推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-14 09:17 發表
昨日part-time 阿飛(菲) 返來, 預先已麥了她.
長髮靚女,中力,酮X,
下次佢話要六月才返了.
前日試咗芳芳, 都係青春靚女, 中力, 態度好, 下次要試Yuki同阿菲

某某版主,知道我嗎?搵唔到你講GA嘢,PM我,THX~

引用:
原帖由 可樂加冰 於 2011-5-15 00:38 發表
某某版主,知道我嗎?搵唔到你講GA洁APM我,THX~
唉, 我不知你/妳是誰,但你何不開正我網名, 而要稱甚'某某'?

咁你/妳都可PM 我o者.

咦 ... 好耐未返呢間揼.

引用:
原帖由 f.s1228 於 2011-5-15 11:52 發表
可俾師兄推介下,近期真系好多青春靚女返工,lisa kiki 晴晴 C C 幾個都吾錯。
師兄, 唔該晒.

不錯的地方, 有舒服的環境, 最緊要係夠潔淨, 又有不同的靚女, 近期只試 cc, money, 芳芳, 及 晴晴  

其它的要安排時間去試  

其實個場都算真係OK, 但唯一唔鐘意間野既地方, 就係堅唔想佢主動以任何方式CALL/SMS客....真係好易出事的......

以前Fanny都係咁
凱盟D SMS 就中性D

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2011-5-19 16:08 發表
以前Fanny都係咁
凱盟D SMS 就中性D
Fanny通常好少SMS, 多數會call我.
凱盟啲SMS會係咁: "凱盟公司多謝你對我們的支持......"
Ada 就會用Whatsapp send SMS 我 iPhone

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-19 16:29 發表

Fanny通常好少SMS, 多數會call我.
凱盟啲SMS會係咁: "凱盟公司多謝你對我們的支持......"
Ada 就會用Whatsapp send SMS 我 iPhone
出事指數依然甚高
其實如果間野好, 唔駛CALL, 客自然都會返去喇......

贊同, 她們的服務真的不錯

或者她可以開個 facebook 或 twitter, 客可以自己入去睇 update

引用:
原帖由 tattoo123 於 2011-5-19 16:44 發表
或者她可以開個 facebook 或 twitter, 客可以自己入去睇 update
贊成, 肯定第一間, 創先河 ....

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-19 22:46 發表

贊成, 肯定第一間, 創先河 ....
如客人吾方便使用現有 facebook, 用另一個 email 重開個新 facebook 專睇 dup骨 及 BG update.
她們也可以吾洗 send 禁多 sms.

相關搜索目錄: SPA

開定個面書先,等 Ada 出招 。。。

今午我會見到Ada, 問問佢意見.

facebook, 真係好意見

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-20 10:26 發表
今午我會見到Ada, 問問佢意見.
某 d 大客 (好似貓兄等等 ) 可以選擇繼續收 sms

any ching can pm me this shop phone number?
The price is same as 8/f ??

The phone number already write at post 1...

試過新人雪兒都ok喎,有少少出乎意料之外

引用:
原帖由 tattoo123 於 2011-5-20 12:34 發表

某 d 大客 (好似貓兄等等 ) 可以選擇繼續收 sms
我暫時都只毎周一次。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-20 16:51 發表

我暫時都只毎周之一.
每周收Ada一個sms?

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-20 17:13 發表

每周收Ada一個sms?
我 頭先意思係每周上去一次。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。