推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

休假了兩個多月的酒衫 - 靜子於今天復工!!!

唔通同復活節有關???

唔知何時又會恢復供應「檸樂」呢?

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-24 13:32 發表
唔知何時又會恢復供應「檸樂」呢?
looking forward...........

靜子於今天復工!!!
MM called to confirm she will be back on Mon.  Look forward to c the sweety again.

靜子於今天復工!!!
MM called to confirm that she will be back on Mon.  Look forward to seeing the sweety again.

回復 #2432 kot 的帖子

who is 靜子 ? can't catch her no .........
thanks

引用:
原帖由 kot 於 2008-3-24 20:50 發表
靜子於今天復工!!!
MM called to confirm that she will be back on Mon.  Look forward to seeing the sweety again.
She will be back on Monday?

Today is Monday la.

引用:
原帖由 meltykiss 於 2008-3-24 21:23 發表
who is 靜子 ? can't catch her no .........
thanks
酒實衫 - 靜子都唔知

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-3-24 22:18 發表

how much for big meal plan there?
Sorry! No such plan there!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-24 22:17 發表

酒實衫 - 靜子都唔知
I miss that 靜
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 happycamel, messenger 的帖子

係咪之前過擋左東方棕泉果位呢? 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-25 12:44 發表
係咪之前過擋左東方棕泉果位呢? 
不是那一位回巢...

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-25 01:22 發表

I miss that 靜
你愛賞月也愛靜?

我愛執豆可惜無得執了!

簡短報告:

當事人 : 55

(個人意見)

1/ 樣貌 : 由於太黑,不能百分百肯定. 但輪廓不錯,應該不會太差.
2/ 體態 : 高大長腿(1.69米), 但總覺得某部份有d怪怪地.
3/ 皮膚 : 不錯
4/ Part one 按摩技巧 : 師承職業訓練局(香港政府唯一德政), 好運來再補師, 技巧尚可.
5/ Part two 增值服務 : 唔太差, 但係又冇乜特別.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2008-3-26 11:57 發表
簡短報告:

當事人 : 55

(個人意見)

1/ 樣貌 : 由於太黑,不能百分百肯定. 但輪廓不錯,應該不會太差.
2/ 體態 : 高大長腿(1.69米), 但總覺得某部份有d怪怪地.
3/ 皮膚 : 不錯
4/ Part one 按摩技巧 : 師 ...
終於飲到冰拿?

無豆執、無琪捉、無鴨食、又賞唔到月、搭唔到九巴、唔想玩BLACKJACK、唔想玩泥沙、唔想點秋香、唔想咁靜、唔想咁發、亦唔想心慌慌、蘿蔔又無咁早....

好彩仲可以執到寶!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-26 13:30 發表
無豆執、無琪捉、無鴨食、又賞唔到月、搭唔到九巴、唔想咁靜、唔想咁發、亦唔想心慌慌....

好彩仲可以執到寶!

如數家珍

今日居然聽到龍吟虎嘯

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-27 17:50 發表
今日居然聽到龍吟虎嘯
何者是龍?
何者是虎?
何故無豹?

回復 #2447 messenger 的帖子

何者無乜所謂
Birds do it, bee do it, monkeys do it, man do it

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-3-24 14:18 發表

how much for big meal plan there?
好運來淨係得機餐架咋,有D女同客熟既先會開埋大。

曬完太陽照月光 真舒服  

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-29 19:45 發表
曬完太陽照月光 真舒服  
數埋星星仲正啦!

回復 #2451 messenger 的帖子

她當初只需要靜候太陽
期望使膚色比素顏漂亮
然後那肌膚叫鏡內人自信漸強
期望可得到擁抱的印像

甜蜜慣會缺乏想像
才驟覺美麗眼珠一樣
期待每一個晚上共賞月亮
要有智慧別求賣相

她知道別沉迷易逝色相
期望中品德跟性情至上
然後卻驚醒太愛別人難以自強
期望可飾演戀人的偶像

然後要愛煞得高尚
然後要有日離別堅強
然後結婚那對像 夢多路長
最怕靠眼淚來贍養

愛她那對像 逐一離場
發覺也愛自由獨唱

她所愛轉動如月亮太陽
遙望一天星斗永恆照亮
她一世在微調幸福真相
其實她真想擁抱的卻是
無常

相關搜索目錄: 結婚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。