發表

你今日做的琴,
fitman兄都識.
oh i see, 原來 fitman 兄識她  
本應打算今晚先出post
點知你比我出post仲快 .....
looks: 4/5
massage skill: 4/5
今日好relax, 好似我又訓咗

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-22 10:05 發表 去可以: 3. 上上落落, 亦睇住D人上上落落 .
睇住D人上上落落, 出出入入~ 然後自己又會上上落落~ 出出入入

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-3-22 15:21 發表

睇住D人上上落落, 出出入入~ 然後自己又會上上落落~ 出出入入
收到試鐘男call 未?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-22 15:09 發表

今日佢既friend Kathy 加入, 係後生o靚妹,
起孖吧.
咁多新人,又要上去走番轉,有冇師兄介绍下佢地d身材呢?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-22 15:38 發表 收到試鐘男call 未?
收到呀,ada話有幾個新女仔,但我今日冇時間,聽日又要上大陸,未能抽空一試,都係讓貓兄你試先

另一個成熟點, 是甜甜.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-20 10:08 發表

90 分鐘按摩 298
120      水療  498
另代支,
甘代支通常要俾幾多好呢

相關搜索目錄: 水療
邪童回來了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。