推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-5-24 06:49 發表
劉福通真係幾頂癮,真性情得薑S夠衰衰格格,今期話佢出於義憤而出手力退馬賊一幕睇購\又唔係話一衰得咁交關,仲識得蛇鴾去遊山玩水添,主網上民意鵅A好多時話口未完佢]已經鈺M欄度回應或者解話,所以我諗經 ...
今期的確幾攬野...
<狀元打老母..時間岩岩好>吹漲
不過我覺得佢上黎睇都唔會改變D咩....你睇龍虎門成日比人媽...都唔改善下.....唉,.............
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-5-24 23:54 發表
不過我覺得佢上黎睇都唔會改變D咩....你睇龍虎門成日比人媽...都唔改善下.....唉,.............
算啦...我自己會比多五期機會佢...再無改善就cut佢書...其實依家直情係每況愈下....

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-5-24 23:54 發表

今期的確幾攬野...
<狀元打老母..時間岩岩好>吹漲
又係鵅A不過最近好羇啦,龍虎門比人小到飛天麊撢I睇得出肥佬黃係有心去改鵅A但係有D浀n似武功定位呀死唔死人呀呢D佢就搞極都搞唔掂

引用:
原帖由 cdlover 於 2007-5-25 13:47 發表

算啦...我自己會比多五期機會佢...再無改善就cut佢書...其實依家直情係每況愈下....
可能我要求低啦,我真係覺得OK喎,不過最大問題係我好鍾意睇港漫,但係港漫又冇咩選擇:天下(我每期都仲睇,但真係當睇畫集咋)、古惑仔、火武系(又唔係我杯茶)、丘福龍條粉腸又成日衰收尾(最仆街係佢本大聖皇,開頭係威係勢等我睇鰲X十期就開始無心機畫)、肥良系齔e功同劇情我又唔係咁buy、剩低鼢N得番龍虎門同天子,各位兄弟有咩好介紹不如推介麰琱p弟魽I

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-5-25 07:42 發表

可能我要求低啦,我真係覺得OK喎,不過最大問題係我好鍾意睇港漫,但係港漫又冇咩選擇:天下(我每期都仲睇,但真係當睇畫集咋)、古惑仔、火武系(又唔係我杯茶)、丘福龍條粉腸又成日衰收尾(最仆街係佢本大聖皇 ...
志文既<無雙>...和仔既<殺道>....2本都好睇~~~~

相關搜索目錄:
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-5-25 15:42 發表

可能我要求低啦,我真係覺得OK喎,不過最大問題係我好鍾意睇港漫,但係港漫又冇咩選擇:天下(我每期都仲睇,但真係當睇畫集咋)、古惑仔、火武系(又唔係我杯茶)、丘福龍條粉腸又成日衰收尾(最仆街係佢本大聖皇 ...
你講得啱..我都剩係睇龍虎門同天子加多本神兵F...覺得神兵F最好..不過大前提係你要有跟開神兵1及之後外傳系列嘅書...
天子六可能我個人比較心急...覺得節奏太慢好悶....港漫我都睇咗三十年...不過最近真係有無書睇嘅感覺...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 cdlover 於 2007-5-27 16:26 發表

天子六可能我個人比較心急...覺得節奏太慢好悶....港漫我都睇咗三十年...不過最近真係有無書睇嘅感覺...
我反而覺得依家《天子6》的節奏都ok...
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-5-27 22:18 發表

我反而覺得依家《天子6》的節奏都ok...
大家要求唔同

引用:
原帖由 cdlover 於 2007-5-27 23:19 發表

大家要求唔同
音樂無界限

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-5-26 02:40 發表

志文既<無雙>...和仔既<殺道>....2本都好睇~~~~
唔該晒

今期真係覺得有D悶,但都有幾幕係OK鵅A就係“我最喜愛的角色”呀 “拖雷”又俾人開拖,老黃可能知道我地幾咁“鍾意”呢個角色,所以得閒就抨佢出蟆鶪@劑滿足鴽琣a,真係唔話得!另外帖木兒真係威番次,唔會好似上一次咁用調虎離山叻唔切結果瀨鑊金,諗到假扮韓山童,不過如果劉福通唔係掛鄐k無浦頭,憑佢對韓山童武功嚗藽悛眯w會穿琚I同埋我諗白蓮教D友都應該有辦法可以遙控call到佢老細掛,如果真係call到韓山童儭嗛搣咫鴩鄔O次就真係又一鑊自作聰明,變成自投羅網困獸鬥,死梗!另外呀死人劉福通簡直係天子系最歷史上最幸福翵丹漶E••4P派對呀大佬•••鳴!

今期個封面着色唔錯....韓山童邪笑得好cool....

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-6-4 11:54 發表
今期真係覺得有D悶,但都有幾幕係OK鵅A就係“我最喜愛的角色”呀 “拖雷”又俾人開拖,老黃可能知道我地幾咁“鍾意”呢個角色,所以得閒就抨佢出蟆鶪@劑滿足鴽琣a,真係唔話得!另外帖木兒真係威番次,唔會 ...
咪係...當年流氓天子...劉邦都係得2個咁大把咋~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

下期朱元璋實會跟天女去白蓮總壇,話哂劉伯温喺韓山童手上,不得不投鼠忌器。另一方面,上幾期劉伯温仲喺『萬象真藏』瞓覺,唔知帖木兒入到去會有咩反應
話時話,劉伯温係時候做返場武打戲嚟睇吓喎
音樂無界限

老朱下期肯定會帶埋月影姬去白蓮教開大片,冇計啦,鬼叫佢兄弟劉伯鄍桵活妥蝪瓷芋A個大婆又鬼咁緊張個外家(白蓮教),死都要死返去啦,下期我諗百顏都幾頭痕,夠膽 “關二哥” 面前話咫G、三個人襄掑M,仲要係漢人添,低能度直逼 “我最喜愛的角色”拖雷哥,睇鴾U期佢點樣同差D做瓜劉福通鵅岔鬗G哥”片過,不過我估都好難片,百顏最醒係用琴音同易容秅H,但“關二哥”係神蟀[,所以我估佢死梗!

今期關二哥居然咁都俾百顏走得甩真係有D跌眼鏡,另外白蓮天女吃朱元璋醋同朱元璋面對月影w呢場幾好睇,下期劉伯鈺N會同赤老銃}拖呢場"雙鈮|"我諗會幾好睇,赤老溫鄐Q三翼入面應該係幾好抽,劉伯溫就擺明係食腦多過食力,我會買劉伯鉔髡h。

白蓮天女咁霖朱元璋,今期預告朱元璋有機會恢復功力,我諗鄏^白蓮教途中佢會有計幫老朱回復功力,如果唔係白蓮總壇(差D打錯"天子峰")高手雲集,以老朱鴷\力真係送死就有份,如果老朱真係復功再加上寒月武巀_刀同神弓,我估佢又有得威,寶刀殺敵神弓挫哲別,令人幾期待。

都話老黃有人睇我地呢個地盤架啦,早前鄎袨﹋\點解宋帝昺居然一 D 都唔老仲連套衫褲都仲咁新淨,今期再出場就長大成人仲同軍一樣連衫都無得荂A咁先可以合情理黺隉A老黃繼續呀!

白衣世尊多次同日陽君意見不合,會唔會同日陽君決烈呢
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-6-19 08:37 發表
白衣世尊多次同日陽君意見不合,會唔會同日陽君決烈呢
應該一定會! 而且日白衣世尊好似仲有個仔(唔知有冇記錯),日後可能成為佢叛變的導火線

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。