推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-4 18:56 發表
想問下鐘后有咩個人之處? 
她倆每期的鐘數
高出別人兩倍以上

回復 #1276 messenger 的帖子

就係想問有咩獨門秘方? 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-4 20:55 發表
就係想問有咩獨門秘方? 
其實...我都想知呀!

回復 #1278 messenger 的帖子

乜你都未做過呀,好似有一位係以前太湖同海怡前技師,唔知係咪? 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-4 21:43 發表
乜你都未做過呀,好似有一位係以前太湖同海怡前技師,唔知係咪? 
我之前於異地 - 灣仔東湖、維記及海怡
只做過易漆
無咩特別喎!

回復 #1280 messenger 的帖子

所以已我記得我在海怡都做過易漆,同你感覺一樣。

回復 #1274 messenger 的帖子

引用:
你無俾佢抄牌嘛?
抄我牌係無用既 我只提供非緊急服務
引用:
下次搖少一下
無得搖啦
引用:
試埋另一絰典鐘后啦
都係果句 隨緣啦
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

Try team B today

最近上GFS遇上以前沒有之經驗,如短鐘,冼手十分鐘,更試過三粒鐘,個半鍾就出房.最近一次遇見大大所說之team B,四個鐘找數.變化真大,像去了ABC場,現在按完像未按一樣.看來過年后要轉場啦.好好的避世天堂點解變成這?

回復 #1283 bwle08191 的帖子

「看來過年后要轉場啦,好好的避世天堂點解變成這? 」

管理層要認真想想這兩句話了!!!

尤其是夜班那位哥仔主任和出納員
是否要行你地果套
才可KEEP住班客呢 ?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-4 22:34 發表

抄我牌係無用既 我只提供非緊急服務

無得搖啦

都係果句 隨緣啦
我知已經無得搖晒
可能要係第二度才可搖
你昨天搖少十下
我話搖少一下呀

有無前36 小芳的FANS在此 ?

她剛轉了另一間場
如想再找她而又沒有她的contact
可PM我,以便告之

回復 #1286 messenger 的帖子

唉,我做過呢個技師喎,可否 pm 我。 

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-4 23:28 發表
有無前36 小芳的FANS在此 ?

她剛轉了另一間場
如想再找她而又沒有她的contact
可PM我,以便告之
呵,我都想要, 請PM我.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-2-4 23:52 發表

呵,我都想要, 請PM我.
係喎! 你上次(十一個月前)做她的

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-5 00:04 發表

係喎! 你上次(十一個月前)做她的
唔錯!!!

E, 你今次加大了RAM喇!
God's mill grinds slow but sure.

就我所知....你都係去過兩次咁大把!
一年一次咁滯,2007年果次幾時去呀?

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-5 00:14 發表
就我所知....你都係去過兩次咁大把!
一年一次咁滯,2007年果次幾時去呀?
查實係三次, 包括舊management時.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-2-5 00:19 發表

查實係三次, 包括舊management時.
係喎! 轆軨果次

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-4 23:20 發表
「看來過年后要轉場啦,好好的避世天堂點解變成這? 」

管理層要認真想想這兩句話了!!!

尤其是夜班那位哥仔主任和出納員
是否要行你地果套
才可KEEP住班客呢 ?
bwle08191 兄所引用的「避世天堂」
的確令我懷念一年前的GFS

回復 #1283 bwle08191 的帖子

引用:
現在按完像未按一樣....
同感 !

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-5 10:07 發表

係咪佢話之前做酒樓知客果位 ?
之前做酒樓知客?
唔係最近果個喎
之前你話佢推油好正果個呀

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-2-5 11:09 發表

即係上次同我連推兩次油, 話我都唔係黎dup果個吖嘛 ! ?

佢有點名想你去找她喎.....

她現同釣魚老師做同事

相關搜索目錄: 釣魚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。