推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

澳門正宗骨場

回復 #25 johncage 的帖子

我以為他有女同行,d女會睇實架啦,仲可以一齊dup,唔駛失踪一段時間。 

金都水療會,在氹仔金都酒店,不過就大陸FEEL左D,成間嘉年華會甘,大人細路都有,唔同O既係有先助餐!

相關搜索目錄: 水療 酒店

引用:
原帖由 aduck1 於 2006-8-28 17:55 發表
金都水療會,在氹仔金都酒店,不過就大陸FEEL左D,成間嘉年華會甘,大人細路都有,唔同O既係有先助餐!
聽聞加左價喇,$ 88 加到 $ 188...........但係送$ 100 泥碼 coupon,比你沖乾淨涼之後同佢屎過!!?

教你一個方法,
如果兩個人,
百家樂,
一個買庄一個買閒,
頂多蝕5%!

this question should be in other page

water佬榮?

聽講澳門有兩間water佬榮,係咪呢?邊間至係真?定係開左分店?

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-8-28 04:51 PM 發表

你意思係有冇冰樹有正宗揼骨呀??? 嘉菲冇乜留意呢樣野喎! 但係聽聞回力同其他酒店都有正宗揼骨,不過價位比較珠海算幾高下,所以啲朋友同事都係同一反應.....................衝關!!
奶淨係留意啲唔正宗既,係咪???  

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-8-28 05:00 PM 發表
回力大班以前係澳門最貴既一間場,而家有一間利澳,我未去過,唔敢講。

回力大班大約要500元兩個鐘,而家好似做緊推廣,三個鐘六百幾。
利澳好似係新開既,有香熏水療,不過價錢好貴....

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 aduck1 於 2006-8-28 05:55 PM 發表
咦,都唔錯喎,唔該師兄! 

~~~~~路過~~~~~~~~~

利澳好似係新開既,有香熏水療,不過價錢好貴.............?

利澳好似not a vegi sauna wor !

引用:
原帖由 superheman 於 2006-8-31 06:09 PM 發表
利澳好似係新開既,有香熏水療,不過價錢好貴.............?

利澳好似not a vegi sauna wor !
係咪一國兩制呀?? 

休休....幾殊帶我去見識下唧...

want to know more.
thanks

引用:
原帖由 益力多 於 2006-8-31 11:12 PM 發表
休休....幾殊帶我去見識下唧...
衰公,係都搵加菲啦,佢話無乜留意正宗骨場喎!  

引用:
原帖由 休谷客 於 31-8-2006 21:26 發表

係咪一國兩制呀?? 
澳門間間都係一國三制。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-9-1 10:56 AM 發表

澳門間間都係一國三制。 
師兄,咁利害,唔係掛??   

回復 #42 休谷客 的帖子

你試吓咪知啦,澳門唔同香港深圳,唔會犯法,個客想做正宗咪正宗,手作仔又得,攪野又得,敢當然之前要講定,價錢技師都唔同。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-9-1 11:19 AM 發表
你試吓咪知啦,澳門唔同香港深圳,唔會犯法,個客想做正宗咪正宗,手作仔又得,攪野又得,敢當然之前要講定,價錢技師都唔同。 
咁又係,多謝師兄分享! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-9-1 09:56 發表

衰公,係都搵加菲啦,佢話無乜留意正宗骨場喎!  
休休奶誤會左喇,係矛乜留意骨場o既樹,矛分正宗定其他.............!!

tai pan

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-9-1 02:13 PM 發表

休休奶誤會左喇,係矛乜留意骨場o既樹,矛分正宗定其他.............!!
收到,我會細聲講架啦! 

引用:
原帖由 dealerboy 於 2006-9-1 10:09 PM 發表
tai pan
大班都有齋場?? 

係氹仔

op.to the football stadium, but is a little bit old and dirty, call 大腳板/ 大水桶 ?

don't play la, + bone can't get fast $$$

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。