推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 10:04 發表

我都覺得不會囉........飲西汁就會
勁正

引用:
原帖由 ah_b 於 2012-6-8 10:07 發表
會唔會吞埋??
好難吞.........

飲西汁都幾保身

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 10:08 發表 好難吞.........
我隻乸話呑埋好過吐番出嚟

引用:
原帖由 ah_b 於 2012-6-8 10:06 發表
yes,我最愛西水!!
佢做做下會停低........啜一輪又再做過

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 09:48 發表

肯做果個..........有病
咁玩好High架

引用:
原帖由 ah_b 於 2012-6-8 10:10 發表
我隻乸話呑埋好過吐番出嚟
我覺得難吞囉

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 10:10 發表 佢做做下會停低........啜一輪又再做過
haha, 我都係咁喎!其實係俾細佬回一回氣

引用:
原帖由 clean2 於 2012-6-8 10:08 發表
飲西汁都幾保身
我會盡量滿足隻公........比佢啜到夠

引用:
原帖由 ah_b 於 2012-6-8 10:14 發表
haha, 我都係咁喎!其實係俾細佬回一回氣
唔怪得之啦.........

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 10:16 發表

我會盡量滿足隻公........比佢啜到夠
妳老公會點同妳奶架   ?

引用:
原帖由 johnwah26 於 2012-6-8 10:18 發表
妳老公會點同妳奶架   ?
佢咪用舌尖伸入去裡面.......不過佢會好細心好好細緻咁來來回回重複又重複去舔

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 10:17 發表 唔怪得之啦.........
唔回氣頂唔到咁耐!隻乸開始大食!
所以中途要拔出!幫佢乃西或者指插一陣

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 10:22 發表 佢咪用舌尖伸入去裡面.......不過佢會好細心好好細緻咁來來回回重複又重複去舔
有冇乃埋你C眼?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 10:22 發表

佢咪用舌尖伸入去囉........不過佢會好細心好好細緻咁來來回回重複又重複去舔
我鐘意奶到佢興奮時 用利好快咁掃佢硬左粒小豆豆

引用:
原帖由 ah_b 於 2012-6-8 10:24 發表
唔回氣頂唔到咁耐!隻乸開始大食!
所以中途要拔出!幫佢乃西或者指插一陣
我想女士都多數中意你地舔小妹妹.......果種舒服非筆墨可形容

引用:
原帖由 ah_b 於 2012-6-8 10:25 發表
有冇乃埋你C眼?
絕對會啦

引用:
原帖由 johnwah26 於 2012-6-8 10:25 發表
我鐘意奶到佢興奮時 用利好快咁掃佢硬左粒小豆豆
豆豆好敏感..........用舌尖頂下頂下跟住又啜又鍚
high..........到暈
我會完全投哂降........

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 02:30 發表

絕對會啦
翠翠真係識嘆~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 10:27 發表

我想女士都多數中意你地舔小妹妹.......果種舒服非筆墨可形容
我老婆都好大食架  佢咩都肯同我玩  無理由唔好好咁佢舒服滿足架麻  係咪?

引用:
原帖由 johnwah26 於 2012-6-8 10:33 發表
我老婆都好大食架  佢咩都肯同我玩  無理由唔好好咁佢舒服滿足架麻  係咪?
當然.........唔係過你

引用:
原帖由 colorman 於 2012-6-8 10:33 發表

翠翠真係識嘆~~~~~~~~~~
嗯........使乜講

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 10:33 發表 豆豆好敏感..........用舌尖頂下頂下跟住又啜又鍚 high..........到暈 我會完全投哂降........ ...
我會由豆豆,陰道口,C眼來來回回係咁乃!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-8 10:33 發表

豆豆好敏感..........用舌尖頂下頂下跟住又啜又鍚
high..........到暈
我會完全投哂降........ ...
講起都心思思.......挑起哂d慾火

引用:
原帖由 ah_b 於 2012-6-8 10:36 發表
我會由豆豆,陰道口,C眼來來回回係咁乃!
好正.........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。