推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

青春是無懈可擊 , 但骨技如可 ?

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2012-4-15 08:33 發表
青春是無懈可擊 , 但骨技如可 ?
C Hing, of course there are rooms for improvement for such a young girl.....

相關搜索目錄: SPA

who's better for spa?

引用:
原帖由 boscofung 於 2012-4-16 12:09 發表
who's better for spa?
It is better answered by Ada!

引用:
原帖由 cpcake 於 2012-4-11 13:25 發表
後生女簡唔中射波都可以理解既。
講返呢個妹妹仔,佢都幾健談架喎。
妹妹仔同佢Best friend兼同學依家都好乖......

回復 1155# 的帖子

請問兩個妹妹仔通常返幾點

因唔見晒 d 電話, 妳可唔可以 PM 聯絡電話比我

咁Best friend叫咩?

引用:
原帖由 iphone5 於 2012-5-7 14:45 發表
咁Best friend叫咩?
兩個妹妹仔一個叫Angel、friend  kobe,另今日有兩個新人返工,其一都係陀地妹。

itplay兄我pm唔到你,你睇第一條題目有公司電話  Thanks!

忙了兩個星期,終於可以休息一天,前天已經打定電話俾Ada,book定我的小天使做SPA,又可以好好享受小妹妹的溫柔

快樂時光總是過得太快,如果Angel之後唔係有booking,我一定再做多次....... SPA

出房見到個新面孔,長頭髮走肥的本地姑娘,約廿零歲,男人總是喜歡試新野,即刻問Ada佢叫咩名,原來係來做Part-time的美容師Ruby!明天又要來尖沙咀開會

相關搜索目錄: 美容 SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-5-11 14:22
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-5-11 14:22
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-5-11 14:22

support

/
引用:
原帖由 hkwetman 於 2012-5-11 13:54 發表 忙了兩個星期,終於可以休息一天,前天已經打定電話俾Ada,book定我的小天使做SPA,又可以好好享受小妹妹的溫柔 快樂時光總是過得太快,如果Angel之後唔係有booking,我一定再做多次....... SPA ...
kiki個friend明天返工。

回復 1159# 的帖子

hahahha, ching is busy man, have so much meeting

Ruby明天返工

昨晚上左去試下,做返個簡短報導先!老闆娘介紹了Jessica幫我按,她剛返左呢度幾日,長曲髮,身型幾好,肥瘦適中!手骨亦不錯,有力,位準。兩parts都滿意地完成。行出房去沖涼時,經過間spa房,真係幾大喎,成日都想試下做spa,不過要成兩個鐘,要plan下先得!老闆娘和技師都好好招呼,不錯!Ada確係有成熟韻味。比錢時,見到個女仔坐左喺sofa,樣子幾純,冇乜化妝,個樣掂呀!即刻問Ada她叫咩名?她叫Candy,但...佢只做美容,不做按摩,好失望呀!

相關搜索目錄: 美容 SPA 化妝
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-5-26 13:11
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-5-26 13:11
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-5-26 13:11

回復 1165# 的帖子

應該要double價錢,檔你做90分鐘按摩,兩位靚女招呼你,即:
$300 x 2 + tips x 2

回復 1166# 的帖子

回復 1167# 的帖子

我未試過!只是”估計”!但tips就一定要x2啦。

可否報下現有的陣容呢

引用:
原帖由 jeff0816 於 2012-5-29 11:24 發表
可否報下現有的陣容呢
Angel、kobe、kiki、 cAndy、甜甜

仲有一個陀地呢兩日返工,part time Ruby

simple1226兄您好,Candy係可以做SPA嘅 Thanks!

請問 booking 要幾耐之前? Is Sunday aviliable?  有咩PLAN? 價錢幾多?   wanna try....pls pm~ thx

回復 1170# 的帖子

Ada妳好!多謝妳嘅update!有時間一定上黎試一試Candy嘅手勢。

Try kobe ,she is  young gril not pretty.poor bone skills.she allow to touch her upper part only and separate towel to provide very special hj .She turn off the room at all time! very very special service !!!

回復 1173# 的帖子

don't quite get it , brother !

special = bad ???

有誰知道以前的初戀去了那裡?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。