推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

尋........情!探........性!

咁翠翠笑下啦,就來收工啦,明天繼續努力
引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 17:39 發表 今日心情唔多好........做事又唔多順

引用:
原帖由 bigkey 於 2012-6-13 17:49 發表

你唔想去? 好多男人上左去呢世都冇返過彌,上去係唔係好好睇個人既
果d男人笨很7啫...........咁易比d大陸妹搞掂

引用:
原帖由 jie2012 於 2012-6-13 17:55 發表
咁翠翠笑下啦,就來收工啦,明天繼續努力      
收工啦...........冇心情做呀

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 17:53 發表 我都在廣州做過三年嘢.........冇乜問題
廣州咁近咁方便,緊無問題,我都鍾意廣州。

系咯,有翠翠姐在就不用理D大陸妹啦哈哈哈
引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 17:55 發表 果d男人笨很7啫...........咁易比d大陸妹搞掂

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 17:55 發表 果d男人笨很7啫...........咁易比d大陸妹搞掂
相對嘅,又有好多大陸妹比香港衰佬搞掂啫。

今日係咁先.........886

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 17:45 發表

唉.........她很悶又好很煩
她...指你老闆嗎???

其實妳係做乜工作㗎?你老公唔理妳?

我叫winnie,做個朋友吖!
引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-13 17:44 發表 我可能上國內做嘢..........
Winnie Cheng

早晨呀。家嫂今日心情好番D未呀

引用:
原帖由 Chengwinnie79 於 2012-6-14 07:57 發表 其實妳係做乜工作㗎?你老公唔理妳?我叫winnie,做個朋友吖!
嘩!Winnie過左黎!!

引用:
原帖由 Chengwinnie79 於 2012-6-14 07:57 發表
其實妳係做乜工作㗎?你老公唔理妳?

我叫winnie,做個朋友吖!
hi...........winnie妳好
我呢d好聽就係秘書........其實是打雜

引用:
原帖由 ah_b 於 2012-6-14 08:31 發表
早晨呀。家嫂今日心情好番D未呀
早晨..........
心情麻麻啦

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-14 09:09 發表

早晨..........
心情麻麻啦
食個靚早餐先啦。飲杯靚靚coffee。
醒一醒神嘛

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-14 09:08 發表 hi...........winnie妳好 我呢d好聽就係秘書........其實是打雜
早晨,女神,同你打個招呼,就去開會。

引用:
原帖由 Prj 於 2012-6-14 09:12 發表

早晨,女神,同你打個招呼,就去開會。
早晨............

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-14 09:08 發表 hi...........winnie妳好 我呢d好聽就係秘書........其實是打雜
秘書都要跟公司返大陸咁慘~

不如轉工啦。
Winnie Cheng

引用:
原帖由 ah_b 於 2012-6-14 09:10 發表

食個靚早餐先啦。飲杯靚靚coffee。
醒一醒神嘛
嗯...........是呀,我今日飲左啦

引用:
原帖由 Chengwinnie79 於 2012-6-14 09:15 發表

秘書都要跟公司返大陸咁慘~

不如轉工啦。
而家做秘書就等如做.........跟班

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-14 09:15 發表

嗯...........是呀,我今日飲左啦
放定一兩粒朱古力係柜桶。心情唔靚食一粒都有用喎。

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-14 09:17 發表

而家做秘書就等如做.........跟班
係啦,我老婆做秘書要自己較鬧鐘提早起身。目的係打個電話俾佢老細叫佢起身。

早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。