推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

Got it, thanks

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-4-13 14:29 發表 I did Lisa at 御泉坊 before and she is quite nice.
這個Lisa都好正,又dup得,服務又好!想念佢!

引用:
原帖由 sl5101 於 2011-4-13 15:28 發表

這個Lisa都好正,又dup得,服務又好!想念佢!
ching 豈不又要上上落落.

我由今日開始都打算上上落落~

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-13 19:43 發表
我由今日開始都打算上上落落~
極有可能,
靚仔王子你......................
會來9/F 更多

..........................................

聽講明天星期四又有後生靚女加入,
睇下明天有無機會check her out 先.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-13 15:34 發表

ching 豈不又要上上落落.
哈哈、依個Lisa去左惠惠處開工、9/F Lisa未做過,

引用:
原帖由 sl5101 於 2011-4-14 07:07 發表

哈哈、依個Lisa去左惠惠處開工、9/F Lisa未做過,
ic.....

To Ada,

請不要再未經同意地直接發短訊給客人了。
真的會害到人的 !!
你有新女, 待客人book時間時說也未遲。
不是說笑的。謝謝 !

引用:
原帖由 confeee 於 2011-4-14 15:46 發表
To Ada,

真的會害到人的 !!
不是說笑的。

係? 有新技師?
新的技師是誰?
請你告訴我,謝謝 !

引用:
原帖由 confeee 於 2011-4-14 15:46 發表
To Ada,

真的會害到人的 !!
不是說笑的。謝謝 !

OMG.

引用:
To Ada,

真的會害到人的 !!
不是說笑的。謝謝 !

我都最討厭收到這些短訊,好易瀨嘢

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-14 18:12 發表

我都最討厭收到這些短訊,好易瀨嘢
我就吾怕、我有2個電話、一個係囡囡電話、
一個係家庭工作電話、出來遊玩的師兄、
一定要配備的雙槍、吾係一定會瀨嘢!

俄想TRY 9/F OR 8/F , WHICH IS BETTER

引用:
原帖由 wonderman 於 2011-4-14 14:30 發表
俄想TRY 9/F OR 8/F , WHICH IS BETTER
Please ask valid questions: do you mean better hardware or software ?

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-14 17:52 發表

係? 有新技師?
新的技師是誰?
請你告訴我,謝謝 !
Please check P.M. The news will be a surprise to you.

can p.m.me also,

引用:
原帖由 wonderman 於 2011-4-15 00:24 發表
can p.m.me also,
我想我都唔PM了.
凝樂澗的KaKa, CC昨天正式轉了去水之戀返工.
不過可以說, 不是Ada拉她們入, 是她們前晚去見Ada.
昨天我在場, Kaka 開工, CC只留在廳未開工, CC今天會開工.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-14 23:46 發表

Please check P.M. The news will be a surprise to you.

好大的驚奇!
版主果然消息靈通,
佩服、佩服

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-15 06:31 發表
件事係咁咦係度提左算, 其它唔多講了.
昨天我是我每月運吉日, 都有在9/F.....8/F  坐,,,,,,,,下.

昨天除左Kaka 外, 晴晴都做左幾個客. 你做過晴晴未?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-15 06:38 發表

件事係咁咦係度提左算, 其它唔多講了.
昨天我是我每月運吉日, 都有在9/F.....8/F  坐,,,,,,,,下.

昨天除左Kaka 外, 晴晴都做左幾個客. 你做過晴晴未?
未呀!不過我見過佢、嬌小靈瀧形、幾靚架、手骨聽講好掂、但係d人成日sale佢靚、我想我80%時間爬係度、20%返轉身間房又好暗、真係做完都吾知個技師物野樣、佢靚同吾靚無物關係姐、至緊要手骨得吾得!

哈哈、貓兄你又上上落落、吾幫襯、你吾怕Ada、婷婷比隻黑豬你

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-15 07:20 發表

未呀!不過我見過佢、嬌小靈瀧形、幾靚架、手骨聽講好掂、但係d人成日sale佢靚、我想我80%時間爬係度、20%返轉身間房又好暗、真係做完都吾知個技師物野樣、佢靚同吾靚無物關係姐、至緊要手骨得吾得!

哈哈、貓兄 ...
我有幫襯9/F,
8/F通常係坐一次, 第日幫襯一次.

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-15 07:20 發表

哈哈、貓兄 ...
佢同Lisa唔同的靚, 兩個都好聽話.
晴晴做肩頸尤其好.

另外yoyo都聽話, 因住得近,有較夜來的客佢可以幫手做到.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-15 06:30 發表

我想我都唔PM了.
凝樂澗的KaKa, CC昨天正式轉了去水之戀返工.
不過可以說, 不是Ada拉她們入, 是她們前晚去見Ada.
昨天我在場, Kaka 開工, CC只留在廳未開工, CC今天會開工.
我是期三晚去YLK揾yy時都見到cc & ++

估唔到係佢哋喺YLK嘅”最後一夜”

睇尼我都要移民去9/F

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-15 09:23 發表

我是期三晚去YLKMyy時都見到cc & ++

估唔到係佢]轝LK鵅迅怮嶀@夜”

睇尼我都要移民去9/F
8/F, 9/F  同樣唔少好野,
以後大可「上上落落」.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。