推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

51 123
發新話題

上了三正X山

上了三正X山

地方跟之前一樣,女女質數還可以,朋友介紹一助理我認識,廣西桂林,小個子,身材不是很好,但樣子很甜美,叫她陪坐但說有事做,說轉過頭來玩,自己本已叫了一個女女,但還是喜歡那個助理,等她回來時跟她說好這晚陪我,她都答應了。。因太高興飲醉了。什麼都沒做。。。。唉。。。真的後悔飲那麼多,今個星期再去過。。。誓要連這次悔意一概拿回來。。。呵呵

引用:
原帖由 小田 於 2012-2-29 08:35 AM 發表
地方跟之前一樣,女女質數還可以,朋友介紹一助理我認識,廣西桂林,小個子,身材不是很好,但樣子很甜美,叫她陪坐但說有事做,說轉過頭來玩,自己本已叫了一個女女,但還是喜歡那個助理,等她回來時跟她說好這晚陪 ...
飲少D..緊慎行事..祝你願望成真...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-29 23:50 發表

飲少D..緊慎行事..祝你願望成真...

可以先吃了才飲嘛

玩那麼久,真的沒這樣過(先吃了才飲)。。。看看能不能。。。呵呵

引用:
原帖由 小田 於 2012-2-29 23:35 發表
地方跟之前一樣,女女質數還可以,朋友介紹一助理我認識,廣西桂林,小個子,身材不是很好,但樣子很甜美,叫她陪坐但說有事做,說轉過頭來玩,自己本已叫了一個女女,但還是喜歡那個助理,等她回來時跟她說好這晚陪 ...
是木头的半山还是厦天的?

下次去了做到助理可要再报告一下助理回到房里好不好?

引用:
原帖由 小田 於 2012-2-29 23:35 發表
是那家三正呢。。消费如何。。女女是何价位。。??

香港政府忠告市民:

酒精害人, 扑野前咪飲!!
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

D.......DJ有个好鬼靓女
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-3-1 11:39 發表
香港政府忠告市民:

酒精害人, 扑野前咪飲!!
唉。。你又吴早D讲。。我寻晚就系饮醉左误事啦。。无揽女。。揽马桶呀。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-1 11:51 發表

唉。。你又吴早D讲。。我寻晚就系饮醉左误事啦。。无揽女。。揽马桶呀。。
我有班朋友原來又係哈哈笑熟客仔, 不過佢地形容個場同你地完全唔同

尋晚先去完, 我又無份
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-29 08:51 PM 發表

第日一早返工..你小心呀...

你估真係"一醉解千愁"呀....

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-3-1 12:09 發表

我有班朋友原來又係哈哈笑熟客仔, 不過佢地形容個場同你地完全唔同

尋晚先去完, 我又無份
甘你班FRIEND话哈哈笑得定吴得呢。。。??
你今晚去吴去得丫。。有局呀。。虽然我吴一定去到。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-1 12:11 發表

第日一早返工..你小心呀...

你估真係"一醉解千愁"呀....
唉。。呕到三点。。六点又起身赶返工。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-1 12:29 發表 甘你班FRIEND话哈哈笑得定吴得呢。。。??你今晚去吴去得丫。。有局呀。。虽然我吴一定去到。。
又話要停停。。。。又在哈哈笑有局?

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-1 12:29 發表

甘你班FRIEND话哈哈笑得定吴得呢。。。??
你今晚去吴去得丫。。有局呀。。虽然我吴一定去到。。
佢地話果度d女又玩得又劈得...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-3-1 12:31 發表
佢地話果度d女又玩得又劈得...
系丫。。我地都话D女玩得呀。。只系刚刚加左价之嘛。。。

依家乜嘢消費水平呀? 好耐冇去嗰邊咯
人生有幾多個十年? 最緊要活得痛快!
有恩未報未算差, 有仇不報正人渣
損人不利己,不如跳井死
人財兩得,唔使鹹濕
得閒奸一奸,大病都好番
你依家受我一拜,你就係一代宗師,你依家唔受,你就係一個乞嚏
人生出嚟,就為咗自己嘅利益生存
我要做奸人,可以被毀滅,但唔會俾你打敗

樟木頭。。。女女有3,6,9,有4,8,12。。。聽閒有D重要4,9,13。。。真的貴。。。但我看沒什麼分別,只是穿了4寸高跟鞋吧。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-3-1 12:31 發表
又話要停停。。。。又在哈哈笑有局?
柴爷话仲有258既无加价呀。。甘咪平平地仲可以玩下既。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-29 11:06 PM 發表

柴爷话仲有258既无加价呀。。甘咪平平地仲可以玩下既。。。
3,8,10叫佢食屎啦....深記大把3,6,9場D囡不知幾靓... 食都有排食啦...

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-1 14:20 發表

3,8,10叫佢食屎啦....深記大把3,6,9場D囡不知幾靓... 食都有排食啦...
跟住柴爷逐间去食。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-29 11:46 PM 發表

跟住柴爷逐间去食。。。
你有机會一定要去水圍V記走一轉..3,6,9D囡好過哈哈笑..

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-1 15:15 發表

你有机會一定要去水圍V記走一轉..3,6,9D囡好過哈哈笑..
下礼拜去。。。。。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-1 15:15 發表

好唔過"唐不甩"掛............

51 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。