推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

71 123
發新話題

打女人

回復 43# 的帖子

[網上]識左七少好耐了.

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-6-4 19:41 發表
蠟燭,除了浪漫,還可以照亮黑暗

有些事情,就如男女之間的事

不用說,我們知道有沒有做過

你打了女朋友

你的女人 那麼年輕,那麼柔弱,

只是坐著,只是哭泣 ....

只是和你 講道理

只是 ...
果然有深度........
厲害!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-6-5 14:44 發表

情债最难还。。。。。
某套戲d對白既.......

「以前做山賊既,咩都咁偷,係女人個心唔敢偷。點解?心都碎了,點還?」

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-6 13:05 發表

两个月之内,你们会见到3,4一齐住的了。就在常平!
偶像!勁!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-6 13:44 發表

玩得QQ的,也有很多是大家知道是"1 night stand" 的!

两个成年人,又有什麽不可以?!只要没有骗人的心就好了!
真的嗎?七少的自我催眠也很厲害!

像那男人般,打女人?無呀!一下也沒打過!

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-6-6 21:39 發表 真的嗎?七少的自我催眠也很厲害!像那男人般,打女人?無呀!一下也沒打過!
夏虫不可与语冰!

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-6-6 17:18 發表 某套戲d對白既.......「以前做山賊既,咩都咁偷,係女人個心唔敢偷。點解?心都碎了,點還?」
呢个系心软的山贼。。狼心如铁的就吴会甘。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-6-6 16:29 發表

师付,系吾系一年1000元,十年才10000元。。。。。。

我睇佢唔俾100 都俾80 ... 好似 Richard Li 咁 ...

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-6 13:05 發表

两个月之内,你们会见到3,4一齐住的了。就在常平!

希望你唔會搞到企係度吊臘鴨

呢D image 真係震撼 真係離X譜.

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-6-7 18:12 發表 希望你唔會搞到企係度吊臘鴨   呢D image 真係震撼 真係離X譜.  
我又不是盲的,失聪的,看到的听到的都不可能自己行埋去挂立鸭!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-10 14:12 發表

我又不是盲的,失聪的,看到的听到的都不可能自己行埋去挂立鸭!
七爺,呢D肯定唔係自己行埋去

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-6-10 17:16 發表

七爺,呢D肯定唔係自己行埋去   
要搵Emulator(鄭少秋)去查下先知當時發生什麼事~~

引用:
原帖由 Lighter 於 2012-6-10 17:22 發表

要搵Emulator(鄭少秋)去查下先知當時發生什麼事~~
老細話:要他馬上消失,令所有人知道我是不好惹的 ...

下面一眾人頭豬腦嘍囉 : 消失好簡單,但點樣可以搞到全世界都知呢?

於是 ... 就係咁 ...

真係全世界都知啦

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-6-10 18:17 發表

老細話:要他馬上消失,令所有人知道我是不好惹的 ...

下面一眾人頭豬腦嘍囉 : 消失好簡單,但點樣可以搞到全世界都知呢?

於是 ... 就係咁 ...

真係全世界都知啦   
綁得咁正重可以企系度算系專業佈局!!!!

回復 64# 的帖子

火机,入家讲紧打女人,你就唔好划公仔划出肠喇!

簡單事不用扮高深吧!
此帖應該談及長毛在半島受害事件吧
雖則事不關己
但睇吾過眼
也來胡吹一番.

求真--人之本性
但向犯案者求真後
不向受害人查證
如 " 長毛,半島話你打女人喎,所以就要偷你$$,在酒中下藥或奉上假酒, 你有冇打佢d女呀? 有就真係抵死喇 "
反而動用人性最陰暗面 - 是非當人情
在沒經向長毛查證下
在公眾場合出帖討論
尤如判了長毛死罪一樣

長毛呀長毛
AV已經跟你說了萬遍
上網交友要小心
直接地說
AV幸運地沒跟樓主交朋友
否則一被誤傳犯了錯
在沒經查證下
就會做左是非當人情的主角
仲要被post上網比人唱呀!

所以同AV做朋友最靠得住
有乜事就私下討論
對與錯亦不會放上網討論
除非一路吾當你係朋友啦

一樣米養百樣人
與長毛你相交超過十年
朋友之道在於互信
吾信你就不如吾好做朋友
當然,有人亦會選擇相信媽咪而吾信你
更甚,有人亦會選擇相信媽咪而吾信你,繼而出post聲討你
所以你都係做番自己
上街叫口號算喇
"平反六四", "民建聯最無恥"

十年冇上黎,舊 username/password 吾記得晒呀!

有些事情真的很攪笑,我死蠢,刚开始的時候看不明白楼主真正的意思,但後來看过那麼多大哥的回应就明白了,尤幸不會因為自己的低智而胡亂说一些抵毁他人的話.可是,世界就是那麼多不分青紅皂白,不懂禮貌的人.真的無语!

引用:
原帖由 iloveavcp 於 2012-6-12 22:19 發表
簡單事不用扮高深吧!
雖則事不關己
但睇吾過眼
也來胡吹一番.

求真--人之本性
但向犯案者求真後
不向受害人查證
如 " 長毛,半島話你打女人喎,所以就要偷你$$,在酒中下藥 ...
刪....了...

無論是愛與被愛,也是串步難行

再講多最後一句, 海嘯 大地震是怎樣形式的

是一次, 一百次, 或一千次的板塊移動當中, 其中一次撞過中特別果一點, 就會發生!!
(在海嘯而言, 有時甚至不是講之前地震的強度有幾多)

現在以為"穩"定的小碰撞,  以為加強力度就可操控, 以為上爭卻以下民為墊
卻不知海嘯來到的時候, 誰都跑不掉
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 iloveavcp 於 2012-6-12 22:19 發表
簡單事不用扮高深吧!
雖則事不關己
但睇吾過眼
也來胡吹一番.

求真--人之本性
但向犯案者求真後
不向受害人查證
如 " 長毛,半島話你打女人喎,所以就要偷你$$,在酒中下藥 ...
哦,有咁既故事?真係唔講唔知喔 ...

絕對同意交友要慎擇,是KMY 幸運沒有交到蠢人做朋友,唔該講都講 ...

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-6-13 09:33 發表

講真句, 其實真係睇唔明寫緊乜?
就算夾硬去理解, 當中logic矛盾處處可見
意見可以個個唔同, 但公道自會在人心
有時,看文字,會有不同的感受

有名的 "維民所止" ,可以看出 雍正無頭。

上星期 KMY 招待外賓,邀請幾個朋友參加:七公、大海、TT、火雞、長毛 ...

長毛回訊:電聯 ....

奇怪 ...

問下乜料?

哦,在半記有點意外

Conclusion 是:出黎玩一段時間總會有點意外

誰沒有?

太陽底下無新事,轉眼便忘

71 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。