推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 新輝煌玩後報告~~~

今天下午約五時終於去了新輝煌探險, 坐了陀地小金魚一條, 主打唱歌談心加上小小抽水.

這間場的確很大, 單是女女Locker都多到嚇死你, 房間裝修陳設不錯, 只可惜從小金魚口中得知此場大部份陀地也是金魚....

無論如何, 此場也算是適合唱歌飲酒的好地方...

在此謹向曾經為小弟提供此場資料的眾位大大致敬

相關搜索目錄: 裝修

why don't you go to Macau Chia City?

The price is $1456 including the ferry tickets, BG's price, room price.  The BG's more beautiful?

Why, the price is cheaper than Hong Kong.

引用:
原帖由 c0179614 於 2007-2-4 12:48 發表
why don't you go to Macau Chia City?

The price is $1456 including the ferry tickets, BG's price, room price.  The BG's more beautiful?

Why, the price is cheaper than Hong Kong.
遠水不能救近火呀!!!

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-5 09:35 發表

遠水不能救近火呀!!!
各位..哥哥....唔好意思,我多口搭一下咀仔...
我新年過後可能會到"新輝煌"度做..
到時可以見下各位...哥哥啦...

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-6 01:16 發表

執檯定洗廁所呢

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-6 08:48 發表
執檯定洗廁所呢
可 能 做 知 客 呢 ! 想 當 年 金 玫 瑰 .... 噢 ....

好耐無睇過咁精彩report, thanks!

btw, 幾時一齊去走轉?

引用:
原帖由 假道學 於 2007-2-6 12:54 發表
噢 .... 又 多 一 個 兄 弟 出 山 了 ....

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-2-6 05:02 發表

佢又會答你 u go I go喇

引用:
原帖由 samman149 於 2007-2-6 13:21 發表

人地呢排PERMIT多。。。冇計喔
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

引用:
原帖由 samman149 於 2007-2-6 13:21 發表
佢 已 經 問 o左 我 , 我 已 經 答 o左 佢 了 ....

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-2-6 13:31 發表
人地呢排PERMIT多。。。冇計喔
我 要 宮 女 ! 我 要 宮 女 !

引用:
原帖由 samman149 於 2007-2-6 05:21 發表

妖~

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-2-6 05:02 發表

有收山過咩?

引用:
原帖由 假道學 於 2007-2-6 14:46 發表
有收山過咩?
噢 .... sorry sorry ....

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-2-6 05:57 發表

佢 已 經 問 o左 我 , 我 已 經 答 o左 佢 了 ....
韶先飛滋

引用:
原帖由 samman149 於 2007-2-6 16:43 發表
韶先飛滋
成 局 o既 過 程 實 在 太 峰 迴 路 轉 了 ....

聽大家講到咁好玩,我也想試試,請問新輝煌在那裹?開那個媽咪d女好玩?

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-6 01:16 發表

有緣相聚, 睇下有無機會撞到~~~

引用:
原帖由 假道學 於 2007-2-6 12:54 發表

唔好吹水, 我擇個日子, 成班一齊去架喇, 會吹暗雞, 多數七點至八點!!!

ok? 叫埋九九, 呢次真係宇宙最強!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-7 01:28 發表

唔好吹水, 我擇個日子, 成班一齊去架喇, 會吹暗雞, 多數七點至八點!!!

OK! 但呢個mission睇黎要係新年後喎~

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-7 09:28 發表

Timway's '谢 Lemon' & '鄭伊面' 同枱表演,

哎呀
攪到我又心野野添...

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-2-7 11:59 發表
哎呀
攪到我又心野野添...
大記, 一齊去!!!!! 再飲過, 今次要坐過飲得o既同你再互片!

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2007-2-7 09:54 發表

Timway's '谢 Lemon' & '鄭伊面' 同枱表演,
uncle, will you join us?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。