推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

上了三正X山

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-1 14:06 發表

柴爷话仲有258既无加价呀。。甘咪平平地仲可以玩下既。。。
沙嘴重系236。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-1 14:20 發表

3,8,10叫佢食屎啦....深記大把3,6,9場D囡不知幾靓... 食都有排食啦...
最近去過間“月XXX”D 369 真系都幾得。以後深記都有牌玩。 但系羅湖就開始加價啦, 坐台都要4。

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-3-2 10:14 發表

沙嘴重系236。
知道。。那些是快餐K。。坐吴够一阵就催上房过种。。。我们在说的是跟CP那种的。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-2 11:24 發表

知道。。那些是快餐K。。坐吴够一阵就催上房过种。。。我们在说的是跟CP那种的。。
甘就唯有饮少D酒,省D酒钱来吊女啦 !

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-3-2 15:25 發表

甘就唯有饮少D酒,省D酒钱来吊女啦 !
呢D K 可以一晚吊两个。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-2 11:24 發表

6 係ON? .... 點催呢 ?

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-3-1 11:39 發表
香港政府忠告市民:

酒精害人, 扑野前咪飲!!
Totally agree, support you "Superman"!

好像说的是唱K,不是桑拿,桑拿好很多?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-3 18:54 發表

6 係ON? .... 點催呢 ?   
果处话就话6是ON但女女都只做3的快餐。。一晚做拒3.5.7个。。所以会催你。。无兴趣ON.. 。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-19 15:42 發表

果处话就话6是ON但女女都只做3的快餐。。一晚做拒3.5.7个。。所以会催你。。无兴趣ON.. 。。
師父扮未去過嘛.....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-3-19 16:02 發表

師父扮未去過嘛.....
甘又系。。师傅无我地甘肤浅。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-19 16:23 發表

嘻嘻 ... 真係冇試過 wor ..

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-19 01:23 AM 發表

几時同我地去肤浅呀??

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-19 16:56 發表

几時同我地去肤浅呀??

我記得有一次同肥七,Mr. Big,血魔 ... 都冇唱兩支歌,大海就出臺

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-19 17:12 發表

我記得有一次同肥七,Mr. Big,血魔 ... 都冇唱兩支歌,大海就出臺   
大海是 superman ,我们怎比呢!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-2 15:45 發表

呢D K 可以一晚吊两个。。。
我都系中意带走慢慢吊。 如果没饮醉, 一晚可以吊三次, 状态好可以吊四次

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-19 17:12 發表 我記得有一次同肥七,Mr. Big,血魔 ... 都冇唱兩支歌,大海就出臺   
女女做我呢种客最好,吾使十分钟就会走吾使催。。番离又坐第二个女女。。呢种好客就真系一晚做十个都得。。。

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-3-19 19:33 發表 我都系中意带走慢慢吊。 如果没饮醉, 一晚可以吊三次, 状态好可以吊四次
甘师兄吾系老人家播。。。似蜘蛛侠多些。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-19 16:56 發表 几時同我地去肤浅呀??
随时都得啦。。真系得三几寸甘浅既播。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-19 17:43 發表 大海是 superman ,我们怎比呢!
七公一晚四先系犀利就真。。。

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-3-19 04:33 AM 發表

我都系中意带走慢慢吊。 如果没饮醉, 一晚可以吊三次, 状态好可以吊四次
o甘不如好似蜘蛛仔敢..出番份報告,等我地學下野啦!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-19 23:14 發表

o甘不如好似蜘蛛仔敢..出番份報告,等我地學下野啦!!
不敢不敢, 蜘蛛仔后生可畏,晚晚4Q, 我只是间吾中状态好, 先可以 。   至于出报告, 得闲一定出。  只系我打字慢,又只识拼音输入, 有时揾个字都揾好耐。  要出篇有质素有内容的报告, 我可能打半天字都未打完 。   下次吊完叫个K女帮我打赛后报告

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-19 15:42 發表

崔上房是指定动作, 但我去开8楼, 又未试过女女吾ON哦。 可能我同客户经理熟, D女吾敢炸营。  其实D女质素都OK但是可能都好快加价

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-19 22:28 發表

甘师兄吾系老人家播。。。似蜘蛛侠多些。。。
前提是冇饮醉兼且之前休息够, 一般都得啦。 如果饮到3点先上房, 边有时间来3Q啊

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-3-20 10:00 發表

崔上房是指定动作, 但我去开8楼, 又未试过女女吾ON哦。 可能我同客户经理熟, D女吾敢炸营。  其实D女质素都OK但是可能都好快加价
吓。。又加价。。加多少知道吗。。??
8楼女女吴错既。。讲真拒地真系唔中意过夜。。尤其是早的时候被人捉左就真揾少好多啦。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。