推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:39 發表
國內人而家財大氣粗..........唔講得笑
不過打扮始終都有分別.........見佢條金鍊仲粗過
多暴發戶, 硬件係追上來, 但軟件仲未得

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:32 發表

國內人而家好豪氣架.........郁下都要食翅食貴嘢
無話唔可以係冬瓜內放魚翅啊....
就係大陸人...咩都話有$$$就得....
落金箔都得啊...

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:35 發表

咁又係, 我哋而家呢d港燦又點及佢地, 分分鐘買十個八個名牌, d sales而家都吾多蘇我哋啦
世界輪流轉啦.........我地都變成港燦

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:39 發表
國內人而家財大氣粗..........唔講得笑
不過打扮始終都有分別.........見佢條金鍊仲粗過
粗過咩啊???

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:43 發表

世界輪流轉啦.........我地都變成港燦h:" /> h:" /> h:" />
吾通呢d叫有咁耐風流, 有咁耐折墮?
香港人努力d!

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:41 發表

多暴發戶, 硬件係追上來, 但軟件仲未得
我返國內見過一個老闆開跑車,但佢摺起一邊褲腳.........差d忍唔住笑

花姐陪完客就返歸陪太子爺? 定係4p麻雀脚?

引用:
原帖由 royclub 於 2012-6-16 11:42 發表

無話唔可以係冬瓜內放魚翅啊....
就係大陸人...咩都話有$$$就得....
落金箔都得啊...
食金箔..........有錢沒地方洗

引用:
原帖由 royclub 於 2012-6-16 11:44 發表

粗過咩啊???
粗過條..........鍊囉

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:46 發表

我返國內見過一個老闆開跑車,但佢摺起一邊褲腳.........差d忍唔住笑
好粗豪, 台灣男人差吾多, 但台灣人又有好多學識好好嘅人, 特別係女性, 我真係拍馬都追吾上

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:45 發表

吾通呢d叫有咁耐風流, 有咁耐折墮?
香港人努力d!
要啦..........要啦

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:47 發表
花姐陪完客就返歸陪太子爺? 定係4p麻雀脚?
4p..........打麻雀

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:48 發表

食金箔..........有錢沒地方洗h:" /> h:" /> h:" />
小心食得多仲要去洗埋腸添, 冇個樣整個樣, 真係..........

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:50 發表

好粗豪, 台灣男人差吾多, 但台灣人又有好多學識好好嘅人, 特別係女性, 我真係拍馬都追吾上
台灣女人好溫柔

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:50 發表

粗過條..........鍊囉
咁...真係好粗喎

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:52 發表

小心食得多仲要去洗埋腸添, 冇個樣整個樣, 真係..........
真係唔明..........係咪真係錢多洗唔哂

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:51 發表

4p..........打麻雀
加埋我5p遞下水得吾得? 不過我怕怕哋羞, 都係食下飯傾下好d

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:53 發表

台灣女人好溫柔
值得學習....

引用:
原帖由 royclub 於 2012-6-16 11:54 發表

咁...真係好粗喎
你估有幾粗........

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:52 發表

咁先似暴發戶啊...

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:55 發表

加埋我5p遞下水得吾得? 不過我怕怕哋羞, 都係食下飯傾下好d
開夜場..........今晚先開枱

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:54 發表

真係唔明..........係咪真係錢多洗唔哂h:" /> h:" /> h:" />
錢多可以做下好多有益嘅事喎, 國內大把失學兒童同留守兒童都要人幫下, 又或者好似我咁每月捐$200俾宣明會又得, 得咗.

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:57 發表

開夜場..........今晚先開枱
吾使陪太子爺睇波? 佢吾響度?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-16 11:55 發表

你估有幾粗........
唔知啊...
因為我都唔知粗唔得過我個條....

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:58 發表

錢多可以做下好多有益嘅事喎, 國內大把失學兒童同留守兒童都要人幫下, 又或者好似我咁每月捐$200俾宣明會又得, 得咗.
食飯叫到成枱嘢.........明知食唔哂浪費
佢地就是要豪要面子

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。