推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

91 1234
發新話題

澳門正宗骨場

澳門正宗骨場

有無人介紹澳門正宗骨場架??  

Not here

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-27 06:49 PM 發表
有無人介紹澳門骨場架??  
有 ~~

推介 " 秀秀私人澳門拆骨場 "

原因

個晚我同男友深夜 4 點幾,剛係金龍玩完,步過對面超市買酒飲,就見到 "打令" 班骨女收工,當中有幾件外國妹,確實係好正,我男友就眼甘甘,咁望住佢地!結果.....

當晚返到酒店時,佢就俾我....幫佢 " 拆骨 "  ~~佢嗌到呱呱叫~~~ 咁~係咪好正呢!

相關搜索目錄: 酒店

秀秀,金龍本身都有桑拿同夜總會,
你男友有冇失左踪一段時間?

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-27 11:38 PM 發表
秀秀,金龍本身都有桑拿同夜總會,
你男友有冇失左踪一段時間?
我係 " 跟得女友 "  ~~ 佢去厠所 " 殊殊 " 都話過我知!

冇離開過我身邊超過 5 分鐘 ~~

咁 ~ 你話呢!

去厠所 " 殊殊 "你幫佢解褲頭帶!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-28 12:09 AM 發表
去厠所 " 殊殊 "你幫佢解褲頭帶!

我得架!不過佢冇要求之嘛 ~~~

唔準再講呢 D

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-8-27 10:34 PM 發表

身為餅主,貼錯版!

打!
貢樣都係屬於澳門事業之一,典解唔問得?? 

引用:
原帖由 sausau 於 2006-8-27 11:24 PM 發表

有 ~~

推介 " 秀秀私人澳門拆骨場 "

原因

個晚我同男友深夜 4 點幾,剛係金龍玩完,步過對面超市買酒飲,就見到 "打令" 班骨女收工,當中有幾件外國妹,確實係好正,我男友就眼 ...
我係講正宗揼骨喎???  

引用:
原帖由 sausau 於 2006-8-27 11:54 PM 發表

我係 " 跟得女友 "  ~~ 佢去厠所 " 殊殊 " 都話過我知!

冇離開過我身邊超過 5 分鐘 ~~

咁 ~ 你話呢!
秀秀真係冰雪聰明! 

有桑拿版架!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-28 10:24 AM 發表
有桑拿版架!
John兄,我係講正宗揼骨喎! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-28 10:39 AM 發表

John兄,我係講正宗揼骨喎! 
你早講嘛!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-28 10:41 AM 發表

你早講嘛!
唔通澳門無正宗揼骨???? 

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-28 11:11 發表

唔通澳門無正宗揼骨???? 
休休如果可以改一改條 Thread 個名咪可以減少好多誤會囉!! 勞煩勞煩........

回復 #15 休谷客 的帖子

乜休兄原來都係志同道合黎架,回力大班啦,男女一齊 Dup 都得架,唔駛專登走開幾個鐘。 

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-8-28 12:21 PM 發表

休休如果可以改一改條 Thread 個名咪可以減少好多誤會囉!! 勞煩勞煩........
貢樣你都唔答我既,餅主? 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-8-28 03:57 PM 發表
乜休兄原來都係志同道合黎架,回力大班啦,男女一齊 Dup 都得架,唔駛專登走開幾個鐘。 
乜野價錢呀,裝修設備如何?  

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-28 16:41 發表

貢樣你都唔答我既,餅主? 
你意思係有冇冰樹有正宗揼骨呀??? 嘉菲冇乜留意呢樣野喎! 但係聽聞回力同其他酒店都有正宗揼骨,不過價位比較珠海算幾高下,所以啲朋友同事都係同一反應.....................衝關!!

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-8-28 04:51 PM 發表

你意思係有冇冰樹有正宗揼骨呀??? 嘉菲冇乜留意呢樣野喎! 但係聽聞回力同其他酒店都有正宗揼骨,不過價位比較珠海算幾高下,所以啲朋友同事都係同一反應.....................衝關!!
妖,你條衰仔呀! 

回復 #20 Garfield 的帖子

珠海既桑拿緊係平過回力大班啦,起碼幾倍以上。 

回復 #19 休谷客 的帖子

回力大班以前係澳門最貴既一間場,而家有一間利澳,我未去過,唔敢講。

回力大班大約要500元兩個鐘,而家好似做緊推廣,三個鐘六百幾。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-28 16:55 發表

妖,你條衰仔呀! 
揼骨真係興趣唔大,收工多數都係去飲野多,所以諗住留返比啲高手過招.... 

回力大班?
驚佢會過左去打令喎!

91 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。