推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 新輝煌玩後報告~~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-30 16:02 發表
小弟有d 興趣你帶路
Hello 變 形 獸 醫 ! 你 今 日 長 毛 定 短 毛 ?

引用:
原帖由 細摩 於 2007-1-30 15:50 發表

club 神一現, 請受小弟一拜

今日有無興趣??
其實我原本已經心如止水
想金盤洗手
從此離開nc呢o的是非之地

不過俾你野一野心又有痕痕地添...

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-1-30 16:04 發表

Hello 變 形 獸 醫 ! 你 今 日 長 毛 定 短 毛 ?
你估下..估中叫細摩今晚帶你去蒲

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-1-30 16:07 發表
其實我原本已經心如止水
想金盤洗手
記 住 出 report 啊 !

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-30 16:09 發表
你估下..估中叫細摩今晚帶你去蒲
難 道 變 o左 爆 炸 頭 ?

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-1-30 16:07 發表

其實我原本已經心如止水
想金盤洗手

club神都想還俗

引用:
原帖由 March 於 2007-1-30 16:23 發表

club神都想還俗
唔係o掛....................
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-1-30 14:21 發表

金木各有, 茶舞時段六點之後會比較多囡.

始終一個場無人肯定百份百質素高, 但去過咁多次, 囡的流量算多, 質素ok!

你會幾時去? 不如一齊好過貿貿然冒險!
丞蒙師兄關照, 如可以的話星期四下午六時後可以嗎? 如有其他意見請PM小弟, 謝謝

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-1-30 16:12 發表

記 住 出 report 啊 !
我驚佢一早斷左片
五大有其二

二手買賣
CD推介

what's the name of MM, can tell?

引用:
原帖由 mkkwong01 於 2007-1-30 18:04 發表
what's the name of MM, can tell?
樓主講左有功課交先會講喎

相關搜索目錄: 功課
五大有其二

二手買賣
CD推介

遲來一步.......去玩又無我份啦
無論是愛與被愛,也是串步難行

上星期有晚坐咗個F仔頭A字尾既本地囡囡,猜得又飲得,好少搵到囡囡會同我不停劈六粒鐘∼

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-1-30 21:09 發表
上星期有晚坐咗個F仔頭A字尾既本地囡囡,猜得又飲得,好少搵到囡囡會同我不停劈六粒鐘∼
多謝分享

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-1-30 21:09 發表
我次次都唔記得o的囡叫咩名...

My new target!!

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2007-1-30 18:02 發表

丞蒙師兄關照, 如可以的話星期四下午六時後可以嗎? 如有其他意見請PM小弟, 謝謝
問題不大... 會搵多一兩個fd去...

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-1-31 09:42 發表

受唔受埋我玩呀,不過我坐慣金魚,冇乜見過依個場(甚至之前再輝煌)既街女...

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-1-31 09:50 發表

受唔受埋我玩呀,不過我坐慣金魚,冇乜見過依個場(甚至之前再輝煌)既街女...
金金木木都係睇條囡心情和等唔等錢洗..況且依到有d兄弟以經練成"化金成木"絕學..

引用:
原帖由 細摩 於 2007-1-31 09:41 發表

我次次都唔記得o的囡叫咩名...
但釂ぐN會好記得你叫咩名喎
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 March 於 2007-1-31 10:18 發表

金金木木都係睇條囡心情和等唔等錢洗..況且依到有d兄弟以經練成"化金成木"絕學..
我都唔弱架,我早年既成名絕技係「化木成金」

唔知點解,曾試過多次被會出街既囡囡拒絕

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-1-31 10:44 發表

我都唔弱架,我早年既成名絕技係「化木成金」

唔知點解,曾試過多次被會出街既囡囡拒絕
可能師兄你係一個"善良的咸濕佬"..又或者嫖運欠佳...買隻豬八戒返去拜下就無事啦!!

引用:
原帖由 March 於 2007-1-31 10:55 發表

可能師兄你係一個"善良的咸濕佬"..又或者嫖運欠佳...買隻豬八戒返去拜下就無事啦!!
天逢元帥
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 細摩 於 2007-1-31 09:42 發表

期待

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-1-31 09:50 發表

再期待

引用:
原帖由 March 於 2007-1-31 10:55 發表

我自認從來都係冇嫖運,所以疊埋心水做番個劈酒客算

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。