推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

66 123
發新話題

小小@芯漾灣

再下次都係咁    才話緣盡
对於桑拿、spa 等的職員
在埸新開後過了一年半载
生意穩定有一定熟客後
要保持初開張時的熱誠
是一項挑戰.
至於衞生方面
辜勿論有無小强
希望兩位老闆娘關注。
God's mill grinds slow but sure.

LTF 兄你果句“自答"流於情绪化發洩了
相信她們若招呼不周也是無心之失。
God's mill grinds slow but sure.

所以我話,  如果有d師兄唔注意下自己言詞間的真實性,  係會不自覺地影響到人家的.

唔知師兄是否因此而有所誤解, 兩位老板娘其實係好健談, 跟佢地吹水談天, 可以傾到不亦樂乎, 但並唔代表佢地對客人有很多熱情舉動的.

相信因為師兄初次跟佢地認識, 未能打開太多話題, 熟絡了, 佢地其實是好好傾的.

有些場的老板娘, 對住每位客人都會很熱情的款待, 但初次相識, 表現得太過熱情, 又未必係每個客人都一定受落, 所以有時都好講客緣.

咁我睇LTF兄所謂熱情都唔係身體舉動
係主動傾計

疏忽也好未熟也好  小事小事

白貓師兄說對了,第一次去,有如”談戀愛”般初會,還未到”拖手仔”階段。
希望有幸再會時,能多取好相方印象,成為又一消閒處!

參考以前樓主帖子,講到這裡有尖東wet妹look,又或者涉谷妹look既年青骨囡;靚到唔舍得走,又話自己”沉了”,不見一曰,如隔三秋,又生又死,轆來轆去咁樣;咁正?第一時間,請個靚假去試菜;點知上到去一件都冇,莫講話淨wet妹,dry娘都冇,貨色環境一般以下,何來國色天香,龍床褥枕?
其實有時難怪自己會偏向,多睇和多信呢度啲元老級,或長期有參與表態師兄,或老屎忽,講既評語,平實而帶中肯。睇啲”假日”師兄尾尾動聽”吹水”,試完先知”吹啤啤”

係咩?我印象中好似無人講到涉谷O者妹咁既地步,
或者係以前既舊題吧。

數月前屎忽痕,睇番啲舊主題,如芯xx水療,x荊花....,價錢依舊,人面全非。(或者開價已屬於幾年後既水平定位)
什麼什麼疊名,bebe,cici,dada,gigi,.....美女如云,國色天香......
而家,當作海市”神留”,走去其他場搵食好過!

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 LTF_123 於 2011-12-25 14:57 發表 數月前屎忽痕,睇番啲舊主題,如芯xx水療,x荊花....,價錢依舊,人面全非。(或者開價已屬於幾年後既水平定位)什麼什麼疊名,bebe,cici,dada,gigi,.....美女如云,國色天香......而家,當作海市”神留”, ...
其實師兄好似有點針對此場?
好多師兄不合某場,講一兩次就算,去第度咪好羅,
何必一而再,再而三咁講?
我知啦,此場不合你,請去第度搵食罷!

相關搜索目錄: 水療

放完幾日聖誕節假期, 今日打電話上去, 聽電話的是心蕾,
想約小小但放了假, 多多還未返, 之前見過的短髮美女bobo又沒有上班, 是否全部去了渡假呢?
想起上星期看到另一位年青貌美的靚女叫cookie, 又係我喜歡的短髮外型,
誰知心蕾又話cookie上了鐘, 唯有相約明天罷,
聖誕假期完結後, 莫非各路師兄齊齊出動?

引用:
原帖由 ken19lam 於 2011-12-27 10:02 發表
其實師兄好似有點針對此場?
好多師兄不合某場,講一兩次就算,去第度咪好羅,
何必一而再,再而三咁講?
我知啦,此場不合你,請去第度搵食罷!
可能這就是所謂的骨運罷, 我唔知何謂國色天香, 但此場一向都不乏靚女,
最新近看到的靚女叫cookie, 聽老板娘說是上星期才新上班的, 跟bobo同樣是短髮look,
早兩天是假期, 各場都是靜的, 但這位cookie也可以做到3,4個客人, 看來真的要會一會這位佳人.

令人想起以前的九餅。

這陣子見芯蕾在KK 放假其間踩足聖誕假至今
都幾辛苦,有些落了型.多保重!不過身形一樣咁
弗。

bibi still here?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-29 23:50 發表 這陣子見芯蕾在KK 放假其間踩足聖誕假至今都幾辛苦,有些落了型.多保重!不過身形一樣咁弗。
𥚃幾天的確幾忙⋯多得貓哥哥同埋支持我嘅朋友,辛苦一點都直得⋯多謝貓哥哥關心同支持,⋯

芯芯客氣客氣,
我尼D得把口問候無乜支持到
祝蕾蕾和技師們過個開心的除夕迎接新年。

66 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。