推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] Fanny進軍中環: 芬妮雅Spa美容中心

thanks ching!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-16 17:37 發表

又有一個新的, 不過未知詳情.
試過, 原來是在鑑鴾蘉囓h年初做過做過的一位夜更技師,
我雖然那時未做過佢, 但都做過佢在夜更的幾個姊妹,
所以大家傾計很有親切感.

近日Fanny 公司生意額上升, 以一間千幾呎四間房的場,
可以做到近每日Я十客, 並且單價貴過尖沙咀不少, 難怪fanny 近日心情好.
而她拆鐘錢給技師亦因應高過尖沙咀, 90分鐘dup 的有$160-180,
水療就2X0 幾, 唔怪之近日亦有原來做尖沙咀spa的技師來見工
(甚至有我以前做過的 , 但不能開名), 不過Fanny 堅持請技師一定要純淨dup, 沒有specials,
所以我想若再有做過那類場的去見工, 一定要堅定承諾.

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-22 09:46 發表

試過, 原來是在鑑鴾蘉囓h年初做過做過的一位夜更技師,
我雖然那時未做過佢, 但都做過佢在夜更的幾個姊妹,
所以大家傾計很有親切感.

近日Fanny 公司生意額上升, 以一間千幾呎四間房的場,
可以做到近每日 ...
今日, 雖然紅雨, 我都到fanny那裡鬆鬆骨, 消除疲勞 , 聽fanny講呢幾日好忙, 多數外國人幫襯,  我來這裡好多時都撞到同一個c_hing,
這位師兄都去得好密喎 , 做完個spa, 真係疲勞盡消

有緣可能都見到白貓兒兄

在這裡祝fanny生意征征日上

相關搜索目錄: SPA 水療

Thx Ching update.  Just realize how much they can get from the massage..  No wonder more BG moved from sauna house to upstairs one.

If those BG  just  offer 純淨dup....  would it be less tips from the customer?  Its hard to believe only 純淨dup....
I guess most of the income portion comes from the extra tips....

引用:
原帖由 bodymess 於 2011-5-22 15:44 發表

今日, 雖然紅雨, 我都到fanny那裡鬆鬆骨, 消除疲勞 , 聽fanny講呢幾日好忙, 多數外國人幫襯,  我來這裡好多時都撞到同一個c_hing,
這位師兄都去得好密喎 , 做完個spa, 真係疲勞盡消

有緣可能 ...
bodymess 大哥可得Fanny 親手按摩, 這是你的尊榮.
但聽說你很快又離港了.

相關搜索目錄: SPA

Fanny 向大鷛~主租多一層擴充不是無可能的,
但需先找/請多個助手.

Fanny 在三月尾已開始透過yahoo/ google 賣廣告, search 'spa', 'hong spa' 等,
結連會在search result 首頁較前位置出現.

相關搜索目錄: SPA 廣告

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-23 12:10 發表
但需先找/請多個助手.

Fanny 在三月尾已開始透過yahoo/ google 賣廣告, search 'spa', 'hong spa' 等,
結連會在search result 首頁較前位置出月.
Fanny 的舊舖已轉手, 3/F 和 5/F 叫美櫻屋, 7/F 叫忘憂閣, 唔知有冇師兄試過?

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-23 12:23 發表

Fanny 的舊舖已轉手, 3/F 和 5/F 叫美櫻屋, 7/F 叫忘憂閣, 唔知有冇師兄試過?
我未, 但知是佐敦來的一班, 生意未理想,
但我識某技師有返那處,老板娘幾靚, 也可幫客做.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-23 12:38 發表

我未, 但知是佐敦來的一班, 生意未理想,
但我識某技師有返那處,老板娘幾靚, 也可幫客做.
我幫襯過一次, 老板娘Cindy話下次幫我做

3/F or 5/F:
老板娘Cindy is nice and gentle for both parts
Lisa is also fine.

7/F:
I did once and found not really please by the BG

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-5-23 15:28 發表
3/F or 5/F:
老板娘Cindy is nice and gentle for both parts
Lisa is also fine.

7/F:
I did once and found not really please by the BG
Please describe more about Lisa in terms of boneskill and outlook, thanks.

Lisa is not as good as Cindy in terms of bone skill and outlook, but she is more user friendly.

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-5-23 16:17 發表
Lisa is not as good as Cindy in terms of bone skill and outlook, but she is more user friendly.
User friendliness is important too.

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-5-23 16:17 發表
在電話上聽過Cindy的聲音但未有見過真人.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-24 14:48 發表

在電話上聽過Cindy的聲音但未有見過真人.
真人幾靚女

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-24 15:05 發表

真人幾靚女鮁
遲些一靚女替我引見她.

各BROTHER,您地好!
能否告知美櫻屋之TEL?
因在綱找不到. THKS.

引用:
原帖由 FIGOMO 於 2011-5-24 16:29 發表
各BROTHER,您地好!
能否告知美櫻屋之TEL?
因在綱找不到. THKS.
^%!%$&@#
^^(##@(^

謝謝你.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-23 12:10 發表
但需先找/請多個助手.

結連會在search result 首頁較前位置出現.
Fanny今朝call我, 話明天有個陀地靚女返工, 叫我試試
之前嗰位靚女技師我都知係誰

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-26 12:43 發表

Fanny今朝call我, 話明天有個陀地靚女返工, 叫我試試
之前嗰位靚女技師我都知係誰
我有向Fanny提, 有精選就不忘通知你吧.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-26 12:49 發表

我有向Fanny提, 有精選就不忘通知你吧.

今朝仲同佢傾咗好耐添

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-26 12:50 發表

今朝仲同佢傾咗好耐添
你地老友嘛.
我昨午只一兩句, not in the mood to speak long.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-26 12:49 發表 我有向Fanny提, 有精選就不忘通知你吧.
估唔到你仲比我快

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-28 22:10 發表

估唔到你仲比我快
Does it matter in any case? Am I mindful of any occasion?
Are you mindful of all occasions?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。