推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

【丹尼斯基金】

回復 #350 HJ2127_ATR1 的帖子

2007 年 3 月 15 日 丹尼斯基金第 34 次(3 月份第 9 次)格價匯報:
今次冇期望亦都冇驚喜
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-16 09:45 發表
2007 年 3 月 15 日 丹尼斯基金第 34 次(3 月份第 9 次)格價匯報:
今次冇期望亦都冇驚喜
終於見,努力加油   

回復 #352 Sax. 的帖子

所以今日冇早餐食。
查實遲左起身

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-16 11:25 發表
所以今日冇早餐食。
查實遲左起身
無早餐食???簡直係最大懲罰   

回復 #354 Sax. 的帖子

唯有今晚食番夠本啦。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-16 11:25 AM 發表
所以今日冇早餐食。
查實遲左起身
有節目唔預我

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-16 11:48 AM 發表
唯有今晚食番夠本啦。
你食得幾多

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-16 11:48 發表
唯有今晚食番夠本啦。
今晚食番夠本? 你講緊食飯定食馬會? 如果食馬會嘅話我又跟~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 16-3-2007 13:37 發表

有節目唔預我
叫你都唔黎啦,咁多大鱷係度。

引用:
原帖由 Air Supply 於 16-3-2007 13:50 發表

今晚食番夠本? 你講緊食飯定食馬會? 如果食馬會嘅話我又跟~
我講食飯咋,馬會就跟我買對家啦! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-16 13:55 發表

我講食飯咋,馬會就跟我買對家啦! 
咁又未必嘅, 尢其係今晚啲德乙, 除咗你睇怕呢個版入面都無咩人識得賭~

回復 #361 Air Supply 的帖子

唔好理上大人定孔乙己
叫你買對家 順下佢囉
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 Sax., Air Supply, happycamel 的帖子

岩岩買左! 

丹尼斯基金第 35 次投資組合   
2007 年 3 月 16 日 星期五 (3 月份第 10 次)

相關搜索目錄: 投資
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-16 14:36 發表
唔好理上大人定孔乙己
叫你買對家 順下佢囉
引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-16 14:45 發表
岩岩買左! 

丹尼斯基金第 35 次投資組合   
2007 年 3 月 16 日 星期五 (3 月份第 10 次)
金巴又買晒半全場, 點先算係對家?

反正見到德乙就已經瞌眼瞓, 淨係送上祝福加一支鮮花算數咯~

回復 #364 Air Supply 的帖子

2007 年 3 月 16 日 丹尼斯基金第 35 次(3 月份第 10 次)格價匯報:
今次冇期望亦都冇驚喜  

回復 #365 HJ2127_ATR1 的帖子

丹尼斯基金第 36 次投資組合   
2007 年 3 月 17 日 星期六 (3 月份第 11 次)

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-17 11:28 發表
丹尼斯基金第 36 次投資組合   
2007 年 3 月 17 日 星期六 (3 月份第 11 次)
下周再努力

回復 #366 HJ2127_ATR1 的帖子

唉,星期六黑到星期日,d波全部中一場,和兩場,孖寶都收唔到,投注場合錯左,馬仔又做左大戶點心,早知學你坐係度打熱線,尹番d幫補,月中已輸哂d娛樂費,要食自己la巴士兄,介紹份夜更做下好喎

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-3-19 02:35 發表
唉,星期六黑到星期日,d波全部中一場,和兩場,孖寶都收唔到,投注場合錯左,馬仔又做左大戶點心,早知學你坐係度打熱線,尹番d幫補,月中已輸哂d娛樂費,要食自己la巴士兄,介紹份夜更做下好喎
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-3-19 02:35 發表
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 redhorse 於 19-3-2007 02:35 發表
我昨晚都少注左 50 元,冇埋。

你咪番緊夜更,負責睇波。

回復 #371 HJ2127_ATR1 的帖子

2007 年 3 月 17 日 丹尼斯基金第 36 次(3 月份第 11 次)格價匯報:
今次只係收番d早餐錢

回復 #371 HJ2127_ATR1 的帖子

我份夜更要倒貼呢,輸到冇心機,半夜學你買番條半全場三串四10元,又中番孖.有200幾,真係激死,細注就中

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-3-19 09:20 PM 發表
我份夜更要倒貼呢,輸到冇心機,半夜學你買番條半全場三串四10元,又中番孖.有200幾,真係激死,細注就中
咁都好呀,咁你咪密密買細注囉,中晒咪野少囉

誰能代替哥哥地位

成個星期冇交收,係咁易買番少少。

丹尼斯基金第 37 次投資組合   
2007 年 3 月 27 日 星期二 (3 月份第 12 次)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。