推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

在一段愛情關係裹, 你追求甚麼? 又願意付出或放棄甚麼??

引用:
原帖由 brasco 於 2007-1-10 03:38 PM 發表

....追??....俾人追數就有份!!....
比女追..... 張長期飯票丫麻...

in love with the nature...

引用:
原帖由 brasco 於 2007-1-10 03:50 PM 發表
在一段愛情關係裹面, 我追求麉Y兩個有缺憾鴾H, 相互照顧鴭蚇.

而我願意合理地付出所有, 去換取兩人共能夠同擁有更美好將來嚝鷛|.

放棄甚麼??....同樣, 而我願意合理地放棄我個人鴭狾, 去換取兩人共能 ...
合理>>>更好
合理... 一樣 <-- 得唔得??
唔合理... 但好好... 又點???
唔合理... 但對方好左, 而你又無點差到...
................. 開始好亂添.......

引用:
原帖由 brasco 於 2007-1-10 03:53 PM 發表

....又腰潤我!!........
你話無... 你估我信唔信丫???

引用:
原帖由 brasco 於 2007-1-10 04:01 PM 發表
合理>>>更好
合理... 一樣 <-- 得唔得?? 我只係話機會, 再差都可以接受, except感情關係.
唔合理... 但好好... 又點??? 唔會付出, 唔通佢叫我同父母以後唔見都肯咩!??
唔合理... 但對方好左, 而你 ...
係仲..

引用:
原帖由 brasco 於 1/9/2007 11:36 PM 發表
巴士都過黎男女板(目及)野
....過薇紅嘛....

唔知白羊同山羊有冇分別啵
唔好怪我問埋d咁白痴黻暋D, 我只係覺得同你有d似, 而我係白羊座,
再講, 我連12個星座 ...
歡迎巴士回南...
唔好話離開髐G十年, 即使到死o個日我都會係香港人!!!

引用:
原帖由 brasco 於 1/9/2007 11:50 PM 發表
在一段愛情關係裹面, 我追求麉Y兩個有缺憾鴾H, 相互照顧鴭蚇.

而我願意合理地付出所有, 去換取兩人共能夠同擁有更美好將來嚝鷛|.

放棄甚麼??....同樣, 而我願意合理地放棄我個人鴭狾, 去換取兩人共能 ...
巴士儱R情觀沖滿合約精神, 果然係理性主道.  小心女友覺得似交易而欠浪漫啵...

但我個人覺得人生變幻莫測, 一段愛情關係亦唔係保險單, 好難保證有更美好將來嚝鷛|.
如果係要搵個"贏面大", 咪可能會錯失自己其實最愛那位???

以上純屬廢話, 與TIMWAY無關.

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 brasco 於 1/10/2007 12:01 AM 發表
合理>>>更好
合理... 一樣 <-- 得唔得?? 我只係話機會, 再差都可以接受, except感情關係.
唔合理... 但好好... 又點??? 唔會付出, 唔通佢叫我同父母以後唔見都肯咩!??
唔合理... 但對方好左, 而你 ...
其實感情事好難用太理性翵井袗韃q得失...
一句"我愛妳!"
係動機,
係過程,
係結果.
只能用心去感受, 難用腦去計算太多. 因為想得太清楚的就不是愛情了...

引用:
原帖由 brasco 於 1/10/2007 01:08 AM 發表

....放心, 我失去晒喇!!....

你地繼續努力!!..........

我以前係毫不保留地付出鴾H, 但人會因經歷而改變,
最後, 我並唔係輸打 ...
愛一個人根本就係條不歸路...
毫不保留地付出係正確態度, 要想清楚麉Y付出儮龠H是否正確!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-1-10 05:18 PM 發表

....sorry, 漏!!........

我諗大家誤會髐痐....

我儱N思係, 如果個女仔叫我唔好番工陪佢去街,
鬺鵀r典係既不合埋, 亦唔可能令兩人有美好將來嚝鷛|,
並唔係一樣炴咫@ ...
我覺得你只係字眼上保護自己... 但我始終覺得你心入面係對愛情係有passion既...
我唔識點講... 不過, 係我眼中既brasco老爺唔係斤斤計較既人

引用:
原帖由 brasco 於 1/10/2007 01:35 AM 發表

....咁我選擇唔要!!....
對!!!  我地有權/能力選擇唔開始, 但好很難"選擇"唔再愛一個人.  就算分手, 亦只係行為及關係上屩鉣.  好多人會人分心難分.

又係廢話, 與TIMWAY無關...  

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-1-10 05:53 PM 發表

對!!!  我地有權/能力選擇唔開始, 但好很難"選擇"唔再愛一個人.  就算分手, 亦只係行為及關係上屩鉣.  好多人會人分心難分.

又係廢話, 與TIMWAY無關...  
但我覺得愛.. 係會變架...
有人會愛少左... 或者由愛變到唔愛...
好多野會影響一段感情... 有人有得揀, 有人無得揀...

引用:
原帖由 allure 於 1/10/2007 01:36 AM 發表

我覺得你只係字眼上保護自己... 但我始終覺得你心入面係對愛情係有passion既...
我唔識點講... 不過, 係我眼中既brasco老爺唔係斤斤計較既人
阿Lu叫巴士做老爺, 唔通有D野我唔知....???

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-1-10 05:58 PM 發表

阿Lu叫巴士做老爺, 唔通有D野我唔知....???
應該係無人知... 得我知, 佢知...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。