推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

【丹尼斯基金】

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-3-8 08:34 PM 發表
Hello,我唔係時時得閒,又要貼圖,又要計balance,隨時停刊,費事一陣間俾巴士兄話我做野唔負責,冇手尾,多謝哂!
唔一定要貼圖,你手打都得,有時間咪玩囉,好自由ga,你耐d update都唔會有人話,最多都係豆豆話金巴佢邊得閒話你呀,因為佢都唔係咁既人。
你睇air supply、happycamel、billchan都玩啦,佢地都係今個月加入je ma!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-3-8 20:34 發表
Hello,我唔係時時得閒,又要貼圖,又要計balance,隨時停刊,費事一陣間俾巴士兄話我做野唔負責,冇手尾,多謝哂!
豆豆唔使人負責架
除便玩

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-8 08:42 PM 發表

豆豆唔使人負責架
除便玩
你隻火雞雞呀,係咪想燒左你黎食

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-8 20:39 發表

你睇air supply、happycamel、billchan都玩啦, ...
我呢次真係拿上身  
不過 我有決心做好份基金
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-8 08:46 PM 發表

我呢次真係拿上身  
點會拿上身呢又

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-8 08:46 PM 發表

我呢次真係拿上身  
點會拿上身呢又

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-8 20:46 發表

我呢次真係拿上身  
你分左心 , 你唔怕隻馬女會唔聽你話

回復 #332 Lighter 的帖子

2007 年 3 月 8 日 丹尼斯基金第 29 次(3 月份第 4 次)格價匯報:  
今次收番d渣除時唔夠食晚飯。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #333 HJ2127_ATR1 的帖子

丹尼斯基金第 30 次投資組合   
2007 年 3 月 9 日 星期五 (3 月份第 5 次)

相關搜索目錄: 投資
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #334 HJ2127_ATR1 的帖子

2007 年 3 月 9 日 丹尼斯基金第 30 次(3 月份第 5 次)格價匯報:
今次差少少可以中條 2x1 半全場。 

回復 #335 HJ2127_ATR1 的帖子

今日有突圍行動,咁岩又有日馬跑關係,馬會可以提早受注。
丹尼斯基金第 31 次投資組合   
2007 年 3 月 10 日 星期六 (3 月份第 6 次)

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-10 09:45 發表
今日有突圍行動,咁岩又有日馬跑關係,馬會可以提早受注。
丹尼斯基金第 31 次投資組合   
2007 年 3 月 10 日 星期六 (3 月份第 6 次)
突圍唔成功喎

回復 #337 唔易做 的帖子

係呀,今次突圍行動,被人發現左,冇得突圍,又要安排下次。

2007 年 3 月 10 日 丹尼斯基金第 31 次(3 月份第 6 次)格價匯報: 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-12 09:34 發表
係呀,今次突圍行動,被人發現左,冇得突圍,又要安排下次。

2007 年 3 月 10 日 丹尼斯基金第 31 次(3 月份第 6 次)格價匯報: 
唔緊要啦! 差唔多晚晚都有突圍機會~

回復 #339 Air Supply 的帖子

丹尼斯基金第 32 次投資組合   
2007 年 3 月 13 日 星期二 (3 月份第 7 次)

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-13 15:16 發表
丹尼斯基金第 32 次投資組合   
2007 年 3 月 13 日 星期二 (3 月份第 7 次)
加油加油

回復 #341 唔易做 的帖子

2007 年 3 月 13 日 丹尼斯基金第 32 次(3 月份第 7 次)格價匯報:
今次冇期望亦都冇驚喜

回復 #342 HJ2127_ATR1 的帖子

丹尼斯基金第 33 次投資組合   
2007 年 3 月 14 日 星期三 (3 月份第 8 次)

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-14 13:36 發表
2007 年 3 月 14 日 星期三 (3 月份第 8 次)
等我又出吓口術先 :

你個基金係時候反彈喇~

回復 #343 HJ2127_ATR1 的帖子

你愈黎愈行貨喎,俾多d腦汁呀

回復 #345 redhorse 的帖子

念住維持主是月有盈餘呀! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-14 13:36 發表
有有衝突都好, 入黎支持下你今晚D馬仔先

引用:
原帖由 唔易做 於 14-3-2007 20:31 發表

有有衝突都好, 入黎支持下你今晚D馬仔先
咁你應該有晚飯食啦! 

回復 #348 HJ2127_ATR1 的帖子

2007 年 3 月 14 日 丹尼斯基金第 33 次(3 月份第 8 次)格價匯報:
今次冇期望亦都冇驚喜

回復 #349 HJ2127_ATR1 的帖子

丹尼斯基金第 34 次投資組合   
2007 年 3 月 15 日 星期四 (3 月份第 9 次)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。