推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

金豐

回復 25# 的帖子

X丰’NO 就吾記得,三四年前左右

引用:
原帖由 XOWONGCAT 於 2011-10-19 11:21 發表
X丰’NO 就吾記得,三四年前左右
有 D 咁嘅事發生過? 條女身材樣貌正唔正, 技術O唔OK呀? 師兄, 我都好想知呀!

三十頭,吾肥佢鐘意奶西,奶到高潮時有小小潮吹

有冇人有29消息,

攪到我都好想試下呢一位囡囡!!

回復 28# 的帖子

天下之大,無奇不有,請問佢做幾味架?

各brothers有仲乜number推介??

回復 32# 的帖子

106巨乳師奶,

回復 31# 的帖子

3至5味,明未

回復 34# 的帖子

3味:吹、鑽、屌;
5味加)趾、後;
6味:真軍;
全能:吾使多講啦!

尋日去搵8仔, 咁岩佢有返, 不過去左整手電, 等左成個鍾都未返!

最後試左^! , 不過都係一次就算!!

囡囡都係中女, 樣合格, 把聲係就最正! 波真係唔大, 岩岩好!

最正就係佢既蘭花拂穴手, 好識得用指甲黎R你呢度果度, 攪到我成日打哂冷震!

又識得用隻手黎卒你小AY, 真係扯到行哂!!

不過, 最唔LIKE就係入左冇耐, 就開始話有少少痛!! 叫我快D出野!!

我同佢講, 如果對手好既話, 我會好耐先出, 最後都係成十幾分鐘先出到!!

攪到佢話以後唔夠膽做我啦!! 因為話我係做愛精!! 咁耐WOW..........

不過我心想, 我下次一定會搵8仔試下!!

同埋, 佢叫我試下106, 唔知有冇人試過呢一位囡囡, ^!話呢一位囡囡好大波, 好好玩, 一定岩我!!

"花王"有無去過呢個場先, 無就去試下

回復 36# 的帖子

咁冇職業道德,佢系?NO.我都吾屌佢!

引用:
原帖由 ericshen 於 2011-10-24 10:30 發表
"花王"有無去過呢個場先, 無就去試下
死花王有心靠害,我地又點知

引用:
原帖由 hso 於 2011-10-25 09:33 發表

死花王有心靠害,我地又點知
就係怕能左距, 我而家連金田都唔去, 金田都已經叫正常, 其他k字頭都唔敢去啦

回復 36# 的帖子

106係天然巨乳C9,玩得HiGH會噴水

回復 39# 的帖子

不用担心花王衰環保姐只要你帶番個袋又唔車可能無事

回復 35# 的帖子

睇人同開吾開心

果日見到 %%% 有無 Bros 試過??

有冇 c-hing 可以話俾我知金豐電話?

引用:
原帖由 doraemon 於 2011-10-28 17:28 發表
有冇 c-hing 可以話俾我知金豐電話?
睇方向報廣告吧............

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 XOWONGCAT 於 2011-10-25 12:28 發表
106係天然巨乳C9,玩得HiGH會噴水
咁就真係要天時地利人和三方面配合先得啦!!

today try 62 her sevice isgood first time handjob in bathroom and than have blowjob and fuck....ching can try her

引用:
原帖由 chungchung117 於 2011-11-2 20:08 發表
today try 62 her sevice isgood first time handjob in bathroom and than have blowjob and fuck....ching can try her
my report about 62:

呢個場其實係呢度冇乜人提過, 不過第個台就周不時有人提起邊個囡囡服務好, 邊位囡囡服務勁!!

於是把心一撗, 打上去問一下第個台成日提個幾位囡囡有冇返!!

試左幾次之後, 咁岩有一日心水囡囡得閒, 於曷立即上去!!

其實呢個場完全唔難找到!

就係死者灣角左近, 入口都叫揚!!

一上去, KEEPER 就話心水囡囡原來約左熟客, 要等個幾鐘, 好彩心水囡囡仲有幾個號碼!! 於是問一問下一位既號碼有冇空! 咁岩得閒, 即刻上馬!!

友台講要搵呢一位囡囡就一定要一早預約, 如果撞手神上去問就好似中馬標咁難!!

咁我今次咪中到馬標!!

好快囡囡入到黎!! E!! 完全唔老, 仲要幾後生添!! 不過都有成三十啦!! 對於我呢一位叔叔黎講叫好後生啦!!

但係KEEP得好好, 囡囡都幾高, 有成1.65M高, 吸手波, 真既, 仲要係PINK添!! 真係一試滋味無窮!! 留了一把小長髮!!

唔錯!! 有少少似無記某一位已婚既女明星!! 好似叫做陳祺!! 都有成四五分似架!!

好快大家都已經入左BATHROOM!!

估唔到佢一入去已經好快咁幫我黎一招水中簫, 不過我覺得唔似一般既水中簫, 真係舒服到忍唔住叫左出黎!!

如果金多港, 金田, 或者KPS 既囡囡水中簫既技術係A級, 呢一位囡囡既技術一定係S級!!

佢除左識得用咀, 舌頭既muscle外, 仲要識得用手黎R你既荔枝!!

除左用手指外, 仲要識得用手心, 手指尖, 再加上超凡既技術! 真係冇得頂呀!!

真係要唱番首許冠傑既歌: 這一種感覺問我怎麼去形容??

真係唔想係BATHROOM出番黎呀!

不過出到黎, 佢做背既時候真係又唔同既感覺!! 正!!

PDD其實我唔係太好!! 但係PDD再加埋BJ既混合體就唔同了!! 詳細真係要在場人士先知道!!

實在太舒服啦!! 攪到我都差少少走火添!!如果走火就真係失禮了!!

港口都好窄!!因為之前實在太舒服了!! 所以唔夠五分鐘小弟就派貨!!

不過唔緊要, 最緊要係好少會咁舒服!!

回復 49# 的帖子

師兄請告知金豐的電話及地址

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。