推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

睇o左3期天子六,覺得故事節奏明快劇情結構幾完整,今期講朱元璋出生童年往事o個段幾感人,令人感受到佢要推翻元朝o既原因要成皇稱帝o既野心之外仲有d抱負o既,描寫佢同劉伯跢既友情建立都幾細緻,(睇完今期跟手睇返第1期講佢親手殺死劉伯鈮P覺仲強烈),事實証明老黃如果o吾拖橋o吾玩死o吾斷氣佢o既作品係仲得o既,老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

而家可以讚讚  不過之後請不要對老黃抱太大期望
他爛尾的机會 是百分之九十九的

(跟本每套天子都是換湯不換藥  你對照一下每次的天子可以看出)

對不起 我錯!
請殺死我 殺死我內心的邪惡

其實很多套書結尾都不差: 天子四(大唐威龍)結尾便非常精彩...

但武功好似鋼之鍊金術師噃?

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-1-3 03:11 AM 發表

天子4確實好看,除了天嬌慘死那段
我睇完都唔知幾嬲....比人姦都唔比我姦~~~
下次如果老黃想D女比人姦既話...唔該比我姦
E+最想就係姦左瘋狗條女...瘋狗成日掛住上黎亂屌廿四,,,,應該冇時間同佢條女攪野,...話唔定佢條女仲係處黎TIM...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-3 06:46 AM 發表

E+最想就係姦左瘋狗條女...瘋狗成日掛住上黎亂屌廿四,,,,應該冇時間同佢條女攪野,...話唔定佢條女仲係處 ...

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-3 06:46 AM 發表

E+最想就係姦左瘋狗條女...瘋狗成日掛住上黎亂屌廿四,,,,應該冇時間同佢條女攪野,...話唔定佢條女仲係處 ...
我都唔明佢花咁多時間上咁多網去宣傳有乜著數......
真係上腦啦!!!!

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-1-7 04:48 AM 發表

我都唔明佢花咁多時間上咁多網去宣傳有乜著數......
真係上腦啦!!!!
唔同ga...人地上黎..應該有錢收ga...
不過佢收錢收上腦...咪日又黎..夜又黎...日日o係度玩野囉...
我地平時上網比人ban..ban1~2次..都直頭唔上o個個討論區啦(好彩我到e+都仲未比人ban過...xo..other都係)...
呢隻<瘋狗>同第2版o個個<流川狗>可能真係同一類人...比人ban咁忍多次..都仲係要上黎玩野.........
你地上黎玩野既話..唔該玩得有技巧d...唔好次次一上黎就比我地話你狗先得ga...
係咪呀..風中之神???(定叫你以前個名呢)????
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-8 09:58 AM 發表

不過佢收錢收上腦...咪日又黎..夜又黎...日日o係度玩野囉...
我地平時上網比人ban..ban1~2次..都直頭唔上o個個討論區啦(好彩我到e+都仲未比人ban過...xo..other都係:vict ...
其實佢講野己經比以前正常好多喇!
起碼都冇乜刻意推書, 講野都有文有路,
如果佢可以keep住正常,咪當佢係正常人討論o羅.......

引用:
原帖由 KING546 於 2007-1-8 02:25 AM 發表

其實佢講野己經比以前正常好多喇!
起碼都冇乜刻意推書, 講野都有文有路,
如果佢可以keep住正常,咪當佢係正常人討論o羅.......
我知呀...
SO..E+我對風中之神講野..都唔會叫人做狗...我講既<狗>..都只係講以前<瘋狗>同<流川狗>姐~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-8 01:58 AM 發表

我地平時上網比人ban..ban1~2次..都直頭唔上o個個討論區啦(好彩我到e+都仲未比人ban過...xo..other都係:vict ...
佢應該學某d人借題發揮....
自認慾王潮超低級助理先得架.....
不過台灣仔都叫生性左架啦.....
起碼唔會無端端發神經找人麻煩.....

今期好搞o野,朱元璋俾寒月武鬼上身,月影姬好似居然走去撻o左朱元璋個死鬼未婚妻條屍o黎又玩"問米"請佢上身來引朱元璋入局,再加上文天祥施法請關公隻鬼上o黎顯靈,如果普通薄裝書都o吾覺,但一期入面有3單"請鬼"就幾搞o野,編劇大哥,有 D o野見好收o拉,成日搞鬼你估鬼書皇o羊!

回復 #19 sammy20072007 的帖子

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-1-10 08:31 PM 發表
今期好搞o野,朱元璋俾寒月武鬼上身,月影姬好似居然走去撻o左朱元璋個死鬼未婚妻條屍o黎又玩"問米"請佢上身來引朱元璋入局,再加上文天祥施法請關公隻鬼上o黎顯靈,如果普通薄裝書都o吾覺,但一期入面 ...
朱元璋果d好似唔係叫鬼上身喎.....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-1-10 12:31 PM 發表
今期好搞o野,朱元璋俾寒月武鬼上身,月影姬好似居然走去撻o左朱元璋個死鬼未婚妻條屍o黎又玩"問米"請佢上身來引朱元璋入局,再加上文天祥施法請關公隻鬼上o黎顯靈,如果普通薄裝書都o吾覺,但一期入面 ...
可能肥黃諗住將天子注入多d鬼元素.....將呢本野變成一本鬼書...
遲下天子六完左...如果要再出...
都可以叫做<天子--猛鬼列傳>...玩清朝同袁世凱...話佢地日日撞鬼...
到時用天子名出書...又玩下鬼故(亦可將現代網上鬼故用古代手法表達下出黎)....應該賺到d掛~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 tangoho 於 2007-1-15 02:44 PM 發表
今期開頭好抵死
萬象真藏成個未來電腦資料庫咁
文天佯係我地中國第一個database admin
佢唔止admin喎,直頭infra-structure都做埋
哈哈哈

相關搜索目錄: 電腦 Database
無論是愛與被愛,也是串步難行

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。