推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

144 123456
發新話題

[上樓骨] Fanny進軍中環: 芬妮雅Spa美容中心

試過新技師Ruby, 本地, younger, 瘦, 樣ok, 中力.

這場已有了固網電話線:

今天上去做過技師Yoyo, 即係YLK  Yoyo ,
我以前係另一spa 做過佢, 後來係YLK 坐, 見到佢都認得佢,
今天係Fanny 度初頭又唔太認得佢 ,  真係老眼花啦, 不過佢身型實認得.

佢暫時返住尼度, 返工俾以前多少少車程啦.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-6-23 15:20 發表
今天上去做過技師Yoyo, 即係YLK  Yoyo (即以前Bali 寶兒 o羅),
我以前係Bali 做過佢, 後來係YLK 坐, 見到佢都認得佢,
今天係Fanny 度初頭又唔太認得佢 ,  真係老眼花啦, 不過佢身型實認得.

佢暫時返住尼 ...
咁婷婷度又少咗個技師

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-6-23 07:31 發表

咁婷婷度又少咗個技師
No la! She will go back to Ting Ting's shop  tomorrow!

引用:
原帖由 Adventure 於 2011-6-23 23:18 發表 No la! She will go back to Ting Ting's shop  tomorrow!
That is good news!

引用:
原帖由 Adventure 於 2011-6-23 23:18 發表

No la! She will go back to Ting Ting's shop  tomorrow!
可以話, 佢返Fanny度, 係替工, 因尼度有技師請假.
佢都有同我提起考慮將來或試其它類按摩場, 我俾點意見.

YLK = ???? thanks...

引用:
原帖由 sawyer123 於 2011-6-24 09:39 發表
YLK = ???? thanks...
凝樂澗.

佢嘅身才去邊都認到,去邊都搵到食。

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2011-6-24 10:06 發表 佢嘅身才去邊都認到,去邊都搵到食。
Agaree x 10

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2011-6-24 02:06 發表
佢嘅身才去邊都認到,去邊都搵到食。
But her character will determine her fate

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-29 01:24 發表
試過新技師Ruby, 本地, younger, 瘦, 樣ok, 中力.
上次做咗個黑妹,話係東北人,唔信。 佢推得唔錯
$200小費,貴嗎? 心唸唔值囉!!!

引用:
原帖由 countryboy 於 2011-6-26 14:02 發表

上次做咗個黑妹,話係東北人,唔信。 佢推得唔錯
$200小費,貴嗎? 心唸唔值囉!!!
技師膚色有白D有無咁白, 但尼度無一個黑妹.
Ruby 是100%本地, 另外兩個技師連Fanny本人, 三位的籍貫我都知,
皆非東北亦非東北鄰近.
她們因做正骨, 不會和客人議價(小費), 是被動地接受人客打賞,情况如大部份純按摩桑拿,
我在這場打賞100, $200都有, 無技師試過同我講小費,
甚至試過, 我按完穿回衣服出廳, 技師返入房執拾, 我再自行入房打賞她, 她無先向我作等候打賞的姿態.
我見過有客人臨走時, 和Fanny埋單時, 在Fanny眼見下,才付貼士給同在大廳的技師, 技師對所得難以預先限定
亦不要以為她們知我是版主和開此題者所以「不敢」對我索小費,三位技師我早已做過第一遍後,
她們當中有人近來才知我身份.

敢問師兄係米聽錯籍貫,
甚至去了另一間場?

so fanny will stay at tst or central ??

引用:
原帖由 sawyer123 於 2011-6-27 09:56 發表
so fanny will stay at tst or central ??
Fanny 現在中環工作.

見到場地, 在便利店對面*

引用:
原帖由 日日夜夜 於 2011-7-30 06:40 發表
見到場地, 在便利店對面*
以入口orientation, 可說隔鄰.

144 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。