推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 phantomman 於 2006-11-14 15:22 發表
I've tried #5.
A matured lady with good massage skill.
She's particularly good at massaging neck and shoulders.
Insofar as massage skill is concerned, she's so far the best I've tried in GFS.
...
Thanks bro phantomman for your 1st report!!!
Good to have bg with better massage skill although not so young!

Hope to see you again!

回復 #673 KING888 的帖子

我不太了解你地d有錢人生活習慣, 所以我無辨法就你尼種生活模式作出任何意見....

我只係知道我尼d亞叔之可以生存到今日, 無非因為有生存鴷媦, 知道什麼時侯講/做什麼野, 絕唔會將自己封閉鄏菑v的世界內

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-11-14 03:48 PM 發表
我不太了解你地d有錢人生活習慣, 所以我無辨法就你尼種生活模式作出任何意見....

我只係知道我尼d亞叔之可以生存到今日, 無非因為有生存鴷媦, 知道什麼時侯講/做什麼野, 絕唔會將自己封閉鄏菑v的世界內
cyberken好高興認識你,我覺得你對人很真誠,我依家好少朋及,因為我父母好怕我被人厄,我層經係一個月碌卡數超過三十萬,多數買野送比朋友,日日就去K骨晚晚就去跳舞,我覺得自己好無用

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-14 08:34 AM 發表

cyberken好高興認識你,我覺得你對人很真誠,我依家好少朋及,因為我父母好怕我被人厄,我層經係一個月碌卡數超過三十萬,多數買野送比朋友,日日就去K骨晚晚就去跳舞,我覺得自己好無用
呀King我都好同情你的處境,有時有錢唔代表一切,朋友最重要.我哋呢度大把老友,個個都好好人,有機會可以一齊出嚟玩.

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-11-14 04:45 PM 發表

呀King我都好同情你的處境,有時有錢唔代表一切,朋友最重要.我哋呢度大把老友,個個都好好人,有機會可以一齊出嚟玩.
cy+kong你為人率直我好欣賞,不如聽日去好運來L完骨跟住入馬場,我舅父隻馬出叫我去拉頭馬,你有無興趣呢

是呀! 我們雖然爛玩
但個個都是好漢子!

CY Kong兄:

話時話....我和你幾時相認呀!
我好肯定曾經同你前後坐、相對淋浴、
背對背更衣、隔鄰房或擦肩而過

回復 #680 KING888 的帖子

KING888 兄:

你這樣公開身分
要小心呀!

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-14 08:52 AM 發表

cy+kong你為人率直我好欣賞,不如聽日去好運來L完骨跟住入馬場,我舅父隻馬出叫我去拉頭馬,你有無興趣呢
我都好想去,不過聽日有事要辦,實在抽唔到時間.下次喇!總有機會遇到.你不如試下問其它人有冇興趣.
至於跑馬,不如係呢度話比所有人聽有咩野貼士,等大家執番D揼骨$.

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-14 08:53 AM 發表
是呀! 我們雖然爛玩
但個個都是好漢子!

CY Kong兄:

話時話....我和你幾時相認呀!
我好肯定曾經同你前後坐、相對淋浴、
背對背更衣、隔鄰房或擦肩而過
點止呀! 重四目交頭添!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-11-14 17:03 發表

我都好想去,不過聽日有事要辦,實在抽唔到時間.下次喇!總有機會遇到.你不如試下問其它人有冇興趣.
至於跑馬,不如係呢度話比所有人聽有咩野貼士,等大家執番D揼骨$.
贊成!

益吓班GFS FANS都好喎!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-11-14 17:05 發表

點止呀! 重四目交頭添!
但我從來唔會同男性四目交頭喎!

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-14 04:52 PM 發表

從你黚u誠回覆就以經知道將來一定可以成為GFS大家庭一份子.... 既然你舅父隻馬出叫你去拉頭馬, 不如俾d貼士等d兄弟贏下錢, 一齊去GFS happy下

No easy money, caution wor all bros

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-14 04:52 PM 發表
我舅父隻馬出叫我去拉頭馬....
我好有興趣知係邊隻馬 !!!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-14 04:57 PM 發表
KING888 兄:

你這樣公開身分
要小心呀!
版主,好多謝你好意,我差的就講隻馬出黎添,因為好易知道我舅父個名,不過呢隻就算講都未必知,因為呢隻係團體馬,無舅父個名,點都好,我要多謝你,你地個個都好好人,個個都用個心交朋支

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-14 18:59 發表

版主,好多謝你好意,我差的就講隻馬出黎添,因為好易知道我舅父個名,不過呢隻就算講都未必知,因為呢隻係團體馬,無舅父個名,點都好,我要多謝你,你地個個都好好人,個個都用個心交朋支
請不要誤會
我不是本版版主

又話今日有貼士????.......累我走去銀行排定隊攞$, 一鋪清馬會袋添....

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-11-15 04:02 PM 發表
又話今日有貼士????.......累我走去銀行排定隊攞$, 一鋪清馬會袋添....
我舅父叫我買弟八場九號,你唔好買太多,輸左就無謂啦,話晒新相識,如果贏左就一等出黎慶祝

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-15 08:11 AM 發表

我舅父叫我買弟八場九號,你唔好買太多,輸左就無謂啦,話晒新相識,如果贏左就一等出黎慶祝
你真唔真架!我真係去買架!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-11-15 04:15 PM 發表

你真唔真架!我真係去買架!
我會買,你都買的啦,不過要量力而為

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-15 04:11 PM 發表

講清楚d係叫你去拉頭馬定叫你買小小呀 ???

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-15 04:21 PM 發表

你真唔真架!我真係去賣埋架MURCIELAGO買架!
你架大蠻牛好大食成6000幾cc,你都有的錢既,但係都唔好買太多,話晒弟一次識,唔想失禮

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。