推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

小小@芯漾灣

不過derrick 兄你又真係唔洗常常話同老闆娘抱抱既
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-15 10:59 發表

私隱不想說

反正我之前已認識芯蕾

可能你係八樓認識佢
唔通芯蕾未入行, 師兄就識佢?   

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-15 10:59 發表

私隱不想說

反正我之前已認識芯蕾

可能你係八樓認識佢
我就知你喺邊度識芯蕾 我以前都有去嗰個塲

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-15 11:03 發表
不過derrick 兄你又真係唔洗常常話同老闆娘抱抱既
我認為師兄們留言時, 應該要注意下言詞間既真實性, 會否對當事人有影響而自己不為意.  

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-15 11:14 發表

我就知你喺邊度識芯蕾 我以前都有去嗰個塲
我也是睇住芯蕾入行, 睇住KK入行, 如果幾年前識芯蕾, 應該是佢入行前.

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-15 11:38 發表

信不信由你

Drop the topic please,

If you really think i am offense the lady boss on somehow reason. Then i appologize on that.

Otherwise pls dun be so mean & focus so much on this aspect. ...
不好意思!  我不信!  因為我也是睇住芯蕾和KK是那時候及那個場入行的, 相信aero大哥同樣清楚的.  

引用:
原帖由 ray10000 於 2011-12-15 11:44 發表

不好意思!  我不信!  因為我也是睇住芯蕾和KK是那時候及那個場入行的, 相信aero大哥同樣清楚的.  
ray師兄, 已pm了你

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-15 11:57 發表

ray師兄, 已pm了你
aero師兄,

我也回覆了你, 相信以師兄的年資, 可以分得出是我說的是否真話?

引用:
原帖由 ray10000 於 2011-12-15 12:02 發表

aero師兄,

我也回覆了你, 相信以師兄的年資, 可以分得出是我說的是否真話?

其實邊個講真, 邊個講假, 我都心中有數, 有時無須太認真和執着.
這個forum是用來分享和討論樓上骨的平台, 希望大家以和為貴, 多作些正面的討論!

心芯未做凝濼澗前的確做過其他spa
不過完全升Lev全面做老闆娘不再怎漾替客按
後唔知佢介唔介意人講佢太多過去?

God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-15 12:25 發表

其實邊個講真, 邊個講假, 我都心中有數, 有時無須太認真和執着.
這個forum是用來分享和討論樓上骨的平台, 希望大家以和為貴, 多作些正面的討論!
<其實邊個講真, 邊個講假, 我都心中有數,>

多謝aero大哥  

放心, 以和為貴, 小弟知道了!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-15 12:38 發表
心芯未做凝濼澗前的確做過其他spa
不過完全升Lev全面做老闆娘不再怎漾替安按
後唔知佢介唔介意人講佢太多過去?
對的, 一年多前小弟是看著她入行的, 現在榮升老板娘的她比以前越來越漂亮.  

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-15 12:48 發表
和芯蕾通過電話,

不想再節外生支,不談這問題,

返正我會支持佢。
derrick師兄, 小弟有得罪請諒!  

大家都是靚女的朋友
小事小事

至緊要支持就得,大家目的都一樣要享受揼骨

真的需要多點正能量.

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-16 08:44 發表
聖誕將至, 先預祝兩位老板娘聖誕快樂。

各技師也聖誕快樂。.

下星期再上去拆禮物。

再和芯蕾姐姐吹下水。

支持下。 2個剛入行的靚靚老板娘,

比多d正能量這個繁雜的行業。
小弟在此都預祝各位師兄們聖誕快樂, 骨運亨通

今日星期六, 又再上去搵小小, 延續愉快的旅程, 呵呵....   

去過一次,沒有師兄們的感覺和經歷。老闆娘唔算熱情,上次去只顧同個熟客金毛哥仔談天說地,都唔識比新客人一個好印象,下次仲乜要返啅先?比個理由我呀唔該?(自答:大把熟客,使鬼你返啅!)
上次dup叫小小,樣子一般,二十來歲,本想找師兄推介的囡囡,但又話冇咁早上班,迫於無奈硬上,但世事奇怪,偏偏与她有過兩人之間的秘密,相信她一定記得。
此店衛生真麻麻,連大曱甴上床尾都有,有啲噁心!

LTF 兄果然一向講野率直坦白。
老實講我自己第一次去一間
唔熟既場有時也會有感到招乎平平
不是味兒的感覺
所以若有人講話去我熟的主場招呼差
我自己就唔會話:"無理由的,我去未試過”
將心俾心
或者去多次熟D 會更好
有些人會當頭一次去交學費
俾多一次機會 再下次都係咁

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。