推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 messenger 於 2007/09/05 13:22 發表

無找Queenie拿?
她都好似金盤洗手了!
有錢就”金盤洗手”
冇錢就”重出江湖”

引用:
原帖由 messenger 於 2007/09/05 17:25 發表

Should be HD told you la!!!

有冇HD去向呀?

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2008-3-20 16:40 發表

有冇HD去向呀?
佢已離開骨界
除非我開番間佢幫我打骰喎!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-20 23:35 發表

佢已離開骨界
USB?  many good choice recently, some <25

試了.... *#

- 柔和悅耳的聲調,仲好識TUM人!

- 樣貌.....始終睇唔到呀! 應該唔係醜架喎! 但係都唔俾我睇佢個樣...

- 身型苗條適中

- 踩功不俗,推油舒服  

- 感覺超正! 好耐無試過她那種輕描淡寫卻能觸動心神的感覺!

有位前骨女痛定思痛,終於醒覺了!
脫離不知所謂臭名遠近播的賤男魔掌!
不再相信他的花言巧語、煩人擾話、連篇謊言!

已開始另一段愉快的感情生活
可喜又可賀!!!!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-21 17:48 發表

可喜又可賀!!!!
邊個嚟謘H 好似淨係D有心人先至睇!!

其實任何一段發表、一份報告,或一段吹水話句
都是有心人先會去睇!

回復 #2410 messenger 的帖子

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-21 17:48 發表

可喜又可賀!!!!
Who&who

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-20 23:35 發表

佢已離開骨界
我就幫櫬

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-22 00:35 發表

我就幫櫬
我想搵你夾份!
頂左GFS來做,仲要埋樓下茶餐廳擴充營業。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-22 00:35 發表

我就幫櫬
我想搵你夾份!

相關搜索目錄:

預我一份! 搵日大家約個時間坐底, 慢慢傾吓!

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2008-3-22 10:44 發表
預我一份! 搵日大家約個時間坐底, 慢慢傾吓!
祥哥都有興趣?
地下做接待處+更衣室+水池
1/F: 休息室
2/F & 3/F: 按摩房

多謝師兄參考性堤供

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-22 10:18 發表

我想搵你夾份!
有大志

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-23 15:33 發表

有大志
你點知我心囗有粒大痣架?

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-22 10:18 發表

我想搵你夾份!
唔好啦!
我鍾意dam完,去澳門茶餐聽食野架!

相關搜索目錄:
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-21 05:48 PM 發表

可喜又可賀!!!!
每一個囡囡背後總有佢地嘅故事........
我所知大部份陀北都係嫁比個香港老嘢生埋仔
四五年後成功落到嚟就飛起個老坑
大多係骨場自力更生,揾錢兼從新新生活

引用:
原帖由 fredng 於 2008-3-23 19:50 發表

唔好啦!
我鍾意dam完,去澳門茶餐聽食野架!
到時休息室所供應的食品
同澳門茶餐聽的一樣

相關搜索目錄:

@#  + !^  要到四月一日先返工.

希望不是應愚人節啦!

回復 #2422 mpower 的帖子

從新過新生活!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-24 12:35 AM 發表
從新過新生活!

睇得明咪算囉
我小學都未畢業係咁上下啦

引用:
原帖由 mpower 於 2008-3-24 01:52 發表

睇得明咪算囉
我小學都未畢業係咁上下啦
小學唔駛畢業嘅...
升讀到大學就得啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。