推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:14 發表

煲完左個冬瓜啦..........
不過仲有嘢做,未走得
咁快? 吾使我幫口?

我幫手~
花姐邊頭返工?

引用:
原帖由 活死男 於 2012-6-16 10:41 發表
家嫂應該好忙啦,,,,,
唔太忙.........不過一陣要同個大陸客食飯

引用:
原帖由 中女愛好者x2 於 2012-6-16 11:17 發表
我幫手~
花姐邊頭返工?
花姐返工地方好近我, 都係港島東

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:16 發表

咁快? 吾使我幫口?
唔使..........不過一陣要同佢食飯再煲過冬瓜

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:21 發表

花姐返工地方好近我, 都係港島東
係咩............

引用:
原帖由 clean2 於 2012-6-16 10:24 發表
家嫂!妳今日唔係要招待大陸客咩
仲要陪佢食飯.......

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:20 發表

唔太忙.........不過一陣要同個大陸客食飯
你會去太古城嗰頭食? 定係東海/鴻星?

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:16 發表

咁快? 吾使我幫口?
食飯先慢慢傾喎.........

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:21 發表

呢個客斯文定粗人? 得你同佢倆個? 會唔會.................

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:21 發表

就請客食冬瓜盅啦...

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:25 發表

食飯先慢慢傾喎.........
哈哈, 佢梗係想見多你幾面, 等我又約下你食麵

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:24 發表

你會去太古城嗰頭食? 定係東海/鴻星?
佢去左銅鑼灣買嘢........應該都係果頭食掛

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:25 發表 食飯先慢慢傾喎.........
!∞
佢想見多陣你^

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:26 發表

呢個客斯文定粗人? 得你同佢倆個? 會唔會.................
日光日白唔驚..........睇佢唔似粗人

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:28 發表

佢去左銅鑼灣買嘢........應該都係果頭食掛
仲以為喺你附近撞下你添

引用:
原帖由 royclub 於 2012-6-16 11:28 發表

就請客食冬瓜盅啦...
國內人而家好豪氣架.........郁下都要食翅食貴嘢

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:30 發表

日光日白唔驚..........睇佢唔似粗人
夜晚都吾使驚, 你一吹雞我哋尼度閑閑地一百幾十即刻到, 不過佢驚過你

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:28 發表

哈哈, 佢梗係想見多你幾面, 等我又約下你食麵
唔知呢...........有乜好見

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:33 發表

夜晚都吾使驚, 你一吹雞我哋尼度閑閑地一百幾十即刻到, 不過佢驚過你
唔使驚...........麻麻在大廳

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:28 發表 佢去左銅鑼灣買........應該都係果頭食掛
要做導遊?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:32 發表

國內人而家好豪氣架.........郁下都要食翅食貴嘢h:" /> h:" /> h:" />
咁又係, 我哋而家呢d港燦又點及佢地, 分分鐘買十個八個名牌, d sales而家都吾多蘇我哋啦

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:34 發表

唔使驚...........麻麻在大廳
嫲嫲, 咁我呢個公公咪冇地方使? 吾制啊

國內人而家財大氣粗..........唔講得笑
不過打扮始終都有分別.........見佢條金鍊仲粗過

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:33 發表

唔知呢...........有乜好見
靚女自然想見多幾次, 正常嘅

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。