推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 Prj 於 2012-6-13 16:12 發表
原來翠翠都怕我哋講得太露骨,得罪勿見怪。
沒事.........不知是否天氣影響,心情不大好

引用:
原帖由 Prj 於 2012-6-13 16:05 發表

清風擦擦臉,細雨灑落美人髮端。

翠翠愛美白,間中暗天也好。
這種天氣很納悶.........

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 16:22 發表 沒事.........不知是否天氣影響,心情不大好
女士都怕這種天氣,潮潮濕濕不乾爽。

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 16:23 發表 這種天氣很納悶.........
想打番場交?

引用:
原帖由 Prj 於 2012-6-13 16:28 發表

想打番場交?
好很..................................悶呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Prj 於 2012-6-13 16:27 發表

女士都怕這種天氣,潮潮濕濕不乾爽。
濕立立........好唔舒服

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 16:44 發表 好很..................................悶呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!
想講文明野定咸濕野,你呢句幾頂引,正。

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 16:45 發表 濕立立........好唔舒服
邊度唔舒服,有咩野可以幫到手。

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 04:45 PM 發表

邊度濕立立先? :p
人生有幾多個十年? 最緊要活得痛快!
有恩未報未算差, 有仇不報正人渣
損人不利己,不如跳井死
人財兩得,唔使鹹濕
得閒奸一奸,大病都好番
你依家受我一拜,你就係一代宗師,你依家唔受,你就係一個乞嚏
人生出嚟,就為咗自己嘅利益生存
我要做奸人,可以被毀滅,但唔會俾你打敗

引用:
原帖由 我愛大肥腳 於 2012-6-13 17:03 發表
翠家嫂 無卿上泥同你打個蕉夫,家嫂你好
hi..............

引用:
原帖由 Prj 於 2012-6-13 16:53 發表

想講文明野定咸濕野,你呢句幾頂引,正。
燥燥地..........悶到真係好很想講返兩句粗口

引用:
原帖由 我愛大肥腳 於 2012-6-13 17:14 發表
家嫂做乜嗌哂悶呀?
心情唔很好.............

引用:
原帖由 Prj 於 2012-6-13 16:54 發表

邊度唔舒服,有咩野可以幫到手。
比人激很親..........

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 17:16 發表 燥燥地..........悶到真係好很想講返兩句粗口
爆兩句舒服D,何妨。

刁那星

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 17:17 發表 心情唔很好.............
工作唔暢順?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 17:19 發表 比人激很親..........
冰條幸加富貴?

引用:
原帖由 Prj 於 2012-6-13 17:21 發表

爆兩句舒服D,何妨。

刁那星
部電腦唔知做乜咁慢..........真係掉那星

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 我愛大肥腳 於 2012-6-13 17:25 發表
咁又會真系幾悶架,又係剩得我地三兩個陪你,照計落冇乜理由架,隔離女神告別左,你吾多吾少都會輪到你多返小小人揾架,不過你放心,我得閒都會泥支持你的
我都可能要告別..........

引用:
原帖由 Prj 於 2012-6-13 17:21 發表

工作唔暢順?
好幾樣都唔順..........真係杏加橙再來掉那星

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 16:45 發表

係囉 濕左好難頂架

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 17:31 發表 好幾樣都唔順..........真係杏加橙再來掉那星
翠翠講粗口都斯文過人,唔似得我哋咁粗野,做乜唔能順呀。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。