推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

引用:
原帖由 milkydiary 於 2012-9-27 14:52 發表 咁 小芬定 RUBY 靚 D 呢?
不喜勿插,每個女仔,也有特色,不同人有不同喜好,梗係要自去体驗,

所以我打算每個女仔都要試一試,才懂得樓上骨之精髓

間場真係唔錯...........去過10幾次..........次次都話好滿意就無可能...........part 1方面好多技c都比較細力.......part 2格手問題我又未預過.........

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-27 15:41 發表

不喜勿插,每個女仔,也有特色,不同人有不同喜好,梗係要自去体驗,

所以我打算每個女仔都要試一試,才懂得樓上骨之精髓
怎會不喜呢?所謂各花入各眼,只要無人話醜就 ok 了。

引用:
原帖由 milkydiary 於 2012-9-27 14:52 發表 咁 小芬定 RUBY 靚 D 呢?
我覮得Ruby 靚D,不過嬌俏的Coffee 較適合我

Deleted as requested

deleted as requested.

咁岩有緣會一會Ruby.

great pretty local girl with long hair. enthusiastic and talkative.
you wont have a boring time with ruby there.
seems many fans already here for her. dont need to repeat how good she is.
worth to re-visit again.  I recommended to phone to make booking as the gd bgs are always busy.

saw quite a few more pretties there when i leave.

may visit again if have time. see how's my schedule going.
引用:
原帖由 milkydiary 於 2012-9-27 12:53 發表

你試過邊個技師呀?叫乜野名?服務水平如何?
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-9-27 18:04
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-9-27 18:04
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-9-27 18:04

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-17 13:21 發表
But indeed my no.1 favorite girl in here. It's definitely to be her -> Siufun
She is sometimes special to admire. She got a very attractive outlook. First time I met her then looks likes I crash on h ...
經過一星期的探訪水之戀, 小弟三顧草廬, 終於又看見小芬了 , 伊人已由長頭髮變成短髮

我們差不多有兩週沒有見面

番譯番之前的英文版本給她看看先

其實我的第一選擇係水之戀, 永遠選 - 小芬, 對我來講, 佢係一個超特别的女孩令我欣賞, 也令我心動, 佢擁有非凡的外表, 當我第一次看見她, 便被她迷住了, 好像一架跑車失控甘撞向她.

佢擁有完美的身驅, 剛好的身段, 不肥不瘦, 燦爛的笑容, 還有平易近人的性格, 我非常欣賞, 她也健談, 大家可以吹得兩嘴

她還擁有不錯的按摩技巧, 每次也令我呼呼入睡, 舒服到不得了的骨技, 她的魔術手真的可以令我放鬆, 甚至乎上了天堂的感覺.

我每次也在享受每一分每一秒她的九十分鐘按摩

仲言之我100%肯定會首選她, 因為她是最好的

相關搜索目錄: 魔術

斯兄,你這中文版內容好似豐富過個英文版喎! 攪到我心思思差D要轉技師潻! 哈哈哈!

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-28 00:52 發表

經過一星期的探訪水之戀, 小弟三顧草廬, 終於又看見小芬了 , 伊人已由長頭髮變成短髮

我們差不多有兩週沒有見面

番譯番之前的英文版本給她看看先

其實我的第一選擇係水之戀, 永 ...
话,有无禁夸张呀,你讲到好次系一见钟情咁,点解唔追佢呀斯坦利?   

睇来水之恋 D 女仔质素都几高

,我想安排个时间拜会下 ADA 先,做次DUP骨,不知ADA 那里甚么时候会较清闲,因我好怕在繁忙时间上去,太拥挤就唔多舒服。

见帖请覆。
梁生

回復 410# 的帖子

有冇甘誇張, 連你情尊, 也要轉軚, 因為活潑小芬炸型, 哈哈

昨晚見到佢時, 話蝦佢唔識英文, 睇唔明, 因為小弟怕羞

所以寫上足本中文版, 特别比她看

引用:
原帖由 spaleung 於 2012-9-28 12:31 發表

话,有无禁夸张呀,你讲到好次系一见钟情咁,点解唔追佢呀斯坦利?   

睇来水之恋 D 女仔质素都几高

,我想安排ߑ ...
有的, 真是一見鐘情, 已表白了, 但小弟又冇錢, 又唔高大靚仔, 我又不是她的茶 , 可况追她的, 排隊巳排到Waiting List 了. 所以

打比ADA預約靚女吧,  tel  = 2608 1889

相關搜索目錄:

Happy兄,我都是説説吧!但世事哪有絕對的呢!哈哈哈

斯兄,訇●L虳O個新朵好型,我鍾意!:)
Btw,我都技持你的!:)

已表白了?

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-28 13:17 發表

有的, 真是一見鐘情, 已表白了, 但小弟又冇錢, 又唔高大靚仔, 我又不是她的茶 , 可况追她的, 排隊巳排到Waiting List 了. 所以

打比ADA預約靚女吧,  tel  = 2608 1889
你点会无钱遮,成日见你去dup骨,要有钱才得架。爱情唔系用钱去衡量嘅。我好快就去 Ada 度,到时我再帮你问下小芬嘅心事好唔好?或者我再比d意见你。 话时话,你有无问过人地有无男朋友先?

相關搜索目錄:

Ruby 話每一臚W去找她的都是她男朋友

首先想同小芬說中秋節快樂!

水之恋老板娘Ada,Ruby,Mandy,Coffee,糖糖,希希,Angel

中秋節快樂!

还有其他幫親水之恋的客人

斯兄,我昨晚都有上去跟她們賀節及跟Ruby團圓!哈哈哈! 我都祝各位中秋節快樂! :)

各位中秋節快樂~~人月兩團圓~~

中秋節快樂

Ada, 及各技师,祝中秋节快乐。

不知道 10/1~2 号你地开唔开工呢?Maybe 我想来拜访你们,dup 骨,见帖请覆。

如果系放假就唔打扰你们了。

10/1 国庆啦,热爱祖国,热爱钓鱼台,光复钓鱼台呀,
我们万众一心,冒着敌人的炮火,前进,前进,前进进,

do you hear me? ?

Spaleung師兄,佢]10月1及2照樣開門架!: )

回復 422# 的帖子

祝水之戀人客、朋友中秋愉快,阖家幸福!

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2012-9-27 23:51 發表

Ada你咁好文釆鵅H
Happy兄見笑了,我都係發嗡瘋隉K…

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。