推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 philipwongsk1 於 2012-5-31 21:01 發表 Try kobe ,she is  young gril not pretty.poor bone skills.she allow to touch her upper part only and separate towel to provide very special hj .She turn off the room at all time! very very special serv ...
did you mean the girl who had big boot but she did not do message and She only allow you to touch her mimi with bar?

初戀 is a short girl, speaks quite fluent Cantonese, and she does pretty good massage. Where is she now?

引用:
原帖由 HappyRunner 於 2012-6-5 20:09 發表 初戀 is a short girl, speaks quite fluent Cantonese, and she does pretty good massage. Where is she now?
退出這行業了

What a pity! She is adorable and memorable.

初戀 I missed her, she is among the best.  Also 巴士and Daisy. why the good BG also left so fast!

引用:
原帖由 peterkim 於 2012-6-6 11:37 發表
初戀 I missed her, she is among the best.  Also 巴士and Daisy. why the good BG also left so fast!
Peterkim兄您好,多謝您一直支持,你可以試以家的妹妹再給予評語

陀地有Angel、Ruby、希希
另有kiki、Candy、甜甜

今日放假,時間鬆動,上黎試第一次spa,預先打電話去book定上次走時見到果個女仔”Candy”!上到去,老闆娘招呼帶入房,她已經在房內預備僅木桶嘅水,唔錯,唔駛個客等。先描述下Candy先,今次可以睇真d佢,淡淡嘅妝,唔會俗,樣子真係幾靚!後生、身型好好。先沖涼、磨沙、木桶泡泡浴、跟住dup。雖然她返左呢度唔夠一個月,新入行,但手骨算幾好,中力,啱我,舒服!兩part完成,再去沖涼。她一路都在房內服伺著我,遞毛巾,直至我換完衫,冇話出出入入,服務好好,滿意!冇做錯決定,呢排小弟骨運都算不錯啊!^_^

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +25 多謝分享 2012-6-12 17:55
  • 白貓兒 威望 +25 多謝分享 2012-6-12 17:55
  • 白貓兒 體力 +25 多謝分享 2012-6-12 17:55

無錯 在房内幾乎全程沒出去
能給客人好好的感覺
God's mill grinds slow but sure.

今日外面大風大雨,最好就係室內活動,加上身痕,搵靚女做SPA就Perfect喇
打俾Ada,我話今日有D累,佢就叫我試Kiki。
入到房,佢好溫柔咁同我寬衣,再開水,好有情人feel!
按摩手勢唔錯,位準有力,好像舒服。
好快又夠鐘,又要返公司!外面仍然好大雨,故唔到出到廳仲大”雨”,攪到我真係唔想返工,當然唔得啦,唯有Book定明天再嚐暴乳,唔知會唔會同個名一樣…甜甜

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-6-18 16:45
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-6-18 16:45
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-6-18 16:45

最怕天熱,一出街就全身濕哂,又令我想去沖涼!
所以最近一去尖沙咀開完會,就不自控地去找Ada。有的會知道好快開完就事先打俾Ada落booking,但有時好似今日個會不能預計長短,就開完有時間才上去看看環境。
上到去SPA房已經滿驉A唯有只做按摩!原本想搵番甜甜,但佢有booking,見到個眼大大曭蠷v姑娘,又有新人,”正”。
佢叫CC,廿零歲走肥,今次唔係黑色暴”雨”,而係”酷熱”天氣,間房部冷氣已經開到盡,但房內溫度仍不斷升高!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-6-26 16:46
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-6-26 16:46
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-6-26 16:46

回復 1184# 的帖子

Ching,你上次話book左赲3〦苤A試完後,服務OK嗎?

C Hing,服務好唔好真係好難講,因每個人要求唔同。我的心得係要專重對方,只要當佢係你女友咁,佢就好自然咁當你係男友咁服侍。

回復 1187# 的帖子

100%認同!本著呢種態度對待d靚女,一般得來儭g驗都唔會太差。講真,自己女朋友邊有咁好麊A侍。哈!

好少去樓上骨,所以好少在樓上骨發言,上個月尾,路過尖沙咀,之前都有睇到呢到有報告,上去試下,冇 Mark 技師,輪牌,來了個甜甜,身型我喜歡,唔係o靚妹仔,手骨中等,按 舒服,報告完畢。

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +10 多謝分享 2012-7-2 23:51
  • 白貓兒 威望 +10 多謝分享 2012-7-2 23:51
  • 白貓兒 體力 +10 多謝分享 2012-7-2 23:51

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2012-7-2 15:37 發表
好少去樓上骨,所以好少在樓上骨發言,上個月尾,路過尖沙咀,之前都有睇到呢到有報告,上去試下,冇 Mark 技師,輪牌,來了個甜甜,身型我喜歡,唔係o靚妹仔,手骨中等,按 舒服,報告完畢。
請問師兄,甜甜身材如何?
有肉地或是瘦底?

引用:
原帖由 mui 於 2012-7-3 19:56 發表

請問師兄,甜甜身材如何?
有肉地或是瘦底?
應有的地方有,應瘦的地方瘦。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2012-7-3 14:49 發表

應有的地方有,應瘦的地方瘦。 
該有既地方(上圍) 有無 D 級?

引用:
原帖由 mui 於 2012-7-3 22:58 發表

該有既地方(上圍) 有無 D 級?
冇去研究同埋我都唔要求呢方法面。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2012-7-3 23:02 發表

冇去研究同埋我都唔要求呢方法面。 
金巴係聖人

引用:
原帖由 bb3808 於 2012-7-4 00:11 發表

金巴係聖人
笑人。   

各有喜好,樓上骨,少去,等你介紹。 

今日有個從美容院出來 新入行女仔 Coffee

相關搜索目錄: 美容

今日又身痕,本來想試下新地方,但唔記得地址,想上網找但個生仔網又慢到差掟鰴&J瘋!對腳又不自主的去髐E樓。
我同Ada講今日心情想享受溫馨SPA,佢就問飲意式咖啡好唔好?手指著一個大眼短髮的小姑娘,嘩!依杯睇落係cappuccino ,應該唔係espresso,唔會太strong,合我口味
咁當然享受髐@個浪漫禶N式SPA,覺得自己係陳豪

相關搜索目錄: SPA 咖啡
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-7-17 14:27
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-7-17 14:27
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-7-17 14:27

在不同埸報告   會員有時說技師是新入行大概是聽技師或老闆娘如此說 照本宣科
但若是老闆娘在本版許可的範圍內提供資料
若提到技師是新入行 務請確定這是事實
才說以免不必要的誤解.

这僅是我的提醒 未有在本題內对埸主前帖的內容事實性提出質疑

God's mill grinds slow but sure.

今日有新女仔yoyo

Coffee   cc    kiki   Angel    希希    小燕

let go to see si

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。