推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

陸局長: 唔駛查喇! 今次我擺明出鱔稿

GFS明天開始純一收費喎!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

以有未過期優惠卡及做三粒鐘計:

正常時段: HK$488
下午一時前進場及紅色假日: HK$455
晚上12時後: HK$438

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

今晚試穿了他們新採用的
即用即棄紙質短褲
衛生、輕便、舒適
但是: 好似幾浪費咁!
綠色和平可能會抗議

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-16 12:50 AM 發表
今晚試穿了他們新採用的
即用即棄紙質短褲
衛生、輕便、舒適
但是: 好似幾浪費咁!
綠色和平可能會抗議

回復 #726 messenger 的帖子

未過期優惠卡 ....唉....都超過兩個月無去了......

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-16 10:06 AM 發表
去左邊度屌....應該係去左邊度調查?
係屋企自我徹查 ......

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-16 09:41 發表

P 派 $29.5

你 WP各買兩皮牙? 係就和味咯 !

回復 #728 gfs123456 的帖子

歡迎歡迎新朋友妳來 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-15 05:16 PM 發表

佢舅父唔通係蔡志明 ?
又話係團體馬?

引用:
原帖由 gfs123456 於 2006-11-16 01:03 AM 發表

新朋友, 乜你幅大頭相咁cute呀

回復 #728 gfs123456 的帖子

好野,新朋友!...支持使用「清純」頭像....

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-16 02:28 AM 發表

連10%回增,都執二萬一. 呢次真係要多謝King Sir......喇!
King Sir你幾時得閒出黎揼過骨呀?

引用:
原帖由 cdlover 於 2006-11-16 12:29 PM 發表

又話係團體馬?
你想表達咩乜呢?你唔留心就算啦,我舅父話隻團體馬無機會,我話你聽都無意思,不如叫舅父比貼士我買啦,佢比親我大多數都好準,如果你要挑剔我就唔好做網友喇,做朋友最緊要係有好野齊齊分享

回復 #740 KING888 的帖子

KING888兄:

不要動氣
下次再勞煩你舅父比貼士我們
我只可俾GFS技師貼士你咋!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-11-16 01:24 PM 發表

連10%回增,都執二萬一. 呢次真係要多謝King Sir......喇!
King Sir你幾時得閒出黎揼過骨呀?
CY兄,你買得唔細都好勇哦,我就好無FACE啦,我的損支仲贏得多過我,我舅父叫我買Q拖2、4,我買每條1,000,WP各10,000,贏得最少係我,班友仔原來買左三重彩,仲要100注添,我仲話都有買,真係瘀爆

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-16 09:04 AM 發表

我d老野就跟傳统買1W3P, 估唔到位置咁好分禾 ! 執左成5k, he he !  
車長,係仲買得叻過我,如果我學係係既投注方式仲收得錢多,每次舅父比親貼士我次次都買10,000WP

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-16 03:38 PM 發表

你想表達咩乜呢?你唔留心就算啦,我舅父話隻團體馬無機會,我話你聽都無意思,不如叫舅父比貼士我買啦,佢比親我大多數都好準,如果你要挑剔我就唔好做網友喇,做朋友最緊要係有好野齊齊分享:fire ...
有唔明問下姐,何需動氣?

話時話,我大姨媽個麻雀腳叫佢買星期日一場九號,話練馬師叫佢搵齊人入場等啦頭馬,冇W都有P咁話喎。嗱!咪話大家做朋友有好野唔分享呀!

回復 #744 cdlover 的帖子

你認真定講笑 ????????

引用:
原帖由 cdlover 於 2006-11-16 08:09 AM 發表

話時話,我大姨媽個麻雀腳叫佢買星期日一場九號,話練馬師叫佢搵齊人入場等啦頭馬,冇W都有P咁話喎。嗱!咪話大家做朋友有好野唔分享呀!
眾人皆知,網上言論,信則有,不信則無,又何必要嘲笑人呢?平和一點,對你有百利而無一害.

你啱,我係衝動咗,講聲對不起請包涵。

引用:
原帖由 cdlover 於 2006-11-16 04:09 PM 發表

cdlover我會信你我一定會買,希望一齊贏錢

引用:
原帖由 6769 於 2006-11-16 04:57 PM 發表
你認真定講笑 ????????
借用一句:網上言論,信則有,不信則無。量力而為啦。

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-16 05:15 PM 發表

cdlover我會信你我一定會買,希望一齊贏錢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。