推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

失去了笑容的天使

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-27 10:15 發表

原來在沙發上睡著,那種滋味真的是不好受
可能我真的累了,甚至在等妳回覆時也不自覺的睡了
直到那個惡夢令我醒來,很難受!
看一看時間,零晨四時多了
看一看電腦,從沒有回覆過
那種憂慮,不其然的湧了 ...
不好意思啊!我也刷新了几次,都憭ㄗ鴔A的回复,又憡鴔A离线了,所以以为你已r睡了

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-27 02:06 發表

那是我嗎~~是出了名的「出氣袋」~~
我是把它当你,但绝对不是出气袋

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-27 14:05 發表

没问题啊!
只有一寸多的相片...是不是孤寒了一點?

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-27 14:14 發表

只有一寸多的相片...是不是孤寒了一點?
这m脑里没啊
下次 |反数,OK吗?:L

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-27 14:12 發表

不好意思啊!我也刷新了几次,都憭ㄗ鴔A的回复,又憡鴔A离线了,所以以为你已r睡了
不要怪責自己,我也希望睡得好好呢!
知道妳心情好了一點...這比中了頭獎還要高興呀

是真身嗎?  
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-27 14:17 發表

这m脑里没啊
下次 |反数,OK吗?:L
妳要問妳個朋友仔收唔收貨啦
反正我只要真人唔要相

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-27 14:17 發表
是真身嗎?  
插完 gtc 啦?

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-27 14:14 發表

我是把它当你,但绝对不是出气袋
~原來將來妳也會用雙腳夾我呀?~

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-27 14:17 發表

不要怪責自己,我也希望睡得好好呢!
知道妳心情好了一點...這比中了頭獎還要高興呀
有你这幸k我,想不开心都几难啊

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-27 14:24 發表

有你这幸k我,想不开心都几难啊
~妳這樣講,人家難為情啊!
可能係先甜後苦呢,到時大把家務等住妳啊

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-27 14:23 發表

~原來將來妳也會用雙腳夾我呀?~
有这艦i能,

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-27 14:21 發表

插完 gtc 啦?
想佢醒下o者,
唔好表面neutral實則同流

標陳夠同車人吹,
你見我從來有無唔順標陳?
D野分清楚就得.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-27 14:28 發表

有这艦i能,
妳記得比我抖抖氣啊...唔係會夾死 X 公 ...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-27 14:27 發表

~妳這樣講,人家難為情啊!
可能係先甜後苦呢,到時大把家務等住妳啊
不N太多,可能也N有,做好准^吧!不过我N韺A的

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-27 14:34 發表

妳記得比我抖抖氣啊...唔係會夾死 X 公 ...
我有那么厉害吗?
我好象Z成了折磨狂啊!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-27 14:31 發表

想佢醒下o者,
唔好表面neutral實則同流

標陳夠同車人吹,
你見我從來有無唔順標陳?
D野分清楚就得.
一矢中的!抽水都唔該睇下自己定位
所謂中立?咪又係煙幕!佢怕比炮房炸佢嗟

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-27 14:36 發表

不N太多,可能也N有,做好准^吧!不过我N韺A的
睇妳笑得幾奸?可能背後有驚天大陰謀~

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-27 14:44 發表

睇妳笑得幾奸?可能背後有驚天大陰謀~
没错啦!你既然知道有阴谋,还敢来挑战吗?

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-27 14:40 發表

我有那么厉害吗?
我好象Z成了折磨狂啊!
都說我是妳的「出氣袋」嗎!跟折磨狂有甚麼關係呢?
或者我是被瘧狂呢

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-27 14:48 發表

没错啦!你既然知道有阴谋,还敢来挑战吗?
誰怕誰?烏龜怕鐵槌~~就是怕妳不敢出招

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-27 14:51 發表

都說我是妳的「出氣袋」嗎!跟折磨狂有甚麼關係呢?
或者我是被瘧狂呢
没理由的找人出气,不算是在折磨人吗?

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-3-27 14:53 發表

没理由的找人出气,不算是在折磨人吗?
我都無緣無故比妳咬啦~

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-27 14:52 發表

迟穨A就知味道

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-27 14:52 發表

迟穨A就知味道
家里多了河狮还不知道!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。