推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

動物大遷徙

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-3-28 10:24 發表

师付,小弟也是被咬多口后,幸存下来的。。。
我也是常常被咬到出飞兹的!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-28 13:05 發表

我也是常常被咬到出飞兹的!
七少你吾系小七也被咬到出飞兹啊。。。

回復 27# 的帖子

星期四,五都去哈哈笑。你来吗?

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-28 16:05 發表
星期五中午吃着女先,晚上见

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-28 01:05 AM 發表
上去搭棚?

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-28 23:04 發表

上去搭棚?
我都想去...奈何....有人由故里番左來..要去見佢.....
何況..d..靚金魚..都俾你咀過晒....

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-3-28 06:44 PM 發表

我都想去...奈何....有人由故里番左來..要去見佢.....
何況..d..靚金魚..都俾你過晒....
係嘴晒呀!!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-29 09:49 發表

係嘴晒呀!!!!

嘴無所謂,怕佢伸過D野入過囡囡個口

今晚睇D百億富豪搭起 ... 真折墮 ,有錢唔識嘆,倒不如我地D窮鬼逍遙

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-29 04:26 AM 發表

嘴無所謂,怕佢伸過D野入過囡囡個口  
有邊條囡冇比人伸過D野入去...莫非有人例外....

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-29 19:28 發表
今晚睇D百億富豪搭起 ... 真折墮 ,有錢唔識嘆,倒不如我地D窮鬼逍遙
去地唔讲渣,唔通在访问同个记者讲。。我在家玩1皇4后,在游艇玩野战?
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-29 19:55 發表

有邊條囡冇比人伸過D野入去...莫非有人例外....
上次同个朋友去K, 他条女好主动, 两杯落肚已经又嘴又骑又剿,我地都好羡慕。  事后他说条女一野嘴卖来, 都吾知之前嘴过物野。 真系想吊他, 看来他要处女先敢玩。

gggggggggggggggggggggggggggggggg

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-3-30 18:33 發表

上次同个朋友去K, 他条女好主动, 两杯落肚已经又嘴又骑又剿,我地都好羡慕。  事后他说条女一野嘴卖来, 都吾知之前嘴过物野。 真系想吊他, ...

重有D咁既囡囡 ?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-1 01:57 AM 發表

重有D咁既囡囡 ?  
尋晚7狼果件...厲害百倍...

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-1 17:00 發表

尋晚7狼果件...厲聲百倍...

尋晚肥七又話無節目?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-1 17:28 發表

尋晚肥七又話無節目?  
你们个个都话无局,所以又找柴狼和天狼又去哈哈笑!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-1 16:57 發表 重有D咁既囡囡 ?  
可能她等$使!

回復 1# 的帖子

我知你在说谁
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2012-4-2 14:12 發表
我知你在说谁
你唔好懒醒!迟早你 "lai" 野!

不过,赵飞燕又是几靓囡的!

回復 45# 的帖子

燕不找了,她有點變質
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2012-4-2 07:14 AM 發表
燕不找了,她有點變質
唉...有人話自己係情圣...有人話她有點變質...

桐油埕可以不裝桐油嗎!!!!

引用:
原帖由 血魔 於 2012-4-2 14:12 發表
我知你在说谁
不是说我吧。。。,我似糕羊多D,被人汤。。。

引用:
原帖由 血魔 於 2012-4-2 22:14 發表
燕不找了,她有點變質
一般找得多多会变。  我都开始化了。  

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-4-3 09:34 發表

不是说我吧。。。,我似糕羊多D,被人汤。。。
你还算是羔羊?第一天上班的哈哈笑,第二天中午就俾你吃了!你不是情圣是什麽?

柴爷话添威现有4狼2圣1脓!你就是其中一圣!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。