推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

65 123
發新話題

金豐

金豐

早兩天試過皇牌88她只返1至5仲要七點走人face又真係好靚女年紀大約27-8中等身裁,個波就細D都有34,最殺食係吹蕭,一路吹一路用很淫蕩眼神啤妳又叫妳用手攪佢細妹,小D定力都俾佢KO,我祇做三味,有Ching可以環保請告知

Thanks your report. U make me wanna try her now.

回復 1# 的帖子

how much ar!

三百九十 大:love liness: 洋兄台 .

呢個88係唔係做左好多年個位

去對吓先

引用:
原帖由 ckyuen 於 2011-8-20 19:27 發表
呢個88係唔係做左好多年個位
如果係以前高瘦的88號,應該都超過35歲啦..........

依條88我早5年前都玩過
邪童回來了

回復 8# 的帖子

邪神兄, #88做幾多味?

有沒有Ad相可以睇下辦呢?

引用:
原帖由 20080925 於 2011-8-21 17:17 發表
邪神兄, #88做幾多味?
佢只做3味
邪童回來了

冇新野........

金豐历史悠久,早年係至愛,近來冇乜新血,尤其5味女!

回復 12# 的帖子

試吓29同88差吾多,水床波D好勁,波灞106’吾知重有無做

師兄29返左嚟咩? 佢唔喺去左金碧玉咩?

回復 15# 的帖子

29可以環保? what number is she at 金碧玉?  ths~~~

回復 14# 的帖子

29.

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2011-10-11 00:03 發表
29可以環保? what number is she at 金碧玉?  ths~~~
路邊社消息 Number 7, 但消息來源未經證實, Sorry !

回復 18# 的帖子

ths, Is 29可以環保?

如果是以前的激放29號,是不能環保的.........

回復 16# 的帖子

5-6年前29.不能环保,其他可有求必應,近年不知!

my report from other web:

今個月初試左呢度有幾個網友推薦既88, 唔錯!

但係由於家中公安監視得好緊要, 所以要現在才可以打番個報告俾大家睇!!

話說當天約中午打上去問囡囡有冇返, 話有, 即刻十分鐘內到, 但上到去已經俾另一位師兄早一步, 所以都係要等左30分鐘先可以試到囡囡!!

囡囡入黎, 都叫中囡, 有少少似B嫂, 再後生番少少應該好靚....

好快, 大家就入左沖涼房!

E! 呢一個房係有洗車椅, 於是囡囡就叫我坐低!

咁我就唯有聽聽話話坐低, 不得了!!

一開始沖水都唔夠一陣, 佢就一野就食左我既小AY啦!! 嘩!! 乖乖不得了!! 佢既功力同同場既62比似乎更加高一層次!! 我唔夠三分鐘已經忍唔住叫左出黎!

實在太舒服了!! 點解呢一位囡囡既吹功可以咁勁架?? 以前既囡囡既吹功真係要好好向呢一位囡囡學習!!

既識用口, 又識用手黎幫你既小AY再加埋你既spring pocket 一次過一齊黎舒舒服服, 同一時間好似俾兩位囡囡一齊吹咁, 勁呀!!

我都唔知過左幾耐, 囡囡就開始幫我洗身, 其實有少少失落既感覺! 有少少快樂不知時日過!!

出到黎, 其實都係果幾個 procedure,

但係, 囡囡真係吹得好有heart! 不時一路吹, 一路含情脈脈咁望住你, 嘩! 剎死人了!!

由於吹得實在太舒服了!! 一入港都唔夠十分鐘, 小AY已經不敵, 口套白沫, 投降了!!

88絕對值得一試再試!!

以前試過一個女女,佢話佢係大家X的董事的老婆,條女比錢Keeper上鐘

有冇人知金碧玉,電話幾多?

回復 23# 的帖子

幾時既事呀?C兄,邊間乜NO.好有興趣一知.

65 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。