推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

你地今期買左邊一版???
我就買左36蚊O個隻....
個人覺得幾好睇...
估唔到佢地原來諗咁多野..
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

我睇完之後.....反而感覺差左...

咁多野諗.....表現得70%....得兩個原因

第一....主筆功力有限...
第二...眼高手低....
無論是愛與被愛,也是串步難行

無呀!買唔到特別版呀,淨係買到普通潮華版咋,不過今期都幾好睇,呀通通嘅有情有義寧硬食摩尼三嘢嚟誓死護妻,到摩尼心軟放佢一馬呢part幾有戲味,相反白衣真禽就真係越睇越乞人憎,最驚人嘅係洪大龍居然係一早識得風鷹,睇洪大龍嘅反應好可能同風鷹係有好大仇口咁喎,洪大龍前半生都玩世不恭,一個响中原煙花地蒲開、一個鍾意响關外自由自在咁畫下畫,兩個完全九唔搭八嘅人其實真係諗唔通點會結怨,唔會係爭女呀!

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-2-4 04:04 發表
我睇完之後.....反而感覺差左...

咁多野諗.....表現得70%....得兩個原因

第一....主筆功力有限...
第二...眼高手低....
我又冇差到喎.....不過都覺有D野表達唔到出黎...
但係,..有小小真係佢唔講..我都唔知...
今期真係對呀摩尼有DD改觀...
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-2-4 18:09 發表

我又冇差到喎.....不過都覺有D野表達唔到出黎...
但係,..有小小真係佢唔講..我都唔知...
今期真係對呀摩尼有DD改觀...
原來朱元璋胸襲天女果幕真係老黃的意思
果本嘢依家先睇到三分一
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-2-4 14:22 發表

原來朱元璋胸襲天女果幕真係老黃的意思
果本嘢依家先睇到三分一
我地應該多謝老王....如果冇佢既idea..都唔會有d香艷既野睇...
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-2-5 02:07 發表

我地應該多謝老王....如果冇佢既idea..都唔會有d香艷既野睇...
yes

祝各位師兄鼠年:龍馬精神、心想事成、身體健康

祝各位師兄鼠年:龍馬精神、心想事成、身體健康

呢次上網應該係小弟响豬年最後一次,先係呢道同大家拜個年:祝各位師兄同全球洪武讀者鼠年:龍馬精神、心想事成、身體健康、財源廣進,威水過朱元璋、醒目過劉佰温、有型過韓山童,好似通通咁成世好命溝返幾個女朋友(要有月影姬、天女級數嘅,但千祈千祈唔好手痕玩影相呀!),恭喜恭喜!

唔知關虎的那條線會點寫呢

星期五約定

月影姬"索"過天女好多
期望老黃安排多些好似"冠希"and"嬌嬌"的post比月影姬擺

軍, 變身張君寶既設計十足十超級剎亞人3 - 樣子Cool了, 頭髮長了,身型高了...
照咁睇, 可能重有得變身?
香港蝙蝠俠 | 有事Send"蝙蝠"短訊比我!

引用:
原帖由 Batman_HongKong 於 2008-2-15 04:27 發表
軍, 變身張君寶既設計十足十超級剎亞人3 - 樣子Cool了, 頭髮長了,身型高了...
變身成老人張三丰
音樂無界限

今期打鬥場面超勁,好有速度感

有單搞笑嘢,話說小弟老婆都係天子六Fans仲係勁buy童哥(韓山童),上個月佢同我講情人節想去韓國睇雪,但我真係無假期,昨晚情人節我學韓山童咁同佢走去我屋企個天台扮晒童哥咁講:您曾經想去睇雪,但我無假期,今晚我總算有能力嘞,您睇!跟着响個袋度攞枝"噴雪"出嚟噴俾佢睇,點知佢笑完一輪之後仲串我無聊,同一時間管理處走上嚟話我 D 噴雪整汚糟樓下人哋 D 衫,嚇到我走都走唔切!童哥,我以後唔敢嘞!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Batman_HongKong 於 2008-2-15 04:27 發表
終於有人認同啦

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-2-15 11:25 發表
有單搞笑嘢,話說小弟老婆都係天子六Fans仲係勁buy童哥(韓山童),上個月佢同我講情人節想去韓國睇雪,但我真係無假期,昨晚情人節我學韓山童咁同佢走去我屋企個天台扮晒童哥咁講:您曾經想去睇雪,但我無假 ...

/□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-2-15 19:24 發表
合撒兒的實力可能分分鐘仲未去盡添
音樂無界限

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-2-15 19:25 發表
有單搞笑嘢,話說小弟老婆都係天子六Fans仲係勁buy童哥(韓山童),上個月佢同我講情人節想去韓國睇雪,但我真係無假期,昨晚情人節我學韓山童咁同佢走去我屋企個天台扮晒童哥咁講:您曾經想去睇雪,但我無假 ...
真係似天女串朱元璋!
令人羨慕

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-2-16 10:25 發表

合撒兒的實力可能分分鐘仲未去盡添
但合撒兒個樣,同初初有d唔同,好似陰森咗d

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-2-16 21:51 發表

但合撒兒個樣,同初初有d唔同,好似陰森咗d
我諗當初合撒兒個設定可能係城府極深果種
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-2-15 14:08 發表

變身成老人張三丰
我都覺得有機,神人級數,邊個夠佢抽?
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-2-15 19:25 發表
呢招都使得喎
你老婆把口咁啫,可能個心甜到漏架
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-2-15 19:24 發表
兩個爪法高手過招,爪來爪往,同上次韓山童對張君寶又有唔同feel,正!

今期老朱既全陽境界,好型

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。