推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

回復 #74 kot 的帖子

She is really in GFS wow?!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-18 00:29 發表

唔係指我呀!!!

是技師們!!!
sorry, misunderstood ........

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-8-18 19:13 發表
She is really in GFS wow?!
千真萬確!

咁你都唔駛咁大隻字架!  

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-18 12:29 AM 發表

唔係指我呀!!!

是技師們!!!
我地搵又抵好野食都唔容易呀!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

當然啦...

又平又正
抵食夾大件
可遇不可求

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-18 12:17 PM 發表
Anyway, I'm quite sure she's in GFS now!   
As of yesterday, I concurred with this because 小红 (H 放假) recommended her to me when I called GFS.

笑看古今天下事
傲游紅塵逍遙行

終於有否接受小紅姐的建議呀?

我都打過俾佢,佢話無房喎!
酒實漆仲有MARK單接住添...

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-16 04:39 PM 發表
TO: Doer 兄: OP的LULU剛來了GFS,依家叫ROSA,中班

TO: meltykiss兄: 聽到CC今天已返GFS了!
多謝Messenger介紹,不過呢輪興趣真的大減,感覺去那裡無以前咁開心!

而且似乎她們也不算太積極,之前同某主任講過,我一個人無人無物,打電話給我唔怕的,有好介紹就call我啦,她也說,ok,有好野就給電話你!

三個星期啦,一個電話都未收過,似乎,她們很好生意?

回復 #83 Doer 的帖子

「感覺去那裡無以前咁開心」.....其實我也有同感,的確今非昔比了!

雖然個別員工仍然熱誠地招呼客人
但以前所感受到的溫暖情懷已漸漸減退。

我不是歧視某些人,但當見到那位四眼哥哥放假卧於休息室時
或由他充當侍應,生硬的接待客人,我會覺得這裡已非以前的GFS了!

不過,希望Doer兄不要介懷她們有沒有找你
她們或許有著其他事情要處理呢!

回復 #84 messenger 的帖子

點解我末可好似你,將相upload在名字下面?

回復 #84 messenger 的帖子

每次upload之後,submit就會:
"您設置的頭像超過 20000 字節大小,請返回修改。"

沒call 可能是 鞋底 放假關係

any good looking new bg?

any good looking new bg ?

昨天於休息室見到侍應施施
慘遭條矮小PK賤客施以咸豬手非禮!!!!
令人髮指!!!!

人地來做侍應點解要俾佢條仆街侵犯欺負 !!!
忍不住真想上前教訓佢!!!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-20 10:44 PM 發表
令人髮指!!!!

He did that in the open, guess what he would do when he's with bg alone in the room?!?!

笑看古今天下事
傲游紅塵逍遙行

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-20 22:44 發表
令人髮指!!!!

點非禮
我見到一定教訓佢

當眾空襲她!!!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-21 02:28 發表
當眾空襲她!!!

佢以為自己去左Night club 呀

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-20 10:44 PM 發表
令人髮指!!!!

如果我當時在場, 唔使講野, 即時報警

鞋弟放完假返來了!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-22 10:46 發表
鞋弟放完假返來了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。