推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

68 123
發新話題

在一段愛情關係裹, 你追求甚麼? 又願意付出或放棄甚麼??

在一段愛情關係裹, 你追求甚麼? 又願意付出或放棄甚麼??

愛?
新鮮感?
戀愛感覺?
精神寄托?
終身伴侶?
安定生活?
可依傍的臂彎?
一個溫暖的身體?

請認真回答, 並示明性別及說明理由.

願天下有情人, 真誠相對, 永遠幸福甜蜜...

唔好話離開髐G十年, 即使到死o個日我都會係香港人!!!

lulu: 女
追求: 愛&被愛既感覺
原因: 唔知道點解, 只知道好鍾意佢
可以付出: 我諗除左屋企人之外... 咩都可以付出
放棄: 除左屋企人 & 尊嚴之外... 咩都可以放棄

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2007-1-5 11:35 AM 發表

追求:         愛&被愛++刻骨銘心既感覺
原因:         喜歡就是喜歡, 無得解; 為人生留下精彩歲月
可以付出:   我諗除左屋企人之外... 咩都可以付出-- AGREE with lulu
放棄:         除左屋企人, 尊嚴, 同犯法之外, ... 咩都可以放棄
談得多戀愛更覺 不領會何謂快樂

引用:
原帖由 allure 於 1/4/2007 07:35 PM 發表

性情中人.

咁你有無諗過當你追求被愛既感覺時, 佢要同樣付出咁多你先會覺得對方愛你呢??  
易唔易為對方而唔交線???

引用:
原帖由 Erin 於 1/5/2007 09:47 AM 發表

追求:         愛&被愛++刻骨銘心既感覺
原因:         喜歡就是喜歡, 無得解; 為人生留下精彩歲月
可以付出:   我諗除左屋企人之外... 咩都可以付出-- AGREE with lulu
放棄:         除 ...

又一性情中人!!!

咁有無諗過以下的:
新鮮感?
戀愛感覺?
精神寄托?
終身伴侶?
安定生活?
可依傍的臂彎?
一個溫暖的身體?

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-1-6 06:13 AM 發表

性情中人.

咁你有無諗過當你追求被愛既感覺時, 佢要同樣付出咁多你先會覺得對方愛你呢??  
易唔易為對方而唔交線???
多謝....我相信你都係...
佢要付出d乜我先覺得被愛??? 唔太諗呢d野架喎...
我相信自己既感覺... 佢令我覺得自己係被愛既一個...咁已經好夠...

仲以為咩係 『唔交線』???? 哈哈~~~
就快兩年喇... 從來都未嬲過佢 / 發佢脾氣...
我地話過, 連錫對方既時間都唔夠, 邊捨得用d時間黎鬥氣同side喎...

咁你自己又點???

引用:
原帖由 allure 於 1/5/2007 03:50 PM 發表

就快兩年喇... 從來都未嬲過佢 / 發佢脾氣...
連錫對方既時間都唔夠, 邊捨得用d時間黎鬥氣同side喎...
唔洗再講野啦...  Sweet 到....
恭喜你搵到一位同樣願意付出的另一半!!!

我點?? 邊方面先??  幾好掛?

咁鬼夜都唔訓, 唔通你係職業賽車手???  

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-1-6 08:30 AM 發表
我點?? 邊方面先??  幾好掛?

咁鬼夜都唔訓, 唔通你係職業賽車手???  
我問番你問我地果個問題囉.... 快d答... 咪淨係問...

我今朝一早起身跟公司影相既野, 7點影... 而家o岩o岩影完...

ok!

無名: 男
        為人膚淺, 執著, 理性化, 無恆心, 積極但唔樂觀.  標準山羊座性格.
        每次戀愛都會盡全力對對方好, 但成日比人飛...
追求: 隨住年紀, 追求鼣它n唔同...
        20歲前: 追求一個玩侶, 只要對方樣靚, 可以陪我玩, 佢唔愛我都無問題. 一種幻得幻失的浪漫戀愛感覺.  想要開心.  願意付出心機…
        20- 30: 追求一個性侶, 只要對方樣靚身材正, 佢唔太愛我都無問題.  一種愛得轟轟烈烈,令人心跳加速的激情感覺.  想要張床.  願意付出心機同錢…
        再大D: 追求一個愛侶, 只要對方愛我同溝通到, 樣或身材唔太正都無問題.  一種令人滿心幸福,諗起會會心微笑的溫馨感覺.  想要個家.  願意付出愛…
        將來再老D: 會追求一個伴侶,  要對方愛我但更想對方懂得愛自己, 拖手行公園或者環遊世界, 在身旁都只想是她來分享一切.  一種一個眼神便盡在不言中的感覺.  想要多D時間.  願意付出餘下人生…

一個擁有黃金聖劍
一個識得收補聖衣
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 1/6/2007 09:21 PM 發表
一個擁有黃金聖劍
一個識得收補聖衣
咪玩啦...  知就快講啦.  我唔識又懶得上網搵

引用:
原帖由 brasco 於 1/6/2007 04:47 PM 發表

白羊同山羊有冇分別架.....
巴士都過黎男女板(目及)野
唔知白羊同山羊有冇分別啵
可以過神板問, 但我只係講自己D野, 唔係講星座運逞...

兩個星座來架喎.....又唔同屬性.....梗係差好遠啦
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-1-7 07:51 AM 發表
ok!

無名: 男
        為人膚淺, 執著, 理性化, 無恆心, 積極但唔樂觀.  標準山羊座性格.
        每次戀愛都會盡全力對對方好, 但成日比人飛...
追求: 隨住年紀, 追求鼣它n唔同...
        20歲前: 追 ...
你都答得好詳細認真喎...

引用:
原帖由 brasco 於 2007-1-7 08:47 AM 發表

白羊同山羊有冇分別架.....
咪又係淨問唔答喇...
brasco老爺...快d講... 追緊邊個??? 唔係...追求緊邊d野先o岩...

引用:
原帖由 allure 於 1/8/2007 02:45 AM 發表

你都答得好詳細認真喎...
正係我鴾繶f...

係喎, 仲乜你好似做鷐茈D咁.....    

引用:
原帖由 allure 於 1/8/2007 02:47 AM 發表

咪又係淨問唔答喇...
brasco老爺...快d講... 追緊邊個??? 唔係...追求緊邊d野先o岩...
應該問巴士比邊個追緊 ...

希望唔係交通警察...

引用:
原帖由 allure 於 1/8/2007 02:47 AM 發表

咪又係淨問唔答喇...

希望唔係交通警察...

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-1-9 03:48 AM 發表

正係我鴾繶f...

係喎, 仲乜你好似做鷐茈D咁.....    
係囉... 點解呢??? 咪就係你自己最初都唔答囉...

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-1-9 03:51 AM 發表

希望唔係交通警察...
咁果個一定係師姐黎既...

68 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。